به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، ماها العداوی، نماینده صندوق ملل متحد در ایران در مراسم اختتامیه دومین دوره آموزشی ارتقای مهارت های علمی و عملی زنان در مجامع بین المللی گفت: جمعیت ملل متحد در دهه 70 میلادی تأسیس شد و از بدو تأسیس تاکنون تغییرات زیادی در آن رخ داده است. در یک دوره مدیریت زنان شرکت کرده بودند که مربوط به زنانی بود که ازدواج نکرده بودند که من گفتم چرا نباید زنان ازدواج کنند و مادر و همسر موفقی باشند همانطور که ما زنان موفقی در جهان اسلام داریم.
وی با بیان اینکه هدف ما این است که جامعه موفق داشته باشیم، بیان کرد: اما در آن دوره به من گفتند که ما از کشورهای شما زنان موفق نداریم که من فراموش کرده بودم نام خانم مولاوردی را بیاورم و اکنون اعلام می کنم که وی زنی موفق در جهان است.
العداوی خاطرنشان کرد: در جهان غرب برخی از زنان ازدواج نکرده و خانواده را فراموش کرده اند اما ما مسئولیت های زیادی داریم پس نباید فراموش کنیم که اولین کسی که موفق شد یک زن بود.
وی افزود: رسالت صندوق جمعیت ملل متحد اکنون فراتر رفته و یکی از ارکان آن سلامت مادران و پیشگیری از مرگ و میر آنان است و یکی از شعارهای ما این است که هیچ مادری در حین بخشیدن زندگی نباید بمیرد.
نماینده دفتر صندوق جمعیت ملل متحد در ایران با بیان اینکه زنان نیمی از جامعه هستند خطاب به مردان حاضر در این جلسه گفت: اگر زنان نبودند شما هم دیگر اینجا نبودید.
وی در پاسخ به این سوال که چرا ارث زنان نصف ارث مردان است، تصریح کرد: اینکه ارث زن نصف مرد است به خاطر این است که مرد باید مخارج زندگی را تأمین کند و این تبعیض نیست بلکه جیبی برای زنان است.
العداوی بیان کرد: در قرآن هیچ تبعیضی در جنسیت وجود ندارد، ما می خواهیم به خاطر این ارزش هایی که برای زن است زن های قوی ای باشیم و همه می دانند که هیچ جنگی بین زن و مرد وجود ندارد بلکه آنها کنار هم هستند.
نماینده صندوق جمعیت ملل متحد در ایران گفت: از مردان خواهشمندم از زنان حمایت کنند. من به خاطر حمایت های همسرم امروز موفق شدم و ما باید به دنیا نشان دهیم که جامعه مسلمان جامعه نیرومندی است و یک زن می تواند در همه عرصه های زندگی تلاش کند و این امر امکان پذیر است.
گفتنی است، دومین دوره آموزشی ارتقای مهارت های علمی و عملی زنان در مجامع بین المللی از اواسط اردیبهشت با حضور 50 نفر از بانوان سازمان های دولتی و غیر دولتی با عناوین آموزشی از جمله دیپلماسی عمومی و کاربردی زنان و فناوری اطلاعات، آشنایی با اسناد بالادستی امور زنان و خانواده و مبانی عدالت جنسیتی در اسلام و نظام بین الملل حقوق زنان در مرکز مطالعات وزارت امور خارجه برگزار شد.
نظر شما