هیجان و جاذبه جامعه دانش آموزی از نقاط مورد توجه دشمن در جنگ نرم است

وزیر اطلاعات پرتحرک و جاذبه دار بودن جنگ نرم را یکی از ویژگی های مهم آن دانست و افزود: هیجان و جاذبه یکی از نقاط توجه دشمن در حوزه جنگ نرم نسبت به جامعه دانش آموزی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات امروز در بیست و هشتمین اجلاس روسای مناطق آموزش و پرورش با اشاره به تحول جدی و روبه رشد در آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش مهمترین بستر جنگ نرم دشمن است.

 

وی مراکز آموزشی به خصوص آموزش و پرورش را مهمترین هدف جنگ نرم دشمن خواند و افزود: دشمن در جنگ نرم به سراغ درست کردن عزم ها و معرفت ها می رود تا بتواند پایه های اساسی یک نظام را درهم شکند.

 

مصلحی اظهار کرد: جنگ نرم به دلیل پیچیدگی و اتکا به انواع مختلف ابزار از ویژگی متنوعی برخوردار است و در پی تغییر قالب های ماهوی و سیاسی جامعه است.

 

وزیر اطلاعات با بیان اینکه جنگ نرم اعتقادات و ارزش های اساسی را مورد هجوم قرار می دهد، خاطرنشان کرد: این جنگ ارزشها و هنجارها را تغییر می دهد و قالب تفکر و اندیشه را دگرگون می کند و ملاک های رفتاری جدیدی را تشکیل می دهد که به جای رفتارهای حمایتی از سیاست به رفتارهای تاریکی سوق پیدا کنند.

 

وی با بیان اینکه فتنه 88 هنوز ادامه دارد، افزود: این بسیار ساده لوحانه است که فکر کنیم فتنه انتخابات دهم تمام شده است، این فتنه همچنان ادامه دارد.

 

حجت الاسلام مصلحی با اشاره به آلوده شدن برخی از خواص در جنگ نرم تأکید کرد: جنگ نرم با همراه کردن بخشی از خواص با خود بدون اینکه خود آنها بدانند در عرصه هایی خاص پیروز شد و بعد از بازگو شدن پشت صحنه ها خواص فریب خورده گفتند ما حرکت جنگ نرم را حس نکردیم .

 

وی نمادسازی و استفاده از نمادهای تاریخی را یکی دیگر از ابزار جنگ نرم معرفی کرد و گفت: در جنگ نرم تلاش می شود تصویر شکست خورده و مأیوس از حریف مقابل ارائه شود و خود را پیروز و موفق جلوه دهد.

 

وزیر اطلاعات گفت: نتایج جنگ نرم در صورت موفقیت پایدار و استوار است. هدف جنگ نرم تغییر اعتقادات و باورهاست که به راحتی به حالت اول باورها نمی توان بازگشت. در جنگ سرد می توان ظرف چند ساعت به مناطق تصرف شده بازگشت، اما در جنگ نرم اینطور نیست.

 

وزیر اطلاعات پرتحرک و جاذبه دار بودن جنگ نرم را یکی دیگر از ویژگیهای این جنگ معرفی کرد و افزود: این جنگ به دلیل ایجاد جاذبه کاذب جامعه هدف را سرباز خود قرار می دهد و از این طریق دامنه اثرش را گسترده می کند.

 

وی ادامه داد: جنگ نرم هیجان ساز است، نکته ای که مستقیماً منوط به دانش آموزان می شود همین موضوع است. در این جنگ با نمادسازی و خلق ارزش های جدید در قالب یک مهندسی نو تلاش می شود تا از احساسات جامعه هدف به عنوان عامل نفوذی در سایر ابعاد استفاده شود و نتیجه این موضوع ایجاد بحران است.

 

حجت الاسلام مصلحی برهم زدن وحدت ملی، ایجاد درگیری داخلی و بحران را از ویژگی های دیگر جنگ نرم برشمرد و افزود: جنگ نرم بدبینی ایجاد می کند، آسیب های سیاسی و اقتصادی نیز از جمله آثار دیگر این جنگ در جامعه هستند.

 

حجت الاسلام مصلحی با اشاره به تأثیرگذاری جنگ نرم در حوزه فضای مجازی و سایبری اظهار کرد: فضای مجازی و سایبری مهمترین محل جنگ نرم دشمن است. این جنگ با خلق بسترهای متنوع در فضای مجازی بر موج احساسات سوار می شود و به هدف خود در این فضا می رسد.

 

وی از شکست جنگ نرم در فضای سایبری خبر داد و افزود: با تلاش خوب وزارت اطلاعات در فضای سایبری اشراف بسیار خوبی در این حوزه برای مقابله با استکبار ایجاد شده است، تا جایی که اوباما در اظهارات مختلف اعتراف کرد که در فضای سایبری در مقابل جمهوری اسلامی شکست خورده ایم.

 

وزیر اطلاعات افزود: نمونه این شکست کیف اینترنتی بود که خود اوباما مبلغ آن شد. با توکل بر خدا و تلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) قبل از ادغام در این حرکت توانستیم بر حوزه فضای سایبری در جنگ نرم اشراف پیدا کنیم و توطئه آنها را خنثی کنیم.

 

وی با بیان اینکه ما نیازمند آگاه سازی و برنامه ریزی برای ایجاد روحیه نشاط و تقویت باورهای دینی و پاسخگویی به شبهات دانش آموزان در حوزه جنگ نرم هستیم، افزود: نباید بایستیم تا تمامی مراحل مقابله با جنگ نرم از طریق وزارت اطلاعات دنبال شود، باید دستگاه های فرهنگی نیز برای خنثی کردن این توطئه ها به میدان بیایند و همه انتظار نداشته باشند که دستگاه اطلاعات به تنهایی این وظیفه را بر دوش بکشد.

 

وزیر اطلاعات گفت: وزارت اطلاعات موفق شد که با طراحی یک برنامه جدید فردی را به عنوان عامل نفوذی در میان سران اپوزیسیون قدرت داشته باشد و با این برنامه توانست در میان این سران قدرت تعدیل ایجاد کند که چه کسی جاسوس است و چه کسی جاسوس نیست.

 

حجت الاسلام مصلحی اظهار کرد: وزارت اطلاعات در شناسایی بخش عمده ای از جاسوسان آمریکایی در حوزه فضای سایبری و شبکه های فعالیت مجازی موفق شدند.

 

شایان ذکر است، سومین روز از بیست و هشتمین اجلاس روسای مناطق آموزش و پرورش پنج شنبه (6مرداد) در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد.

 

پایان پیام/



 

کد خبر 55068

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha