به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، حجت الاسلام علی اصغر فضیلت، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان، امروز (18 خرداد) در نشست هم اندیشی و ارزیابی رسانه های برخط در خصوص فریضتین گفت: موضوع امر به معروف و نهی از منکر ریشه در فطرت انسان دارد. همه انسان ها یک گرایش فطری به معروف ها و تنفر ذاتی نسبت به منکرات دارند.
وی با بیان اینکه موضوع امر به معروف و نهی از منکر در سایر جوامع نیز وجود دارد، افزود: متاسفانه بعضا رفتارهایی که به نام دفاع از امر به معروف و نهی از منکر رخ داده برداشت هایی عمدی نسبت به این موضوع تاثیر منفی گذاشته است.
حجت الاسلام فضیلت تصریح کرد: رسانه ها می توانند در راستای افزایش سواد امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ایفای نقش کنند.
وی با بیان اینکه تا کنون ترویج این فریضه شعاری بوده نه زیربنایی، اظهارداشت: ما دارای دینی برخوردار از آخرین داده ها و جامعیت هستیم اما دین را با جامعیتش عملیاتی نکرده ایم و جزیره ای نگاه کرده و بخشی نگری داشته ایم.
همه منکرات نیز باید مورد نهی قرار گیرند
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان خاطرنشان کرد: امر به معروف همه معروف ها را شامل می شود و بخشی نگری نداریم و همه منکرات نیز باید مورد نهی قرار گیرند.
وی افزود: به همان میزانی که به موضوع خیانت در امانت حساس هستیم باید به همان میزان نیز نسبت به دفع خیانت در امانت نیز حساس باشیم.
حجت الاسلام فضیلت تاکید کرد: مسئله امر به معروف و نهی از منکر باید به شکل زیربنایی در رسانه ها پرداخته شود و شعاری نباشد. نگاه مبنایی به امر به معروف و نهی از منکر ریشه در جامعیت دین اسلام دارد.
نظر شما