به گزارش خبرگزاری شبستان، یکشنبه 16 اسفندماه مسابقه زنده طراحی چادر با حضور 20 شرکت کننده از شهرهای مختلف ایران در تالار وحدت برگزار شد. در این مسابقه که از ساعت 10 تا 18 به طول انجامید کلیه لوازم کار شامل کاغذ، پارچه، نخ و... در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت و از آنها خواسته شد پس از طراحی اتود اولیه به الگوسازی و دوخت چادر بپردازند.
در پایان مسابقه همه چادرهای دوخته شده روی مانکنها قرار گرفت تا مورد داوری قرار گیرد. پیش از شروع داوری آثار حمید قبادی، رئیس پنجمین جشنواره مد و لباس فجر گفت: وظیفه ما این است که مد و لباس اسلامی ایرانی را بهتر از همه محصولات خود عرضه کنیم.
قبادی افزود: مسابقه امروز و حضور شما برای من بسیار ارزشمند است و برگزاری چنین برنامهای و خروجی آن برای ما اهمیت بسیاری دارد. شما ثابت کردید با کمترین زمان ممکن میتوانید با خلاقیت و ایده خود یک محصول را از ابتدا تا انتها بسازید. امیدورام سال آینده بتوانیم در این مسابقه از پارچه چادری ایرانی استفاده کنیم و آن موقع برای ما قابل افتخار است که همه اجزای یک محصول متعلق به خودمان است.
قبادی ادامه داد: اینکه بتوانیم خودمان را در معرض مسابقه قرار دهیم نکته بسیار مهمی است و میدانم که بیشتر شرکت کنندگان در مسابقه دارای رتبه و سابقه بالایی هستند و حالا حیثیت حرفهای خود را در معرض مسابقه قرار دادند. این موضوع نشان میدهد که چقدر برای آنها چادر اهمیت دارد.
او با اشاره به قرار داشتن در ایام فاطمیه گفت: شما دین خود را به ایام فاطمیه ادا کردید و اجر خود را از حضرت فاطمه زهرا خواهید گرفت. امیدوارم شاهد باشیم که فرهنگ عفاف و حجاب هر روز بیشتر از قبل در جامعه گسترش پیدا کند.
پس از آن محمدعلی نیک خواه، نایب رئیس اتحادیه بنکداران پارچه تهران با تشکر از همه شرکت کنندگان در مسابقه گفت: از برگزارکنندگان این برنامه هم بسیار متشکرم و از دیدن آثار ارائه شده بسیار لذت بردم. در این مسابقه متوجه شدم که همه برای داشتن پارچه چادر مشکی ایرانی دغدغه دارند و خوشحالم که به زودی شاهد تولید آن در ایران خواهیم بود.
پس از آن داوری آثار توسط خانم بلغانی، کارشناس دینی؛ خانم رضائیان، تولیدکننده چادر؛ مریم السادات خرمدره، مدرس دانشگاه، دکتر مریم مونسی، استاد دانشگاه و حمیدرضا نیک طبع از بخش صنعت انجام شد.
برگزیدگان این مسابقه در مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره مد و لباس فجر معرفی میشوند.
نظر شما