وضعیت امنیت و آزادی پیش از ظهور

خبرگزاری شبستان: به زودی امت ها (پیروان دیگر آیین ها و مکاتب) بر ضد شما وارد عمل خواهند شد آنگونه که گرسنگان به ظروف غذا حمله ور می شوند

به گزارش گروه مهدویت خبرگزاری شبستان، امنيت، مهم ترين نياز هر جامعه در هر زمان و انتظار نخست انسان ها از حكومت ها است؛ كه ابعاد گوناگون و گسترده ای را به خود اختصاص داده است. تأثيرپذيري امنيت از فرهنگ، اقتصاد، و جمعيت و تأثيرگذاري آن بر همة زندگی انساني، به آن نقشی حياتی داده است.

حکومت جهانی و عدالت‌گستر حضرت مهدي (عج) به عنوان واپسين نسخه درمان دردهای جامعة بشري نيز از اين قاعده بيرون نيست و در اين حکومت جهاني براي رسيدن به آرمان بزرگ شايستگان و فرجام سعادت‌ بخش زندگي، فراهم‌ شدن امنيت فراگير، از ارزش ويژه و والايي برخوردار است.

 

رواج دنیادوستی و ناخوش داشتن مرگ

بر اثر تجاوز قدرت های بزرگ، امنیت از میان حکومت های کوچک و ملت های ضعیف رخت بر خواهد بست و دیگر آزادی و امنیت مفهومی نخواهد داشت؛ پیامبر اکرم (ص) آن دوران را چنین ترسیم می کنند: «به زودی امت ها (پیروان دیگر آیین ها و مکاتب) بر ضد شما وارد عمل خواهند شد آنگونه که گرسنگان به ظروف غذا حمله ور می شوند.» شخصی گفت: از آن جهت که در آن زمان در اقلیت به سر می بریم اینگونه مورد هجوم قرار خواهیم گرفت؟ پیامبر (ص) فرمودند: «تعداد شما در آن زمان بسیار خواهد بود ولی چون خس و خاشاک روی سیل خواهید بود. خداوند مهابت و عظمت شما را از دل دشمنانتان خارج ساخته بر دل هایتان سستی خواهد افکند.» کسی پرسید: ای رسول خدا (ص)! این وهن و سستی به علت چیست؟ حضرت (ص) فرمودند: «دنیادوستی و ناخوش داشتن مرگ.»

 

همان حضرت (ص) فرموده اند: «مهدي اين امت از ما است. هنگامي در دنيا هرج و مرج شده و آشوب‌ ها آشکار شود و راه‌ ها مورد راهزني قرار گرفته و بعضي از مردم به بعض ديگر تهاجم کنند و بزرگ به کوچک رحم نکند و کوچک‌ تر احترام بزرگ ‌تر را نگاه ندارد، در چنين زماني مهدي ما که نهمين امام از صلب حسين است؛ برج و باورهاي گمراهي و قلب ‌هاي قفل شده را فتح مي‌کند و در آخرالزمان به‌ خاطر دين قيام مي‌کند؛ همان‌‌گونه که من در اول زمان، بدين قيام مبادرت کردم. او زميني را که از جور پر شده، از عدل و داد، پر و سرشار مي‌سازد.»

 

رسول خدا (ص) همچنین در تشریح وضع نابسامان و ناامن دوران پیش از ظهور می فرمایند: «سوگند به آنکه جانم در دست اوست دنیا به پایان نمی رسد تا آنکه زمانی فرا رسد که مرد به هنگام عبور از گورستان خود را روی قبر انداخته و می گوید: ای کاش من به جای صاحب این قبر بودم. در حالی که مشکل او بدهکاری نیست بلکه گرفتاری ها و فشار روزگار و ظلم و جور است.»

برگرفته از نشانه هایی از دولت موعود

 

کد خبر 535181

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha