استفاده از فرصت فرهنگی استان لرستان ضروری است

معاون مطبوعانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر ضرورت بهره گیری از فرصت های غنی فرهنگی استان لرستان، ارتقای فرهنگی و اجتماعی در این استان را منوط به استفاده درست از ظرفیت های غنی فرهنگی دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمدجعفر محمدزاده، معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شب گذشته (28 تیر) در نشست آسیب شناسی فرهنگی لرستان در نیاوران تهران، گفت: استان لرستان دارای ظرفیت ها، پتانسیل ها و فرصت های فراوانی است و می توان از این طریق زمینه های ارتقای فرهنگی و اجتماعی استان را فراهم کرد.

 

وی افزود: باید از همه فرصت های ممکن استفاده کرد چرا که لرستان از همه لحاظ دارای استعداد و توانمندی های فراوانی است.


محمد زاده، یکی از فرصت های اصلی در لرستان را استفاده از ظرفیت لرستانی های مقیم تهران است، اظهار داشت: باید با فراهم کردن امکانات، نسبت به استفاده از فرصت های مناسب از تشکل های لرستانی های مقیم تهران به خوبی بهره برد چرا که از این طریق می توان بسیاری از مشکلات را حل کرد.


وی بیان داشت: باید در موضع فرهنگی روی مسائل فرهنگی کار شود چرا که لرستان دارای فرهنگ غنی است و دارای شخصیت های بزرگ، قوم فهیم و فرهیخته ای است که باید با استفاده از این فرصت ها، زمینه های توسعه فرهنگی لرستان را فراهم کرد.


محمدزاده اظهار داشت: وجود شخصیت های بزرگی همچون آیت الله بروجردی، آیت الله کمالوند، وجود دو شخصیت برجسته نظیر شهیدی و زرینکوب، وجود مردمانی 100 درصد شیعه و استفاده از فرصت های مناسب در زمان دوران دفاع مقدس از جمله ظرفیت های استان است.


وی با اشاره به اینکه استان لرستان نسبت به دیگر استان های کشور دارای ظرفیت های بیشتری است، افزود: لرستان در منطقه زاگرس نشین از لحاظ وسعت، تنوع آب و هوایی و فرهنگ غنی قابل قیاس با دیگر استان ها نیست.


محمدزاده با اشاره به اینکه اگر موسیقی لرستان را از موسیقی اصیل ایرانی خارج کنیم یک پایه آن فرو می ریزد، یادآور شد: با همه این فرصت ها اما از ظرفیت های موجود به خوبی استفاده نشده است.


وی با بیان اینکه از تمام توان خود برای توسعه فرهنگی لرستان استفاده می کنم، یادآور شد: با توجه به اینکه لرستان در برخی زمینه ها تا حدودی عقب مانده است، باید به سمت ارتقای فرصت ها و پتانسیل های استان پیش رفت.

 

معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در حوزه مطبوعات به اندازه کل تاریخ لرستان، این استان اکنون نشریه دارد و تا چندماه آینده نیز به 50 تا 60 نشریه افزایش می یابد.


وی با بیان اینکه باید برای جبران عقب ماندگی ها از فرصت های به خوبی بهره برد، افزود: باید فرصت ها را از دست نداد و با برگزاری جشنواره های ملی زمینه توسعه فرهنگی لرستان را فراهم کرد.


محمدزاده اظهار داشت: پیشنهاد برگزاری جشنواره ملی طنز با ظرفیت بیش از 200 نفر در استان لرستان داده شده است تا با برگزاری این جشنواره ها بخشی از مسایل و مشکلات فرهنگی در سطح کلان برطرف شود.


وی بیان داشت: ما از نظر فرهنگی محروم نیستیم چرا که لرستان دارای شخصیت های بزرگواری است که می توان با استفاده از آنها زمینه های ارتقای سطح فرهنگی استان را فراهم کرد.


محمدزاده با بیان اینکه باید برای ارتقای لرستان از همه کمک گرفت، افزود: از آنجا که لرستان تالیف 6 هزار جلد کتاب را دارد پس می توان بگوییم محروم نیست و تنها باید از فرصت ها استفاده کرد.


وی با اشاره به اینکه باید به سمت توسعه کیفی پیش رفت، یادآور شد: در حال حاضر سطح کیفی مطبوعات لرستان مطلوب است و در مقایسه با دیگر استان ها متفاوت است.


محمد زاده با اشاره به شکست انحصار آگهی به مطبوعات کشور، تصریح کرد: سالانه 300 تا 400 میلیارد ریال میان سه تا چهار هزار نشریه کشور توزیع می شود که این نیز یک فرصت مناسب برای حمایت بیشتر از نشریات است.


معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: این وزارتخانه برای حمایت بیشتر از مطبوعات برای برگزاری دوره های آموزشی روزنامه نگاران استان در راستای ارتقای بیشتر سطح کیفی مطبوعات آمادگی دارد.

 

پایان پیام/ 

کد خبر 53133

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha