به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندر آستارا، غربی ترین شهر گیلان همزمان با نیمه شعبان و به مناسبت میلاد یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود(عجل الله تعالی فرجه الشریف) غرق در شادی و سرور و نور است و مردم این خطه از کشورمان با برپایی جشن های متعدد، ارادت خود را به امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نشان میدهند.
مردم این شهرستان مرزی و بندری با چراغانی و آذین بندی میدان ها، خیابان ها و نصب بیرق های رنگارنگ بر سر در اداره ها، مغازه ها و منازل خود و پخش شیرینی و شربت مشغول جشن و شادمانی هستند.
مولودی خوانی مداحان اهل بیت (علیه السلام) به مناسبت سالروز میلاد یگانه منجی عالم بشریت در مساجد و هیئت های مذهبی بندر آستارا و اجرای برنامه های مختلف شاد و سرگرم کننده توسط گروه های نمایشی و موسیقی از دیگر مراسمات این روز خجسته در این شهرستان مرزی است.
از شب گذشته تاکنون مراسم مختلفی در این شهرستان برگزار شده و بسیاری از جوانان نیز این روز را برای آغاز زندگی مشترک خود انتخاب کرده اند.
مساجد، هیئت های مذهبی و بقاع متبرکه نیز در این شهرستان مرزی با برگزاری آیینهای مختلف وعظ و سخنرانی با حضور شخصیت های مذهبی و مداحان شور و شعف محافل جشن نیمه شعبان را بیشتر کردهاند و مساجد و اماکن مقدسه از شب گذشته تا صبح با برنامه احیاء که از اعمال شب نیمه شعبان است میزبان مومنین بودند.
در آیین های جشن میلاد روحانیون در خصوص کرامت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و فضیلت روز نیمه شعبان در مساجد، حسینیه ها و هیئت های مذهبی این شهر به سخنرانی میپردازند.
برگزاری مراسم جشن نیمه شعبان در مسجد حضرت ولیعصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بندر آستارا، امامزادگان ابراهیم و قاسم(علیه السلام) و مدرسه ظهیرنیا از برنامه های ویژه سالروز ولادت یگانه منجی عالم بشریت در این شهرستان مرزی است که عصر امروز و امشب برگزار میشود.
به گزارش شبستان، حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) امام دوازدهم شیعیان، روز جمعه نیمه شعبان ۲۵۵ هجری قمری در سامرا متولد شده اند.
آن حضرت پس از تولد حدود پنج سال تحت سرپرستی پدر بزرگوارشان امام عسکری(علیه السلام) به صورت نیمه مخفی زندگی کردند. غیبت صغری پس از شهادت حضرت امام حسن عسکری(علیه السلام) در سال ۲۶۰ آغاز شد و تا سال ۳۲۹ ادامه پیدا کرد. در این دوره حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از طریق نواب اربعه به اداره امور مردم میپرداختند.
دوره غیبت کبری نیز با پایان یافتن غیبت صغری و از سال ۳۲۹ هجری قمری شروع شد و تا زمانی که خداوند مصلحت بدانند ادامه خواهد داشت.
نظر شما