20 درصد روستا‌های اردبیل، دارای خانه قرآنی هستند

مسئول دار‌القرآن کریم تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت:‌ هم‌اکنون 20 درصد روستاها و دهیاری‌های استان اردبیل دارای خانه قرآنی هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان اردبیل، حجت‌الاسلام عزیز صابر، مسئول دار‌القرآن کریم تبلیغات اسلامی استان اردبیل، صبح امروز(3مرداد) ‌در جلسه شورای عالی قرآن، اظهار داشت: ما معتقدیم با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری قرآن و مسائل آموزشی آن باید از تصدی‌گری دولتی خارج شود و خود مردم در قالب موسسات و خانه‌های قرآن به رونق این امر کمک کنند.

 

وی اجرای طرح با قرآن و کرسی تلاوت قرآن را از دیگر موضوعات قابل پیگیری توصیف کرد و گفت: دستور‌العمل این طرح ملی به دار‌القرآن‌‌ها ابلاغ شده تا با همکاری موسسات قرآنی شاهد ترویج مبانی قرآن در جای جای استان باشیم.

 

مسئول دار‌القرآن کریم تبلیغات اسلامی استان اردبیل با قدردانی از راه‌اندازی شورای عالی قرآن، خاطرنشان کرد:‌ با هدف برنامه‌ریزی منسجم و واحد برای رونق ‌دادن به مباحث قرآنی ما آمادگی داریم تا مسابقات مختلف قرآنی را در ماه مبارک رمضان با همکاری صدا و سیما و اتحادیه‌های قرآنی برگزار کنیم.

 

حجت الاسلام صابر اضافه کرد: ‌کرسی تلاوت با ظرفیت 30 جلسه تا پایان امسال در مناطق مختلف اجرا می‌شود که در این برنامه در مدت زمان سه ساعت روان‌خوانی و روخوانی قرآن تعلیم داده می‌شود.

 

وی با اشاره به برگزاری 30 محفل انس با قرآن با حضور حفاظ و قاریان داخلی و خارجی، بیان داشت: در ماه مبارک رمضان امسال نیز مراسم 30 شب 30 مراسم قرآنی برگزار می‌شود.

 

مسئول دار‌القرآن کریم تبلیغات اسلامی استان اردبیل پیشنهاد داد: مسابقات قرآنی کارکنان ادرات نیز برگزار شود تا خروجی کلاس‌های آموزشی مرتبط با قرآن بیشتر مشخص و معلوم شود.

 

در این جلسه مشاور استاندار اردبیل در ائمه جماعات نیز اظهار داشت:‌ عاملان و حاملان قرآن در پیشگاه خداوند شریف‌ترین انسان‌ها هستند و در آستانه ماه نزول قرآن فعالیت آنها رونق افزای محافل معنوی آنهاست.

 

حجت‌الاسلام عبدالله حسنی در مورد درجات بهشت و تقسیم آن براساس عاملان و خادمان قرآن، گفت: خداوند در روز قیامت درجات بهشت را براساس درک و فهم قرآن به بندگان خود اعطا می‌کند.

 

وی از مفسران قرآن و قاریان خواست با عمل به قرآن درجه بهشتی خود را در آخرت و قرب و منزلت خود را در دنیا افزون کنند.

 

در این جلسه رئیس دار‌القرآن کریم استان اردبیل نیز ضرورت برپایی نمایشگاه قرآن را با تامین امکانات مناسب تردد و سرویس‌دهی یادآور شد و عنوان داشت: ما باید در مسابقات قرآنی برای قاریان استانی ارزش و بهای بیشتری قائل بوده و از آنها به شکل مناسب تجلیل کنیم تا مورد تشویق قرار گیرند.


علی صفری افزود: فرهنگ حفظ قرآن چند سالی است که در استان رنگ باخته و ما باید با استمرار این کار حافظان متعددی را پرورش و تربیت کرده و تحویل جامعه دهیم.

 

وی ضرورت توجه اوقاف، تبلیغات و صدا و سیما را به برنامه‌های قرآنی یاد‌آور شد و گفت: ‌تولید و پخش این برنامه‌ها خود ابزار تشویقی در این زمینه است.

 

مدیر‌عامل اتحادیه‌های قرآنی استان اردبیل نیز در این جلسه گفت: ما انتظار داریم نمایشگاه قرآن در مرکز شهر برگزار شده و در کنار این برنامه محافل انس با قرآن نیز متناسب با حال و هوای ماه رمضان برگزار شود.

 

نهضت حور‌زاده، ضرورت توجه به انتظارات جامعه قرآنی را از این نمایشگاه یاد‌آور شد و افزود: ‌ما باید به گونه‌ای رفتار کنیم تا فضای رخوت و سستی از محیط قرآنی رخت بر بسته و با تقویت انگیزه حفظ و قرائت قرآن و فعالان این بخش روحیه مضاعف بخشیم.

 

وی توجه جدی به تشکل‌های مردم نهاد رادر حوزه قرآنی یاد‌آور شد و بیان داشت:‌ در کنار حمایت از قاریان و حافظان قرآن کریم باید برخی رفتار‌های تحجر‌آمیز را دور کرد.

 

در این جلسه تعدادی از مسئولان نیز در مورد برپایی نمایشگاه به ارائه مطلب پرداخته و دوری فضای نمایشگاه، استقبال نکردن مردم در ساعات برگزاری نمایشگاه و حضور نیافتن تشکل‌‌ها و موسسات معتبر قرآنی را به صورت کشوری در این نمایشگاه از جمله ضعف‌های برپایی نمایشگاه اعلام کردند که باید این مشکلات برطرف شود.


پایان پیام/

کد خبر 54072

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha