به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، سید محمدمیرقانعی، مسئول بسیج سازندگی استان یزد امروز (15 اردیبهشت) در نشست خبری گفت: اقشار مختلف در طرح های مختلف از جمله طرح هجرت حضور دارند و در تخصص های مختلف نیز با اخلاص عمل می کنند.
وی افزود: عرصه های کاری طرح هجرت شامل بهسازی، مرمت و بازسازی مدارس است که فرهنگ سازی برای آن انجام شده که بسیاری از هزینه ها را در عرصه های مختلف کم کرده است.
مسئول بسیج سازندگی استان یزد خاطرنشان کرد: سال 94 تعداد 152 مرکز آموزش و پرورشی را ساماندهی کردیم.
میرقانعی تصریح کرد: در سال گذشته ما اعزام حدود 613 نفر از دانشجویان استان در 39 دوره به اردوهای جهادی داشتیم که در بخش های عمرانی، بهداشتی، اقتصاد مقاومتی فعالیت داشتند.
وی گفت: در عرصه بهداشتی و درمانی نیز از توان تیم های بهداشتی و درمانی تخصصی و فوق تخصصی بالغ بر 300 تیم داشتیم که بالغ بر 50 هزار نفر از این خدمات بهره مند شدند.
مسئول بسیج سازندگی استان یزد ادامه داد: فعالیت های عمرانی و محرومیت زادیی در بیش از 60 مورد از جمله فعالیت های دیگر ما بود که از آنها مستندسازی نیز انجام شد.
میرقانعی بیان کرد: بحث های آموزشی و تقویت بنیه علمی افراد در روستاها در کنار اردوهای جهادی توسط دانشجویان و فارغ التحصیلان نیز از نقاط قوت ما بود که از توان تخصصی افراد استفاده شد.
وی ادامه داد: در زمینه فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی در بخش های آب و انرژی نیز بیش از 110 کلاس آموزشی داشتیم و در این راستا نیز نمایشگاه ها و کلاس های تخصصی برگزار کردیم.
مسئول بسیج سازندگی استان یزد ادامه داد: بیمارستان صحرایی ما یک مورد در بخش دامپزشکی، چهار مورد ثابت در داخل استان، یک مورد در هرمزگان و یک مورد اربیل عراق داشتیم.
میرقانعی خاطرنشان کرد: آموزش های فنی و حرفه ای نیز در 23 دوره داشتیم که بالغ بر سه هزار نفر از این کلاس ها بهره مند شدند.
وی ادامه داد: طرح بسیج همگام با کشاورز از برنامه های بسیج مهندسین کشاورزی بود که به صورت علمی دنبال می شود و در سال 95 نیز پایگاه های این در در استان ایجاد خواهد شد.
مسئول بسیج سازندگی استان یزد گفت: ما در ۲ مقوله کلی اقتصاد مقاومتی را داریم که اقدامات ترویجی، آموزشی و گفتمان سازی دارد و شامل برگزاری برخی از نشست ها و روشنگری است و عمده هدف ما نیز درست زندگی کردن و مصرف صحیح است.
میرقانعی بیان کرد: بیش از سه هزار نفر در عرصه های مختلف تولیدی آموزش دیدند که یک هزار و 200 نفر نیز در زمینه ترویج مشاغل خانگی آموزش دیدند.
وی ادامه داد: استان یزد در رتبه های برتر تولید زعفران است که شاید رتبه اول کیفیت داشته باشد اما متاسفانه فروش فله ای آن مشکلاتی را همراه داشته که می توان با آموزش و بسته بندی صحیح این محصولات را به خوبی عرضه کنیم.
مسئول بسیج سازندگی استان یزد ادامه داد: ارائه الگوهای موفق از برنامه های مهم ما در بخش های مختلف است تا بتوانیم در زمینه تولید داخل فعالیت داشته باشیم.
میرقانعی گفت: ما سعی بر اجرایی شدن بخش های مرتبط با امنیت غذایی داشتیم که 451 واحد تولیدی کوچک را مورد بررسی قرار دادیم و 525 نفر نیز در این بخش درگیر شدند که با ارائه مشوق هایی نزدیک به یکصد و 10 میلیارد ریال به متقاضیان وام ارائه شد.
وی بیان کرد: 17 واحد گلخانه ای با بیش از 180 تن محصولات، تولید بیش از 114 تن قارچ، 55 تن عسل تولیدی از جمله ظرفیت ها ما بود که در سال گذشته انجام شد.
مسئول بسیج سازندگی استان یزد بیان کرد: تولید زعفران در 21 واحد تولیدی داشتیم که 27 کیلوگرم تولید زعفران داشتیم که کیفیت بسیار خوبی داشت اما به دلیل عدم توجه در بخش بسته بندی و خام فروشی ما را با مشکلاتی روبرو کرد.
نظر شما