اندیشگاه در جهت پویایی استان تاثیر گذار است

خبرگزاری شبستان:مدیركل مركز اسناد و كتابخانه ملی گیلان از برگزاری ۷۰ جلسه در اندیشگاه این سازمان خبر داد و گفت: ngo ها و سازمان های مردم نهاد از امکاناتی که این سازمان در اختیار آنان قرار داده است، استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، حسین عباسنژاد سیدانی، مدیركل مركز اسناد و كتابخانه ملی گیلان امروز(29 فروردین) در نشست مشترک با مدیرانngo های مردم نهاد استان با بیان اینکه تمام کشورهای پیشرفته دارای یک فضا و اتاق فکر هستند که در زمینه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و.. تبادل اطلاعات می‌کنند، گفت: این اتاق فکر به آنان ایده داده و آنان را پویا و دارای انگیزه می کند.

 

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی و جلسات منظم تولید فکر که باید در مراکز علمی فراهم شود، افزود: ما در سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران و گیلان بر آن شدیم تا فضایی با عنوان اندیشگاه فراهم شود که پژوهشگران، صاحبان قلم و.. با هم به تبادل افکار بپردازند.

 

عباس نژاد، خط قرمز در این اندیشگاه را مسایل سیاسی عنوان کرد و ادامه داد: از زمان افتتاح این اندیشگاه تا کنون بالغ بر 70 جلسه با موضوعات تکدی گری، معضلات فرهنگی و اجتماعی برگزار شده است.

 

وی در ادامه با بیان اینکه در این جلسات یک معضل اجتماعی که فراگیر در کشور و استان است مورد بررسی قرار می گیرد، تصریح کرد: متاسفانه در اینگونه جلسات خلاء مجری اصلی این برنامه ها وجود دارد که عدم حضور آنان در اندیشگاه مانع از جمع بندی موضوعات ارایه شده می شود.

 

عباس نژاد، اذعان کرد: از این پس قرار است در این اندیشگاه حضور سازمان های مرتبط هم در این جلسات داشته باشیم.

 

وی در ادامه تصریح کرد: خواسته ما از ngoهای مردم نهاد این است که در حوزه های اجتماعی فعالیت داشته باشند و این اندیشگاه را هدایت کرده و وقت بگذارند و از این سرمایه‌ای که در این سازمان برای آنان به وجود آمده است، استفاده کنند.

 

عباس نژاد،با تاکید بر اینکه با فعالیت شما این اندیشگاه می تواند در شمال کشور بدرخشد و حرفی برای گفتن داشته باشد، افزود: اندیشگاه جایی است که در آن تبادل افکار با فکرهای متضاد در کنار هم قرار می گیرد.

 

وی با اشاره به اینکه اندیشگاه می تواند در جهت پویایی استان تاثیر گذار باشد، خاطر نشان کرد: گفتمان سازی و تولید فکر ریشه در تاریخ این سرزمین دارد و ما نیز باید با برگزاری کارگاه های نقد کتاب و بررسی موضوعات مختلف شاهد شکوفایی اندیشگاه و این سازمان باشیم.

 

عباس نژاد، در ادامه با بیان اینکه از نیمه دوم سال گذشته ارتباط این سازمان را با سازمان های مردم نهاد از طریق سازمان ورزش جوانان پیگیر هستیم، گفت: کارهای نشدنی توسط مردم انجام شدنی است.

 

وی از انتشار نشریه اندیشگاه با فعال شدن فعالیت‌های ngoها خبر داد و افزود: خروجی کارهای ما باید روی سازمان‌هایی که مرتبط با فعالیت‌های که انجام می شوند، دیده شود.

 

زهرا تهمتن، مدیر عامل خانه سازمان های غیر دولتی مردم نهاد استان نیز دراین جلسه ضمن تقدیر از عباسنژاد، به عنوان اولین مدیر اجرایی استان که تامین مکان برای سازمان‌های مردم نهاد را فراهم کردند، گفت: یکی از مشکلات ngoها برای برگزاری همایش‌ها و برنامه هایشان، نداشتن فضای مناسب است و از این رو ما از سایر مدیران می خواهیم بسترسازی مناسبی فراهم کرده تاngo ها را بشناسند و امکاناتشان را در اختیار آنها بگذارند.

 

 

کد خبر 537042

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha