اسلام زیر آتش اسلام ستیزان اروپایی/ نگرانی گسترده مسلمانان در قاره سبز

خبرگزاری شبستان: نه تنها در آمریکا، بلکه در این سوی اقیانوس اطلس نیز اسلام نیز زیر آتش اسلام ستیزان است و پیام ضد اسلامی آنها در اروپا طنین انداز شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، روزنامه آمریکایی بوستون گلوب در گزارشی نوشت: «ارفورت» آلمان،‌ این شهر قرون وسطایی با ساختمان های کلبه مانند و خیابان های سنگ فرش شده خود، در خط مقدم تشدید جنگ فرهنگی بر سر اسلام در غرب است.

«دونالد ترامپ» نامزد جمهوری خواهان آمریکا ممکن است خواستار ممنوعیت ورود مسلمانان به خاک آمریکا شده باشد اما در این سوی اقیانوس اطلس نیز اسلام نیز زیر آتش اسلام ستیزان است و پیام ضد اسلامی آنها در اروپا طنین انداز شده است.

در چند مکان دیگر این تغییر ممکن است شگفت انگیزتر از اینجا در آلمان باشد، که در آنجا تروریسم در کشورهای همسایه و موج بی سابقه ای از مهاجران خاورمیانه در حال آزمایش اراده ملی این کشور است.

در حال حاضر حزب جایگزین برای آلمان (AFD) مستقیما در جبهه ضد اسلام قرار دارد. در هفته های اخیر این حزب در مواجهه با گسترش و حضور تعداد فزاینده ای از مسلمانان در خاک آلمان طرح هایی را برای ممنوعیت برقع و مناره مسجد تصویب کرد.

مقامات آلمانی روز پنجشنبه سه مرد سوری را که خود را به عنوان مهاجر جا زده بودند تا توطئه حمله به مرکز تاریخی دوسلدورف را اجرایی کنند، دستگیر کردند.

این حزب همچنین خواستار ممنوعیت پوشش روسری در مدارس و دانشگاه ها شده و در حال آماده سازی برای انتشار بیانیه ضد اسلامی است.

در اینجا این حزب پایش را از گلیم خود هم درازتر کرده و با تلاش برای ممانعت از ساخت اولین مسجد ارفورت، مسلمانان محلی را به خشم آورده است.

«استفان مولر» یکی از مقامات حزب جایگزین برای آلمان مدعی شد: «این مسئله آنقدر مهم است که نمی توان در مورد آن سکوت کرد.»

در آلمان مانند سایر نقاط اروپا اخیرا حملات و خرابکاری هایی علیه مساجد صورت گرفته است.

برخی در اینجا - و نه تنها مسلمانان - عمیقا از این روند نگران هستند.

مخالفان سیاسی در اروپا به اشکال محافظه کارانه تری در مقابل اسلام موضع می گیرند. در سال 2009، سوئیس به طور موثری ساخت یک مسجد جدید را ممنوع کرد و یک سال بعد، فرانسه قانون منع حجاب در انظار عمومی را به تصویب رساند.

در انگلیس امسال اولین شهردار مسلمان در لندن کمپینی را ترتیب داد که حتی «دیوید کامرون» نخست وزیر این کشور نیز تلاش داشت آن را به افراط گرایان ربط دهد. وزارت كشور فرانسه گفت: در این کشور اعمال خشونت آمیز علیه مسلمانان در سال 2015 بیش از سه برابر شده و از 133 مورد به 429 مورد رسیده است.

کد خبر 549545

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha