به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حجت الاسلام علی ایمانی تبار، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهادکشاورزی استان، امروز(9 اردیبهشت)در نشست خبری با بیان اینکه بسیاری از مشکلات را قبل از قانون ذبح شرعی در استان حل کردیم؛ افزود: بسیاری از کشتارگاه ها دیجیتال شدند و در معدوم کردن گوشت های حرام هم همان سال ها اقدام کردیم و الان موردی در این باره نداریم.
وی به حضور دائمی روحانیون در کشتارگاه ها اشاره و تصریح کرد: یکی از مسائلی که با آن موفق به حل بسیاری از معضلات شدیم خبرنگاران و صداوسیما بودند و با رسانه ای کردن مسائل، مشکلات برطرف شد.
حجت الاسلام ایمانی تبار با بیان اینکه فرهنگسازی امروز عمده مسئله ای است که پیش رو داریم و این کار رسانه ها است تا مردم غذای سالم و حلال بخورند و مردم باید تقاضا کنند؛ گفت: صداوسیما عضو ترویج فرهنگ غذای حلال است و آمادگی برگزاری برنامه با صدا و سیما داریم.
وی افزود: همه مسئولین کشور و استان کمک به نظارت بر ذبح شرعی دهند و اهداف اقتصاد مقاومتی را محقق کنند و الان یکی از مسائلی که در جهان می تواند درآمدزا باشد کُد حلال{مواد پروتئنی} است و این موضوع در ایران بیش از قیمت نفت، می تواند برای کشور ارزآوری داشته باشد به شرط اینکه بتوانیم آن را در دنیا جا بیندازیم.
حجت الاسلام ایمانی تبار با افزودن اینکه امروز مالزی پرجم غذای حلال را به دست گرفته و بیشترین سود را می برد؛ تصریح کرد: اگر ما بتوانیم در این باره فرهنگسازی کنیم، کمک به اقتصاد کشور است.
وی ادامه داد: دوم اینکه بخشی از کالاهای قاچاق وارد کشور می شود مانند بعضی کنسروجات وجود دارند که در شهرهای مرکزی شاید ظهور و بروز نداشته باشد اما در استان های ساحلی به وفور وجود دارد؛ جلوگیری از آن هم کمک بزرگی به اقتصادمقاومتی است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در جهادکشاورزی استان کرمان تصریح کرد: هم اکنون 30 روحانی در استان کرمان نظارت بر ذبح شرعی دارند که 28 نفر در شمال استان و دو نفر هم در جنوب نظارت دارند.
نظر شما