به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان، احمد شریف، رئیس شورای مرکزی جبهه تدبیر و توسعه در نشست هم اندیشی اقتصاد مقاومتی و نقش تدبیر و عقلانیت در اقدام و عمل ضمن گرامیداشت یاد و خاطره حسینزاده نماینده منتخب مجلس دهم گفت: جبهه تدبیر و توسعه بعد از انتخابات ریاست جمهوری 92 تشکیل شد و با اخذ مجوز از وزارت کشور متشکل از 5 حزب سیاسی کار خود را آغاز کرد و سیاستهای خود را مبتنی بر تدبیر و توسعه قرار داد به همین منظور مقدمات حضور در مجلس دهم نیز فراهم شد و در کل کشور مجموعاً 250 کاندیدا را معرفی کرد.
وی با بیان اینکه این جبهه توانست در مجلس دهم موفقیت خوبی را کسب کند تصریح کرد: در مرحله اول 95 نفر از کاندیدا راهی مجلس دهم شدند که البته برخی از کاندیداها در لیستهای دیگر نیز نامشان مشترک بود.
شریف تصریح کرد: در مرحله دوم نیز 47 نفر از جبهه تدبیر و توسعه موفق به راهیابی به مجلس شدهاند و مجموعاً 142 نفر از این جبهه به مجلس دهم راه یافته اند.
وی با بیان اینکه امیدواریم در تداوم راهی که مردم رویکرد اعتدال ان را انتخاب کردهاند مسیر موفقیتآمیزی را طی کنیم تصریح کرد: مهمترین معضل امروز کشور اشتغال و بحث اقتصاد است امروز شاهدیم که بیش از 3 میلیون نفر در کشور بیکار هستند و سالانه 900 هزار نفر از دانشگاهها فارغ التحصیل میشوند.
وی ادامه داد: در سال 91، 20 میلیون و 600 هزار شغل در کشور وجود داشت و در طی 8 سال به 542 هزار شغل رسید نرخ بیکاری در شهرها 14 درصد است و در برخی از شهرهای دیگر نرخ بیکاری بالغ بر 50 درصد است و این موضوع در میان اقشار تحصیلکرده بالغ بر 21 درصد است.
شریف تصریح کرد: در سال 84 تورم 14 درصد و اما در سال 91 تورم به 31 درصد رسید و تورم نقطه به نقطه به 46 درصد رسیده بود و دولت تدبیر و امید در حالی دولت را تحویل گرفت که ویرانهای بیش نبود و اکنون سعی دارد تورم را تک رقمی کند و توانسته تورم را از 31 درصد به 19 درصد کاهش دهد. ما شاهد بودیم که در دولت گذشته اقتصاد به حالت رکود تورمی افتاده بود اما با سعی و کوشش دولت این مشکل تا حدی زیادی از بین رفت.
وی ادامه داد: در بحث فساد و ناکارآمدی در سال 2013 رتبه ما در میان 170 کشور دنیا 144 بود و بعد از ما افغانستان و عراق قرار داشت در بحث جرایم اقتصادی در سال 84 سه و نیم میلیون چک برگشتی داشتیم و در سال 91 این رقم به 6 و نیم میلیون چک برگشتی ارتقا یافت.
وی گفت: در امر هدفمندی یارانهها قرار بود سی درصد از هدفمندی به بخش تولید اختصاص یابد و حتی یک ریال هم در دولت قبل در این موضوع محقق نشد و موجب شد 33 درصد هزینههای تولید بالا برود.
نظر شما