سیاست سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور توانمندسازي بخش خصوصي است

خبرگزاری شبستان:معاون وزير ورييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور در جلسه كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي، برنامه هاي اين سازمان در سال اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل را تشريح كرد

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومي سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور، محمد امين سازگار  نژاد ، معاون وزير و رييس اين سازمان فنی و حرفه ای کشور در جلسه كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي تأكيد كرد: تمام اركان نظام، نگاه جامع الاطرافي نسبت به آموزش هاي مهارتي و تخصيص منابع در اين حوزه داشته باشند .

وي بيان داشت: با سهم يك درصدي از بودجه امور آموزش كشور ، انتقال مهارت به منابع انساني و تجهيز افراد به توانايي ها و ايجاد ارزش افزوده در آنان در سال اقتصاد مقاومتي اقدام و عمل امكان پذير نيست . لذا بايد با هوشمندي منابع را به سمت اولويت هاي اصلي كه يكي از آنها اشتغال از طريق مهارت آموزي مي باشد سوق داد.

رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور بيان داشت: در بخش آموزش هاي مهارتي فعاليت ها و برنامه هاي  اين سازمان در سال اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل در بخش هايي متمركز شده است كه نيازهاي عمومي جامعه به مهارت آموزي پاسخ داده شود و بهره وري نيروي كار شاغل را ارتقاء دهيم.

محمد امين سازگار نژاد افزود: در سال 95  و در طول برنامه ششم با همكاري صنايع و صنوف مهارت هاي مورد نياز آنان را ارائه مي دهيم .

وي ادامه داد: بيكاران جوياي كار نيز از مخاطبان مهم اين سازمان هستند. ما بايد جوانان را به سلاح مهارت تجهيز كنيم و فرصت هاي آموزش مهارتي مورد نياز بازار كار كشور را  براي اين عزيزان فراهم نمائيم.

رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور بيان داشت: در وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي طرح بزرگي در خصوص اشتغال در حال اجرا است كه اين سازمان هم مشاركت موثري در اجراي آن دارد.

محمد امين سازگار نژاد اظهار داشت: سياست اصلي سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور توانمندسازي بخش خصوصي است و اعتقاد داريم دولت در هر كاري كه بخش خصوصي مي تواند انجام دهد، ورود نكند، توانمند سازي بخش خصوص در ارائه آموزش ها مدنظر ما است.

وي بيان داشت: در سال هاي قبل به دليل ورود بي رويه بخش دولتي در عرضه آموزش ها، تعداد زيادي از آموزشگاه هاي آزاد فني و حرفه اي  تعطيل شده اند كه لازم مي دانيم با توانمند سازي آنان را مجدداً به چرخه آموزش مهارت برگردانيم.

معاون وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي در ادامه بيان داشت: در جهت توانمند سازي بخش خصوصي كه روح اقتصاد مقاومتي است، تلاش مي كنيم، كما اين كه مجلس محترم هم توانسته با تصويب برخي قوانين مورد نياز به بخش خصوصي كه در حوزه آموزش هاي مهارتي تلاش مي نمايند، كمك هاي خوبي ارائه كند كه اميدوارم توجهات و حمايت ها افزايش يابد.

محمد امين سازگار نژاد افزود: يكي ديگر از سياست هاي اصلي ما در سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور اجراي آموزش هاي سفارش محور است.

وي تصريح كرد: بخش هاي مختلف اقتصادي، اتاق هاي بازرگاني، صنعت، معدن، تعاون، اصناف و ... نيازهاي خود را اعلام كنند تا براساس آن سفارش ها و با استفاده از توان خود مجموعه هاي مذكور و همكاري بخش خصوصي و نيز دولتي آموزش ها را برنامه ريزي و اجرايي كنيم .

معاون وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي بيان داشت: سعي مي كنيم بهره برداري از مراكز دولتي را نيز به همين بخش ها بسپاريم و آنان را حمايت كنيم و بخش دولتي در حوزه هايي كه نياز به سرمايه گذاري سنگين دارد ورود نمايد.

وي افزود: ما هم اكنون به منظور برخورداري همه آحاد مردم از آموزش هاي مهارتي، آموزش هاي سيار را روانه مناطق مختلف كشور اعم از روستايي، عشايري و مرزي و ... كرده ايم و سعي داريم بر اساس پتانسيل ها و ظرفيت هاي بومي آموزش هاي مهارتي مرتبط را ارائه نمائيم.

رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور بيان داشت:  با وجود مشكلات مالي و اينكه سهم چنداني از بودجه آموزش كشور نداريم و عليرغم مشكلات معشيت مربيان و مواد مصرفي كارگاهي  ،اقدام و عمل را شروع كرده ايم و با وجود تنگناها كار را پيش مي بريم .

کد خبر 542593

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha