به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی راغبی، رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در نشست مشترک معاونان آموزشی و مدیران پژوهشی 14 دانشکده علوم قرآنی با اشاره به تدوین پیش نویس سند چشم انداز این دانشگاه در حوزه های مختلف گفت: براساس مفاد این سند، ماموریت های آموزش، پژوهش و سایر بخش ها تدوین شده و به بحث و تبادل نظر گذاشته می شود.
وی تصریح کرد: نگاه معاونان و مدیران به این دانشگاه باید نگاه برتر، آرمانی تر و متفاوت در مقایسه سایر دانشگاه ها باشد، درعین حال استفاده از دستاورد سایر دانشگاه ها، امری پسندیده و علمی است چرا که با توجه کافی به این مبحث می توان پیشاهنگ بود و جایگاه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم را به عنوان مرجع مجامع دانشگاهی قرآنی در سطح ملی و فراملی تثبت کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت الاسلام راغبی با تاکید بر لزوم تلاش بیشتر برای قرآنی کردن منابع علمی به ویژه در علوم انسانی تصریح کرد: معارف قرآن و اهل بیت (ع) باید در تدوین علوم انسانی نخستین منبع مورد استناد باشند و معارف بشری در سطوح بعدی.
رییس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم یادآور شد: علوم انسانی کنونی رنگ قرآنی دارد اما ریشه های قرآنی ندارد، چرا که غربی ها توانستند علوم انسانی خود را به ما تحمیل کنند و ما ناچار شدیم این علوم را به عنوان مرجع اصلی بپذیریم.
پایان پیام/
نظر شما