نبود در آمد پایدار از عمده ترین مشکلات شهرداری فیروز آباد عنوان شد

خبرگزاری شبستان: شهردار فیروز آباد با تاکید برضرورت توسعه حمایت مردمی و دولتی از شهرداری، بیان کرد: نبود در آمد پایدار از عمده ترین مشکلات شهرداری فیروز آباد است.

خبرگزاری شبستان_ خرم آباد؛ فیروز آباد شهری کوچک در استان لرستان است که در حد فاصل بین شهرستان نور آباد و الشتر قرار داردو از لحاظ تقسیم بندی حوزه شهری از شهرهای شهرستان سلسله محسوب  می شود.

 

شهر فیروز آباد به خاطر قرار گرفتن در مسیر شهرهایی همچون نورآباد، الشتر و خرم آباد؛ به لحاظ جغرافیایی دارای موقعیتی خاص و حیاتی است.

 

قرار گرفتن آن در مسیر ارتباطی استان لرستان و استانهای همدان، کرمانشاه و کردستان، اهمیت ویژه‌ای به این شهر بخشیده است.

 

این شهر به لحاظ تاریخی و قدمت نیز از جایگاه ارزشمندی برخوردار است که به لحاظ اینکه در مسیر راه ارتباطی از سمت غرب قرار دارد و برای سفر زمینی از استان های کردستان و کرمانشاه و حتی شهرستان نورآباد به سمت خرم آباد و الشتر باید از این شهر گذشت دارای اهمیت خاصی است.

 

شهرداری شهر فیروز آباد از سال 1379 تاسیس گردیده است که جمعیت شهری این شهر و حتی جمعیت و آمار بالای روستاهای تحت پوشش این شهر ضرورت توسعه خدمات شهری از جمله خدمات بهداشتی و درمانی، بانکی و توسعه و راه های در این شهر را دو چندان می کند.

 

 

وجود جاده دسترسی نامناسب، نبود خدمات شهری بویژه خدمات درمانی موجب شده است مردم شهر فیروز آباد و حتی روستاهای اطراف این شهر در زمان نیاز به درمان بامشکلات عدیده ای مواجه شوند.

 

رضا مینایی، شهردار فیروز آباد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد گفت: در این شهر به رغم وجود مشکلات مختلف در حد توان به مردم خدمت رسانی می شود.

 

 

مینایی با بیان اینکه نبود در آمد پایدار از مشکلات شهرداری های است، افزود: متاسفانه امروز اکثر شهرهای کوچک بویژه شهرداری فیروز آباد با این مشکل مواجه است.

 

وی اظهار داشت: ارتقاء وضعیت مبلمان شهری و بالا بردن سطح خدمات شهری از جمله وظایف شهرداری‌هاست که در شهرداری فیروز آباد تلاش می شود این مهم در سرلوحه کاری ما قرار گیرد.

 

 

ادامه داد: نبود زیرساخت های مناسب از دیگر مشکلات فر روی شهرداری فیروز آباد است.

 

وی خاطرنشان کرد: با توجه به نبود صنایع درآمد زا در شهر فیروزآباد و نیز نوپا بودن شهرداری این شهر، توسعه شهری نیاز به همکاری و مشارکت فعال مردم دارد.

 

شهردار فیروزآباد با اشاره به برنامه ریزی های شهرداری برای رفع مشکلات این نهاد، ادامه داد: برنامه های شهرداری در سه سرفصل کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدوین شده است.

 

مینایی، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سطح این شهر، ابرازکرد: در این راستا طرح تفکیکی براساس ماده 101 قانون شهرداری ها برای اولین بار در دو نقطه شهر  طی جلسات مکرر با مردم انجام شده و شهرداری طبق توافق در حال آماده سازی معابر است.

 

 

وی ادامه داد: تعریض خیابان یک هزار و 100 متر مربع، روسازی بتنی کوچه های این شهر و شروع ساخت اولیت پارک شهر فیروز آباد در زمینی به مساحت 10 هزار متر مربع از دیگر برنامه های شهرداری فیروز آباد در جهت خدمت به مردم است.

 

شهردار فیروز آباد، افزود: ساماندهی غسالخانه و خرید سردخانه جسد، نامگذاری، خرید و نصب تابلو های مزین بنام شهدای شهر فیروز آباد و خرید ابراز حمل مکانیزه  زباله، خرید و نصب استندهای تبلیغاتی در سطح شهر برای اولین بارو راه اندازی کارگاه موزائیک، جدول و بلوک سازی در کارگاه شهرداری برای اولین بار از دیگر برنامه های شهرداری فیروز آباد است که اجرایی شده است.

 

وی بیان کرد: اجرای طرح تفضیلی شهر و نورپردازی خیابان اصلی شهر از دیگر برنامه های شهرداری فیروز آباد در جهت خدمت رسانی به مردم این شهر بوده است.

 

 

مینایی با اشاره به در حال ساخت بودن زیر گذر شهر فیروز آباد، ادامه داد: متاسفانه به دلیل نبود اعتبار این طرح به کندی پیش می رود.

 

وی خاطرنشان کرد: روند کندی ایجاد زیرگذر باعث نمای نامناسب در سطح شهر شده است از سمت ورودی این شهر شده است که امید می رود با حمایت مسئولان و اختصاص به موقع اعتبار به زودی ساماندهی شود.

 

مینایی، گفت: با تکمیل زیر گذر فیروز آباد، بار ترافیکی شهر کاهش یافته و همچنین نمای ورودی شهر نیز ساماندهی خواهد یافت.

 

 

شهردار فیروز آباد، با اشاره به وضعیت شهری فیروز آباد، افزود: حفر کانال در اطراف شهر از جمله راه کارهای شهرداری برای مقابله با تهدید های چون سیل است.

 

وی ابراز کرد: جهت ایجاد کانال در قسمت غربی شهر که تهدید بلقوه سیل در این ناحیه وجود دارد، انتظار می رود با همکاری ستاد ح.ادث غیرمترقبه اعتبار لازم این طرح اخذ شود.

کد خبر 535118

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha