اسناد فرادستی باید مبنای حرکت شوراها باشد

خبرگزاری شبستان: نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی گفت: مبنای حرکت شوراها باید در راستای برنامه عمومی کشور باشد و باید از سند چشم انداز، برنامه توسعه و قوانین بودجه سنواتی مطلع باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، ‍داود محمدی پیش از ظهر امروز (۱۱ اردیبهشت) در همایش استانی تجلیل و گرامیداشت روز ملی شوراها در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین برگزار شد، بیان کرد: شوراها به عنوان برجسته ترین نماد مردم سالاری و تبلور مشارکت عمومی در اداره جامعه نقش ارزشمندی را در راستای اداره امور جامعه ایفا می کنند.

 

وی ادامه داد: امروز شوراها در جای جای استان و کشور ما با مشارکت بیش از ۱۲۰ هزار نفری توانسته اند خدمات ارزشمندی را به مردم ارائه دهند و ابتکارات شوراها در حل معضلات و مشکلات سکونت گاهی، بهسازی و بهبود سیمای شهری و روستایی و توجه به محیط زیست و دفع پسماند و انواع و اقسام خدمات جای تشکر دارد.

 

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: شوراها بعد از ۱۷ سال که از عمر آنها سپری شده به بلوغ کافی رسیدند و مبنای حرکت آنها باید در راستای برنامه عمومی کشور باشد و باید از سند چشم انداز، برنامه توسعه و قوانین بودجه سنواتی مطلع باشند.

 

وی عنوان کرد: شوراها باید بر مبنای استاد فرادستی اولویت بندی را مدنظر قرار دهند و مسئله آب، محیط زیست و اقتصاد مقاومتی مواردی است که شوراها باید در برنامه ریزی خود با اولویت ویژه به آنها نگاه کنند.

 

محمدی اعلام کرد: امروز انتظام اداری و مالی جزو ضرورت کاری شوراها باید باشد و همچنین آشنایی با مبانی حقوقی و قانونی موضوع دیگری است که در شوراها باید مورد توجه باشد.

 

وی تأکید کرد: نکته دیگری که بعد از گذشت ۱۷ سال از عمر شوراها باید سامان یابد، ارتباط مردم و دستگاه ها اجرایی و شوراها است که چارچوبی باید برای آن تعریف و بر این مبنا ارتباط گیری صورت گیرد تا از زمان بیشترین استفاده شود.

 

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم استفاده شوراها از تجارب یکدیگر اظهار کرد: اتفاق دیگری که باید صورت گیرد ارتباط شوراهای فرودست با فرادست است که از این ظرفیت نیز استفاده نشده و این ارتباط تنگاتنگ و نزدیک می تواند به شوراها کمک کند ولی این پیوستگی بین شوراها نیست و اگر هم باشد در حد کاغذ بوده و عملی نیست.

 

وی گفت: نکته دیگر مکانیزمی است که برای تبادل اطلاعات و تجربیات باید بین شوراها باشد، نزدیگ به ۲ هزار نفر در استان در مجموعه شوراها هستند که توان خوبی است و باید از آن استفاده بهینه شود و باید توجه داشت که اگر از منابع انسانی نیز به خوبی استفاده نشود تضییع بیت المال است.

 

محمدی خاطر نشان کرد: اگر تبادل اطلاعات باشد شوراها موفق تر می توانند عمل کنند و الگوهای خوبی برای یکدیگر باشند.

 

وی با اشاره به نامگذاری سال جاری تصریح کرد: سال جاری از سوی مقام معظم رهبری سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نامگذاری شده است که یکی از چهره های تبلور این امر شوراها است و اقتصاد مقاومتی مدیریت هزینه ها و ایجاد اشتغال است و تنها جاهایی که در ایجاد اشتغال موثر بودند شهرداری ها بودند.

 

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: تجهیز شوراها به فناوری ها نکته دیگری است که باید به این سمت حرکت کنیم و شوراها از سیستم یکپارچه و ارتباط تنگاتنگ برخوردار باشند.

 

پایان پیام/

کد خبر 540184

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha