محمدحسین فراهانی، مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان مرکزی به خبرنگار شبستان در اراک گفت: این میزان اعتبار از محل اعتبارات استانی برای مرمت آثار تاریخی و آموزش و ترویج صنایعدستی ساوه اختصاص پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه اولویت اصلی هزینهکرد این پروژه برای مرمت آثار تاریخی استان است، ادامه داد: در این میان مرمت مسجد جامع ساوه و کاروانسرای تاریخی آوه در اولویت پروژههای مرمتی قرار دارد.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان مرکزی افزود: در حال حاضر 400 اثر تاریخی و باستانی در این شهرستان شناسایی شده که بیش از 150 اثر در فهرست میراثملی به ثبت رسیده است.
فراهانی با بیان اینکه شهرستان ساوه به دلیل موقعیت جغرافیایی و ارتباطی همواره در طول تاریخ مورد توجه بوده است، اضافه کرد: به این دلیل آثار، ابنیه و جاذبههای سیاحتی و زیارتی متعددی مربوط به دورههای مختلف تاریخی در این شهرستان وجود دارد.
وی آثار تاریخی ساوه را شامل مساجد، امامزادهها، تپهها، قلعهها و بناهای باستانی عنوان کرد و گفت: بیشترین آثار باستانی مورد بازدید گردشگران، مسجدجامع، مسجد سرخ، امامزاده پیغمبر اشموییل نبی (ع) و چارسوق ساوه است.
فراهانی همچنین به فعالیت بیش از 180 انجمن دوستدار میراثفرهنگی و تاریخی کشور در شهرستان ساوه اشاره کرد و افزود: انجمنهای دوستدار میراثفرهنگی شهرستان ساوه وظیفه حفظ و حراست از آثار تاریخی این شهرستان را بر عهده دارند.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان مرکزی با بیان اینکه این انجمنها بیشتر در شهرها و روستاهای شهرستان ساوه فعال هستند و از علاقهمندان به آثار تاریخی عضو میپذیرند، تصریح کرد: انجمنهای دوستدار میراثفرهنگی علاوه بر حفاظت از آثار تاریخی وظیفه معرفی این آثار را در سطح شهرستان و استان بر عهده دارند.
پایان پیام/
نظر شما