به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، سید مرتضی موسویان دوشنبه (27 اردیبهشت) در سومین نشست سالیانه مدیران مراکز و رابطان استانی شبکه ملی فرهنگ با اشاره به لزوم استفاه از خانههای فرهنگ سطح محلات برای اجرای برنامهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار اشت: در این خانهها میتوان خانههای فرهنگ مجازی در کشور پایهگذاری کرد.
وی راهاندازی کسب و کار دیجیتال را در واقع اجرای اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: باید سیاستهای اقتصادی و بهبود همه جانبه در راستای ایجاد کسب و کار به کار گرفته شود.
رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه در تلاش هستیم تا اتحادیهای ایجاد کنیم که شبکه ملی را به وسعتی همچون وسعت کشور برساند، افزود: ایجاد اشتغال برای جوانان یکی از برنامههای اولویت دار این وزارت خانه است.
وی با اشاره به ایجاد شبکه ملی فرهنگ که واسطی بین اقدام و عمل است اشاره کرد و افزود: دستاوردهای فردی، جامعه مشترک و اقدام مشترک را باید در شبکه ملی فرهنگ تبیین کرد.
موسویان با بیان اینکه سهم شبکه ملی فرهنگ در چشمانداز توسعه پایدار، ایجاد اطلاعات، حمایت از عاملان، دسترسی به شبکه اطلاعات، اتصال افراد دارای نقش و منابع از یک فرد یا سازمان به شمار میرود، ادامه داد: این در حالی است که نیازمند نوآوری در شبکه ملی فرهنگ هستیم.
وی داشتن روح و روش انقلابی را لازمه توسعه شبکه ملی فرهنگ دانست و اضافه کرد: همچنین در عرصه فعالیتهای استراتژیک برای دریافت دیدگاهها و نظرات به حضور افراد و مدیران نیازمندیم.
رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در پایان از اعتبار دو هزار میلیارد تومانی در بخش دولتی و 12 هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی به توسعه زیر ساختهای فناوری اطلاعات سرمایهگذاری اشاره کرد.
نظر شما