به گزارش خبرنگار شبستان، علیرضا سلطان شاهی، کارشناس حوزه فلسطین و دبیر کمیته حمایت از انقلاب فلسطین نهاد ریاست جمهوری عصر دیروز در بیست و چهارمین نشست کبوتران مسجد دوردست با موضوع نقش ادیبان و هنرمندان ایران و ترکیه در ثبت وقایع ناوگان آزادی غزه که در سالن سلمان هراتی حوزه هنری برگزار شد، گفت: حرکت کاروان آزادی غزه یک نقطه عطف در اقدامات ضد صهیونیستی است. این حرکت می توانست یک الگوی خوبی باشد. اگر این حرکت ادامه پیدا می کرد می توانستیم با این کار دنیا را با صهیونیست ها درگیر کنیم. اینکه نهادهای مردمی مختلف در ناوگان آزادی غزه حضور داشتند یک حرکت بی بدیل بود.
سلطان شاهی با بیان اینکه در جهان اسلام فلسطین یک معیار است، عنوان کرد: نحوه برخورد ملت ها و دولت ها با فلسطین می تواند معیاری برای درستی و نادرستی حرکت هر کشوری باشد. بعد از حرکت کاروان آزادی غزه همچنان شاهد همکاری ترکیه و رژیم صهیونیستی هستیم اما دیگر این مناسبات جلوی دوربین نیست.
این کارشناس حوزه فلسطین اظهار داشت: ترکیه یک حرکت خطرناک کرد و آن این بود که بعد از حرکت کاروان آزادی ضمن به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی از حماس و مقاومت دفاع کرد در صورتی که نمی شود هر دو را داشت یا باید رژیم صهیونیستی را پذیرفت و یا باید این رژیم را نفی کرد.
بر اساس این گزارش، ناصر ضرابی، مدیر دفتر ادبیات بیداری حوزه هنری در این نشست خاطرنشان کرد: امروز 29 می 2016 میلادی است، در 31 می 2010 یعنی درست 6 سال پیش دریای مدیترانه و سواحل شرقی آن در سحرگاه شاهد حرکت آرام ناوگانی بود به نام ناوگان آزادی غزه، این ناوگان متشکل از هفت کشتی مجهز به امکانات انسان دوستانه برای کمک به مردم محاصره شده در غزه بود، 2 کشتی در ابتدای راه از حرکت بازماندند.
ضرابی ادامه داد: این 5 کشتی قبل از رسیدن به فلسطین مورد اسارت چرخ بال ها قرار گرفتند، فعالانی از 42 کشور در قالب 30 ان جی او فعال در این کشتی بودند، 600 نفر در این کشتی ها بودند، 352 نفر از ترکیه و مابقی از سایر کشورها بودند. 5 هنرمند، 8 خبرنگار و 7 فعال سیاسی در این کشتی ها حضور داشتند.
وی خاطرنشان کرد: هرچه ظلم، تجاوز و وحشی گری است در یوم النکبت است اما آزادی، ایثار و شهادت را در روز قدس مشاهده می کنیم. یقینا خدا گزینشی عمل نمی کند. وقتی یکی از مخلوقات خود را دعوت می کند با هر ملیت و قومیت و توفیق پرواز نصیبش می کند ما چرا باید بین ملیت و قومیت ها تفاوت قایل شویم.
ضرابی تصریح کرد: وقتی ظالمان بسیج می شوند آثار خون مظلومان را پاک کنند چرا دوستانی که در عرصه تهاجم فرهنگی سردار و سرباز هستند، غافل می شوند؛ خاطرات پرواز و عروج مظلومان باید ماندگار شود.
نظر شما