به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از "سانا"؛ «بشارجعفری»، نماینده دائم «سوریه» در سازمان ملل تاکید کرد: "شورای امنیت سازمان ملل در جلوگیری از صدور تروریسم، مسلح شدن آنها، کنترل مرزها و ممنوعیت ایستگاه های تلویزیونی محرک کشتار در سوریه به رغم تمام جلسات و تصمیم گیری ها، ناتوان است."
«بشارجعفری» طی سخنرانی در سازمان ملل پیرامون تهدید صلح و امنیت بین المللی ناشی از اقدامات تروریستی گفت: با گذشت پنج سال و اندی از نادیده انگاری مفاد منشور و اصول حقوق بین الملل، روابط دوستانه و حسن همجواری با «سوریه» و پس از به کار بستن تمام وسائل و راهکارها جهت نابودی دولت و ملت «سوریه» ابتدا از طریق تروریسم و دروغ های تبلیغاتی و سپس جذب تروریست های خارجی از سراسر جهان و تراژدی غمبار آوارگان و پناهندگان، باید با اندیشه ها و مبانی فکری تروریسم مبارزه کرد.
«جعفری»، حادثه درگذشت قربانیان پلیس در عملیات تروریستی چند روز گذشته را به دولت و ملت «مصر» و همچنین کشتار قربانیان حوادث تروریستی امروز به وسیله خودروهای بمب گذاری شده در عراق را به مردم و دولت این کشور تسلیت گفت و افزود: «تروریسم هر دو کشور «مصر» و «عراق» را مورد هدف قرار داده است و به «سوریه» نیز ضربه می زند.
«جعفری» گفت:مبارزه با افکار و اندیشه های رایج تروریستی این گروه ها و حامیان آنها کم اهمیت تر از مبارزه با سلاح شیمیایی این گروهها نیست.
وی افزود: نمی توان از نقش ویرانگر دولتهای حامی تروریسم همچون «عربستان» و «قطر» که با گسترش افکار وهابی و تکفیری مسلمانان را مورد سوء رفتار قرار می دهند، چشم پوشی کرد.
جعفری افزود: «تنوع فرهنگی و تمدنی و گزینه های مستقل سیاسی «سوریه» مورد هدف حمله تروریست ها قرار گرفته است و تروریسم، جدی ترین چالشی است که جهان امروز با آن مواجه است.
وی بر پایان اشغال سرزمین های «جولان» در «سوریه» و دیگر سرزمین های عربی توسط «رژیم صهیونیستی» تاکید کرد و گفت: «مایه تاسف و شرم است که اروپا به توافق با رژیم حامی تروریسم «اردوغان» تسلیم شده است».
شورای امنیت امروز بیانیه ای مهم صادر کرد که در آن از کمیته مبارزه با تروریسم تقاضای همکاری با دیگر طرفهای فعال در سازمان ملل و ارائه پیشنهاد به شورای امنیت تا اردیبهشت سال آینده برای مبارزه با روایات مورد استناد گروههای تروریستی داشته است.
«ویتالی چورکین»نماینده دائم «روسیه» در سازمان ملل نیز در این جلسه گفت: «زمان ان فرا رسیده است تا جامعه بین الملل منابع مورد نیاز برای مبارزه با تروریسم را جمع آوری کند و ما نیازمند اتخاذ تدابیر عملی در مبارزه با تروریسم هستیم .
نظر شما