به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان؛ حجت الاسلام علی شکری امروز(29 اردیبهشت)درمراسم تجلیل از فعالان قرآنی استان سمنان، با بیان اینکه فقر قرآنی را یکی از معضلات جامعه امروز است گفت: اگر در طول تاریخ انقلاب اسلامی به آموزه های دینی توجه ویژه ای و اعتبارات خاص در این زمینه صرف می شد قطعا امروز شاهد کم سوادی قرآنی در بین فارغ التحصیلان دانشگاهی و اقشار مختلف نبودیم.
وی افزود: زندگی قرآنی در چارچوب شریعت اسلامی مقوله ای است که مورد توجه همه دستگاه های فعال در حوزه قرآنی بوده است.
شکری به تهاجم فرهنگی دشمنان اسلام به ویژه در بین نسل جوان و نوجوان کشور، اشاره داشت وافزود: امروز دشمنان اسلام برای همه اقشار موجود در ایران اسلامی برنامه ویژه دارند لذا قرآن و مفاهیم الهی می تواند پناهگاهی امن برای نسل آینده ساز ایران اسلامی باشد که در پناه آن بتوانند خود را از چنگال تهدیدهای بیگانگان و دشمنان اسلام، حفظ کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان به اقدامات این اداره کل اشاره کردوافزود: علاوه بر تربیت دوهزار معلم قرآنی که در رشته های مختلف حفظ، قرائت، روانخوانی و روخوانی از سازمان تبلیغات اسلامی گواهینامه تخصصی دریافت کردند، ۴۰معلم روخوانی قرآن برای شهرها و روستاهای استان و همچنین ۲۰ممتحن مسابقات سراسری قرآن کریم نیز تربیت شده اند.
وی افزود: این میزان تربیت نیروهای متخصص خوشبخانه تا حد زیادی توانسته اند تا نیازهای داخلی استان سمنان اعم از برگزاری مسابقات، رویدادهای قرآنی، آموزش و اشاعه فرهنگ دینی را برطرف کند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با تاکید بر حمایت فعالان بخش های قرآنی، ابراز داشت: فعالیت های قرآنی و خانه های قرآن در سطح شهرها، بخش ها و روستاها باعث تقویت فعالیت های قرآنی، حمایت از فعالان بخش های مختلف قرآنی و همچنین اماکن مذهبی از قبیل مساجد و حسینیه ها میشود.
شکری گفت: این اداره کل تا کنون به ۲۰موسسه قرآنی، ۲۷خانه قرآنی شهری و ۱۳خانه قرآنی روستایی مجوز فعالیت داده است.
به گفته وی با گسترش فرهنگ قرآن آموزی درجامعه، شرایط برای توسعه و تقویت ارزش های اسلامی هموار می شود.
نظر شما