«آشیانه در مه» جزو شاهکارهای ادبیات نوجوان است

خبرگزاری شبستان: محسن پرویز با بیان اینکه امیرحسین فردی منیت و ادعا نداشت، گفت: داستان انقلاب مدیون «فردی» است زیرا او بحث فراموش شده داستان انقلاب را تشخیص داد و احیا کرد.

به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر محسن پرویز، از نویسندگان کشورمان در مراسم سومین سالگرد امیرحسین فردی، پدر داستان نویسی انقلاب اسلامی که عصر دیروز در حوزه هنری برگزار شد، گفت: امیرحسین فردی جزو کسانی بود که تلاش می کرد دانش خود را به دیگران منتقل کند. او جزو آن تیپ های آدم های محور قرار گیرنده ای بود که ادعایی نداشت و این نکته برجسته ای است.

 

دکتر پرویز ادامه داد: ما در سفری با هم همراه شدیم و احساس کردم که پاکی نفس و روح اش مشابه آن چیزی است که در آثارش دیده می شود. سیاه چمن اولین کار بزرگ امیرحسین فردی بود و آشیانه در مه هم که جزو شاهکارهای ادبیات نوجوانان است. این دو اثر هر دو زیبا هستند.

 

وی صفا، صمیمیت، سادگی و پاکی نیت را از ویژگی های امیرحسین فردی برشمرد و افزود: فردی پاکی روستایی خود را حفظ کرده بود و من نقطه خطایی در روابطش ندیدم و نشنیدم.

 

این نویسنده با بیان اینکه امیرحسین فردی برای حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی تلاش می کرد، عنوان کرد: آدم هایی داریم که اوایل انقلاب ریش بلندی می گذاشتند و از افرادی که ریش نداشتند، انتقاد می کردند. الان همین افراد از کسانی که معتقد و انقلابی هستند انتقاد می کنند. آقای فردی همان حالت اولیه خود را حفظ کرد و حتی راسخ تر شد، اقای فردی سال 87 از آقای فردی سال 68 استوارتر و محکم تر حرکت می کرد.

 

وی نداشتن منیت را از دیگر خصوصیات امیرحسین فردی ذکر کرد و گفت: زمانی که در وزارت ارشاد بودم یکی از مدیران ما مصاحبه ای کرده بود و گفته بود قرار است آقای فردی به وزارتخانه بیاید و مشغول شود که این موضوع درست نبود. آقای فردی عکس العملی که نشان داد پندآموز بود نه تکذیب کرد و نه جلوی ماجرا ایستاد. عکس العمل ایشان همراه با از خود گذشتگی بود، برخورد امیرحسین فردی آرام و همدلانه بود.

 

پرویز با اشاره به اینکه داستان انقلاب مدیون فردی است، تصریح کرد: فردی بحث فراموش شده داستان انقلاب را تشخیص داد و احیا کرد. در حال حاضر ما باید مواظب باشیم این کار تعطیل نشود. فردی جزء چهره های ماندگاری است که اگر آثارش را ترویج کنیم آثارش جزو بهترین ها خواهد بود.

 

 

کد خبر 539024

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha