به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، جاسم جادری در مراسم تجلیل از جانبازان و خانواده های شهدای مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان هرمزگان شهادت را مرگ سرخ دانست و عنوان کرد: شهادت تقدیم کردن جان در راه خدا برای رستگاری است و طبق آنچه که در قرآن کریم آمده کسی که در راه خدا شهید می شود نمرده است و در پیشگاه خداوند متعال رزق و روزی دارند.
وی ادامه داد: شهدا جان خود را تقدیم می کنند تا حق را از باطل تشخیص دهیم و خون تازه که با شهادت به جامعه وارد می شود، حیات جدیدی برای جامعه ایجاد می کند.
استاندار هرمزگان به نهضت عاشورا اشاره کرد و افزود: شهادت امام حسین و یارانش موجب احیا و زنده ماندن دین اسلام شد.
جادری با بیان اینکه در قرآن در خصوص شهادت مطالب زیادی مطرح شده است، تصریح کرد: در روایات از امام صادق نقل شده که با شرافت ترین مرگ ها شهادت در راه خداوند است.
وی گفت: براساس تعالیم دین اسلام هرکس در هر شغلی به نیت خدمت به مردم کار کند در این راه جان خود را از دست بدهد، شهید محسوب می شود.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان با تاکید بر اینکه برای رسیدن به شهادت باید خود را حصار مادی خارج کنیم، اظهار داشت: افراد مادی به دنبال حساب و کتاب مادی خود در دنیا هستند اما افرادی که شهید می شوند با خدا معامله می کنند.
جادری با اشاره به دستاوردهایی که انسان از شهادت به دست می آورد، خاطرنشان کرد: شهید از مقام ولایت تا پای جان اطاعت می کند و خدامحوری را انتخاب و از خود گذشتگی و ایثار می کند و زیر بار ظلم نمی رود و صبر و استقامت دارد و درجه مجاهد را در دنیا و آخرت کسب می کند و شهدا در روز قیامت دارای درجه شفاعت هستند.
وی در ادامه با بیان اینکه جانبازان مجاهدان در راه خدا هستند، گفت: جانبازان تجسم عینی ایثار و مردانگی و از خود گذشتگی هستند و دستور خدا و فرمان ولی امر خود را انجام دادند.
استاندار هرمزگان نیروهای نظامی و انتظامی و امنیتی کشورمان را سربازان جان بر کف مبارزه با قاچاق دانست و بیان داشت: برای خانواده های شهدا باید صبر و زندگی حضرت زینب (س) الگو باشد تا خون شهید در جامعه تزریق و این حرکت ایثار و شهادت را استمرار ببخشد.
جادری در ادامه با بیان اینکه قاچاق با معیشت بخشی از مردم هرمزگان آمیخته شده است، تصریح کرد: 400 هزار نفر از مردم این استان در روستاهای ساحلی زندگی می کنند و نیازمند شغل و تامین معیشت هستند و باید با اصلاح قوانین به آنها کمک کنیم.
وی اضافه کرد: باید با سرباندها و قاچاقچیان اصلی که سازمان یافته کار می کنند برخورد جدی شود اما برای تامین معیشت عده ای که از روی ناچاری این کار را انجام می دهند باید چاره اندیشی کنیم و راه درست این کار اصلاح قوانین و ارائه راهکارهای جدید است.
نماینده عالی دولت در استان هرمزگان افزود: هرمزگان 11 درصد از شهدا و 13 درصد از جانبازان مبارزه با قاچاق در کشور را به خود اختصاص داده است و این شهدا و جانبازان برای نجات جامعه فداکاری کرده اند.
عزیزالله کناری، دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز هرمزگان نیز با اشاره به پیگیری های استاندار هرمزگان برای تامین معیشت ساحل نشینان، عنوان کرد: ساحل گذشته مجوز صادرات دام در استان اخذ شد و همچنین سال جاری نیز سهمیه صادرات سوخت به ساحل نشینان هرمزگان اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: فعال سازی گمرکات تجاری در سواحل استان و همچنین کالای ملوانی نیز در دستور کار قرار دارد.
گفتنی است، در این مراسم از جانبازان و خانواده های شهیدان مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان هرمزگان تجلیل و قدردانی شد.
نظر شما