همکاری بنیاد مستضعفان با سازمان منطقه آزاد قشم

خبرگزاری شبستان:رشد بازده کل اقتصادی رشته فعالیت‌ها و توسعه دانایی از اهداف تشکیل بنیادمستضعفان است و درراستای تامین این اهداف این نهاد در پروژه های تولیدی داخلی مشارکت داشته و دارند و به تازگی نیز تفاهم نامه ای با سازمان منطقه آزاد قشم امضا شده است.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: بنیاد مستضعفان در 14/12/1357 زیر نظر هیات منتخب رهبر کبیر انقلاب(ره) مركب از آقايان حضرت آيت الله سيد علي حسيني خامنه اي، اكبر هاشمي بهرماني، شهيد آيت الله دكتر سيد محمد حسيني بهشتي، مير كريم موسوي كريمي(آيت الله اردبيلي)، احمد جلالي،علي اصغر مسعودي و عزت الله سحابي تاسیس شد. هيات مؤسسين در نخستين اجلاس خود در 3/4/1358، اساسنامه بنياد مستضعفان را در 25 ماده و يك تبصره تنظيم کرد كه به تاييد شوراي انقلاب اسلامي رسيد و بنياد مستضعفان مطابق ماده 8 آيين نامه اصلاحيه مؤسسات غير انتفاعي به تاريخ 3/5/1358 با شماره 1983 به ثبت رسيد. در 21/4/1359 لایحه قانونی اساسنامه بنیاد به تصویب شورای انقلاب اسلامی رسید و جایگزین اساسنامه مؤسسان شد.

 

بنابراین گزارش، کاهش استضعاف مادی و فرهنگی مستضعفان، حداکثر کردن ارزش ترکیب بهینه دارایی و سهام، رشد بازده کل اقتصادی رشته فعالیت‌ها و توسعه دانایی، دانش و فناوری از اهداف تشکیل این نهاد است و در راستای تامین این اهداف بنیاد مستضعفان در پروژه های تولیدی داخلی مشارکت داشته و دارند و به تازگی نیز بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی برای پرورش 10هزار تن ماهی در قفس و سرمایه گذاری در این زمینه با سازمان منطقه آزاد قشم تفاهم نامه همکاری امضا کرده است. بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در این تفاهم نامه متعهد شده است که طرح مطالعاتی پرورش 10هزار تن ماهی در قفس را دو ماه پس از امضا این تفاهم نامه آغاز و برنامه اجرایی آن را به سازمان منطقه آزاد قشم ارایه کند. همکاری برای ثبت شرکت و صدور مجوزهای مورد نیاز، همکاری در زمینه دریافت موافقت محیط زیست، دریافت تسهیلات از صندوق توسعه ملی، تامین آب و برق و واگذاری زمین با نرخ مورد توافق نیز از جمله تعهدهای سازمان منطقه آزاد قشم در اجرای این طرح اعلام شده است.

 

این گزارش می افزاید: روابط عمومی سازمان منطقه آزاد قشم در این رابطه به نقل از حمیدرضا مومنی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم نوشته است: "بر اساس تفاهم نامه یاد شده این طرح در چند مرحله و در یک دوره پنج ساله عملیاتی می شود. افزایش تولید صادرات محور، تامین امنیت غذایی و ایجاد اشتغال پایدار از مزیت های اجرای این طرح به شمار می رود. انتقال فناوری های پیشرفته از مناطق آزاد به داخل کشور، آسان سازی فرایند تولید، صادرات و خدمات و در نهایت تامین منابع مالی از خارج مهمترین وظایف مناطق آزاد کشور است. رهبر معظم انقلاب در بند 11 سیاست های اقتصاد مقاومتی، این وظایف را برای مناطق آزاد تعریف کرده اند."

 

یاداور می شود: جزیره قشم با حدود 117 هزار نفر جمعیت و یک هزار و 500 کیلومتر مربع وسعت، شامل 135 کیلومتر طول و عرض متوسط 14 کیلومتر، در 20 کیلومتری جنوب بندرعباس مرکز هرمزگان واقع شده است و به تنهایی از 22 کشور جهان بزرگتر است. این جزیره به دلیل مزیت ها، ظرفیت ها و ذخیره گاه های عظیم آبزیان، یکی از قطب های مهم پرورش و صید ماهی و میگو در ایران و منطقه به شمار می رود و با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، توسعه ظرفیت های این بخش در دستور کار سازمان منطقه آزاد قشم قرار گرفته است.

کد خبر 548062

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha