طرح «بیدارباش فرهنگی»برای جمع نشینی خانواده ها مورد توجه فعالان مسجدی باشد

خبرگزاری شبستان:مسئول ستادهماهنگی و نظارت برکانون های مساجد مازندران ضمن تحسین عوامل کانون جندالله آمل درخصوص جمع کردن خانواده ها در یک روز خاص درمسجد و انجام فعالیت فرهنگی به مدت یک شبانه روز خواستار اجرای طرح بیدارباش فرهنگی در همه مساجد استان شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، محمدفوقی، مسئول ستادهماهنگی و نظارت برکانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران عصر امروز(25فروردین) در نشست منطقه ای رابطین خواهرکانون های مساجد استان با موضوع احیای هویت و کرامت زن مسلمان در بستر مسجد طراز اسلامی ضمن ابراز خرسندی از دغدغه مندی بانوان برای فعالیت های مسجدی، گفت: ارائه راهکارهای درست و کاربردی برای انجام موفقیت آمیز برنامه های فرهنگی استان باید خروجی این نشست های منطقه ای باشد.

 

وی به افزایش آسیب های اجتماعی اشاره کرد و افزود: راه های کاهش این آسیب ها و ناهنجاری ها باید از نشست های رابطین خواهر کانون های مساجدکه دغدغه دین، انقلاب و فرهنگ را دارند، استخراج شود.

 

فوقی با اشاره به اینکه بسیاری از خانواده ها از فرزندان خویش غافل هستند و آسیب زااست، اظهار داشت:  رابطین خواهر در مساجد باید به مانند چشم بیدار هر روستا، شهر، محله و منطقه برای شناسایی موارد قوت و ضعف کار فرهنگی در مساجد و ارائه راه کارها به دبیرخانه کانون های مساجد استان عمل نمایند.

 

وی به کتاب متشابهات القرآن علامه ابن شهرآشوب ساروی اشاره کرد و گفت: این عالم بزرگوار پاسخ بسیاری از شبهات فکری و عقیدتی امروز که زائیده ماهواره ها است را در 800سال پیش داده است.

 

فوقی با بیان اینکه به فرموده امام رضا(علیه السلام) اگر مردم زیبایی های دین را می دانستند همه دیندار و پیرو اهل بیت(علیهم السلام می شدند، تصریح کرد: عدم استقبال مردم از فعالیت مسجدی به جهت عدم تناسب برنامه ها با ذائقه مردم است.

 

وی بر لزوم نیازسنجی از گروه های مختلف سنی برای برنامه ریزی در مساجد تاکید کرد وگفت: تناسب برنامه های مساجد با نیاز افراد جامعه جذب مخاطب و هزینه فعالیت ها را در پی دارد.

 

فوقی با اشاره به تمایل گروه های مختلف سنی به فضای مجازی و گذران فراغت در اینترنت و شبکه های اجتماعی، یادآورشد: به فرموده مقام معظم رهبری(مدظله العالی) فضای مجازی تهدید نیست بلکه فرصت محسوب می شود.

 

وی به اهمیت نقش پدر و مادردر نحوه استفاده فرزندانشان از فضای مجازی اشاره کرد و بیان داشت: تقویت اعتقادات مذهبی موجب عدم تمایل به حضور در شبکه های غیر اخلاقی می شود.

 

فوقی برلزوم بکارگیری سیره پیامبراسلام(صلی الله علیه وآله وسلم) و اهل بیت(علیهم السلام) در برنامه های فرهنگی مساجد تاکید کرد و گفت: اگر با فرزندانمان ارتباط صمیمی نداشته باشیم زمینه ارتباط و دوستی فرزند خویش با بیرون از خانواده فراهم نمودیم.

 

وی با اشاره به اهمیت ارائه مشاوره دینی به خانواده ها جهت کاهش آسیب های اجتماعی، اذعان داشت: کلاس های مشاوره با حضور پدر و مادر و فرزندانشان در کنار هم اثرات مطلوب تری را به همراه خواهد داشت.

 

فوقی با بیان اینکه ارتباط خوب عوامل مساجد با مردم موجب جذب حداکثری می شود، افزود: به فرموده رهبرمعظم انقلاب(دامت برکاته) در اجلاس نوزدهم نماز پیرامون اینکه انسان از بدو تولد تا زمان مرگ باید با مسجد درارتباط باشد از اینرو باید برای ازدواج، فرزندآوری، قبولی در دانشگاه و ... از طرف مسجد به افراد تبریک گفت تا جذب حفظ شود.

 

وی ضمن تحسین عوامل کانون فرهنگی هنری جندالله آمل درخصوص جمع کردن خانواده ها در یک روز خاص در مسجد و انجام فعالیت فرهنگی به مدت یک شبانه روز در این پایگاه دینی، خواستار پیاده سازی طرحی با عنوان بیدارباش فرهنگی نظیر برنامه این کانون در همه مساجد استان شد.

 

فوقی با اشاره به فعالیت 85مربی طرح چهره به چهره در استان و موفقیت این مربیان در جذب جوانان به فعالیت های مسجدی، از اعزام ائمه جماعات استان به دوره آموزشی سفیران آسمانی در قم خبر داد.

کد خبر 536210

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha