خبرگزاری شبستان- بوشهر: از آخرین باری که صدای آژیر قرمز در کوچه و پس کوچه های جای جای دیارمان می گذرد بیش از ۲۷ سال است گذشته.
صداهای آشنایی که مردم دیگر انگار با آن ها زندگی می کردند و شنیدن آن برایشان عادت شده بود.
کودکانی که با آمدن هواپیماهای بعثی به جای پناه بردن به زیرزمین ها دستان مشت کرده شان را به روی جنگده ها می کوبیدند.
خاطراتی دارد آن روزها چه در شهرها و چه در مناطقی که به عنوان خط مقدم بودند و محلی برای سبقت گرفتن از هم برای شهادت و دیدار با خدا.
از دوکوهه و شلمچه گرفته تا مهران و دهلران و موسیان، از جزیره مقام خارک که به عنوان شریان اقتصادی کشور به تعداد روزهای جنگ تحمیلی مورد حمله قرار گرفت تا نفس هایش را به شمارش بیاندازد ولی غیرت و رشادت جوانان این مرز و بوم اجازه نداد که حتی یک روز جریان نفت از این جزیره حیاتی قطع شود تا ارتفاعات سر به فلک کشیده بازی دراز که به حق خلوتگاه عاشقان نام گرفت.
از آن روزها سال هاست که می گذرد و حالا نسل چهارم و پنجم انقلاب نیاز دارند به نشر و بازگو کردن خاطرات پدرانشان که چگونه تا پای جان ایستادند پای نظام و رهبر و مملکتشان.
حالا این رشادت ها و دلیرمردی ها مردمانی می خواهد از جنس خودش تا فصل فصل این کتاب به یادماندنی و مقدس را برای نسلی ورق بزند که جنگ را ندیده اند و تنها در ذهن تاریخی اش صفحات همین کتاب ها را ورق می زند.
راویانی که پرده از رازهای نهفته فرماندهان گشودند و آنان را برای آیندگان عیان کردند تا فهمیده های دوران ما هم کم نباشد آن هم در جنگی که رهبرمان آن را شبیخون فرهنگی نامید.
بوشهر میزبان همایشی بود که با نام پیام آوران ایثار مزین شده بود و با هدف انتقال فرهنگ ایثار و شهادت فعالیت خود را از سال ۸۹ و در همان بنیاد شهید و امور ایثارگران آغاز کرده و ادامه می دهد.
۲ هزار و ۲۰۰ راوی جنگ را روایت می کنند این آماری بود که حمید اعتماد، رئیس اداره پیام آوران ایثار و شهادت داد و گفت: در این راستا برای راویان و نویسندگان دوره های متعددی برگزار می شود و آمارشان حالا به ۳۲ دوره رسیده تا آن ها بتوانند روایت کنندگان خوبی برای این کتاب ارزشمند باشند.
وی از چاپ کتاب اصول و فنون پیام رسانی ایثار در4 فصل خبر داد و بیان داشت: پیامآوران ایثارهمان آزادگان و جانبازانی هستند که راه رفته رزمندگان و راه امروز ما درمقابل جنگ نرم را روایت میکنند.
و به راستی از خون جوانان وطن لاله دمیده...
نظر شما