بهره برداری از ۱۷۰ هتل با حمایت دولت تا پایان سال

خبرگزاری شبستان:يكي از پايه هاي اصلي اقتصاد بسياري از كشورها وابسته به صنعت گردشگري است و هتلداري نیز یكي از زيربناهاي اساسي جذب و توسعه توريسم و گردشگري است و در این راستا بناست ۱۷۰ هتل با حمایت دولت تا پایان امسال بهره برداری می شود.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: در جامعه امروزي صنعت گردشگري به دليل گستردگي خاصي كه به وجود آورده است باعث حضور پر تعداد افراد شاغل در اين صنعت شده و روز به روز بر ارزش آن افزوده مي­شود، به گونه اي كه صنعت گردشگري بزرگترين و پر مخاطب ترين صنعت در دنيا معرفي شده است. افراد شاغل در اين صنعت افرادي هستند با آداب و رسوم، زبان، فرهنگ و رفتارهاي گوناگون كه همه آنها با يك زبان مشترك يعني زبان گردشگري با يكديگر در ارتباط هستند.

 

امروزه يكي از پايه هاي اصلي اقتصاد بسياري از كشورها وابسته به صنعت گردشگري است. صنعت گردشگري در آغاز مبتني بر تجربه افراد بود اما رشد سريع اين صنعت باعث شد مباحث گردشگري و رشته هاي وابسته به آن به جمع رشته هاي تحصيلي در دانشگاهها اضافه شود و نيروهاي متخصصي را در جامعه گردشگرپذير پرورش دهد. ايران يكي از 10 كشور نخست در صنعت گردشگري معرفي شده است كه تاكنون نتوانسته به جايگاه اصلي خود در اين صنعت دست يابد. حال با توسعه علمي گردشگري در دانشگاههاي ايران و تحصيل دانشجويان در رشته هاي مرتبط مي توان قدم هاي مثبتي در توسعه صنعت گردشگري برداشت. هتلداري كه يكي از زيربناهاي اساسي جذب و توسعه توريسم و گردشگري است رشته مديريت هتلداري را پديد آورده است و افراد مدير و ماهري را در جهت پيشرفت و توسعه اهداف گردشگري آموزش مي­دهد.

 

بنابراین گزارش، در راستای رونق صنعت گردشگری و بویژه در حوزه هتلداری بناست 170 هتل با حمایت دولت تا پایان امسال بهره برداری می شود. ایرنا در این رابطه به نقل از مسعود سلطانی، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و معاون رئیس جمهور نوشته است: "اکنون 170 هتل سه و چهار ستاره بخش خصوصی در کشور با حمایت دولت ازطریق اعطای تسهیلات بانکی در دست ساخت است و تا پایان امسال به بهره برداری می رسد. دولت قدم های مثبت برای توسعه کشور برداشته است و در راستای تحقق اهداف توسعه ای خود از سرمایه گذاران داخلی و خارجی استقبال و حمایت می کند. دولت در تحقق برنامه های خود با مشکلات عدیده روبرو است اما با همت مضاعف برای تحقق این برنامه ها تلاش جدی می کند."

 

یادآور می شود: صنعت گردشگری در ایران از ظرفیت‌های بسیار بالایی برای رشد و توسعه برخوردار است. بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، ایران رتبه دهم جاذبه‌های باستانی و تاریخی و رتبه پنجم جاذبه‌های طبیعی را در جهان دارا است. در سال ۲۰۰۶، در حدود ۵۰ هزار گردشگر خارجی از ایران بازدید کرده‌اند و این در حالی است که در این سال ۸۴۲ میلیون جهانگرد در دنیا سفر کرده‌اند.

 

در نیمه نخست سال ۱۳۹۱، استان‌هایی که بیشترین گردشگر خارجی را داشته‌اند به ترتیب خراسان رضوی، ایلام، آذربایجان غربی، اردبیل، آذربایجان شرقی، تهران، خوزستان، گیلان، سیستان و بلوچستان و کردستان اعلام‌شدند. به نظر می‌رسد دلیل دوم شدن ایلام در این مقاصد، ورود گردشگران عراقی از مرز ایلام به ایران است. همین قاعده برای سیستان و بلوچستان هم وجود دارد؛ گردشگران افغانستان و پاکستان از این مسیر به ایران می‌آیند.

 

آمارگیری از گردشگران یکی از طرح‌های مرکز آمار ایران است که باهدف تهیه آمار و اطلاعات مربوط به سفرهای گردشگری، برای بررسی‌های اقتصادی و تصمیم‌گیری مدیران و برنامه ریزان در حوزه گردشگری به‌صورت فصلی در سطح ایران، توسط مرکز آمار ایران و با همکاری معاونت برنامه‌ریزی استانداری‌های کشور ایران به اجرا درمی‌آید. مشهد، تهران، رشت، قم، ساری، قزوین، بندرانزلی، شیراز، اصفهان و چالوس با بیشترین تعداد سفر، ده شهرستان با بیشترین گردشگر پذیر در کشور ایران در تابستان سال هزار و سیصد و نود و دو بوده‌اند. عمده سفرها در شهرستان‌های مشهد، تهران، قم، ساری، شیراز، اصفهان و چالوس از نوع سفرهای با اقامت شبانه و عمده سفرها در شهرستان‌های رشت، قزوین و بندرانزلی از نوع سفرهای بدون اقامت شبانه بوده است. شهرهای مشهد، تهران، رشت، شیراز و قم ۵ شهری بوده‌اند که بیشترین مقصد اصلی سفر را به خود اختصاص داده‌اند.

کد خبر 549623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha