امسال شاهد جهش بزرگی در فعالیت‌های قرآنی کشور خواهیم بود

قائم‌مقام وزیر ارشاد با اشاره به اجباری شدن تخصیص نیم‌ درصد بودجه دستگاه‌های دولتی به فعالیت‌های قرآنی ابراز امیدواری کرد که این طرح موجب جهشی عظیم در عرصه فعالیت‌های قرآنی باشد.

به گزارش خبرنگار شبستان، حجت‌الاسلام حمید محمدی، قائم‌مقام وزارت ارشاد در نخستین همایش مؤسسات قرآنی مردمی سراسر کشور گفت: بودجه نیم درصدی فعالیت‌های قرآنی که امسال تصویب شد و تمام دستگاه‌ها موظف‌اند نیم درصد اعتبارات خود را به قرآن اختصاص دهند می‌تواند باعث جهش بزرگی در عرصه فعالیت‌های قرآنی شود.

 

وی افزود: این بودجه که بین 700 تا 1300 میلیارد تومان پیش‌بینی می‌شود در صورت نهایی شدن چشم‌انداز بسیار روشنی را پیش روی فعالان قرآنی می گشاید.

 

حجت‌الاسلام محمدی با گلایه از شایعاتی که در مورد ایشان در جامعه پخش شده، گفت: در اوج پی‌گیری‌هایی که برای تصویب بودجه نیم درصدی انجام می‌دادیم، پیامک‌هایی را دریافت می‌کردیم مبنی بر اینکه بنده از بودجه سازمان تبلیغات اسلامی اختلاس کرده‌ام که این افتراها باعث ناراحتی بنده شد، زیرا همین امسال پنج میلیارد از بودجه ما برداشت شد و اصلا سرنوشت آن معلوم نیست.

 

قائم‌مقام وزارت ارشاد با اشاره به اینکه هیچ‌گونه اختلافی میان نهادهای قرآنی وجود ندارد، گفت: حتی کوچک‌ترین اختلافی در آرمان‌ و نوع نگاه به مسایل قرآنی میان نهادهای قرآنی وجود ندارد و ما باید با کنار گذاشتن اختلافات جزیی و ایجاد وحدت و همدلی به فکر ارتقای سطح فعالیت‌های قرآنی در داخل کشور و گسترش آن در تمام کشورهای دنیا باشیم.

 

وی بر ضرورت اعمال مدیریت واحد در مسایل فرهنگی و قرآنی تأکید کرد و گفت: نهادی نظیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای سیاست‌گذاری برنامه‌ریزی که به تأیید مقام معظم رهبری نیز رسیده‌اند، پرچم‌دار برنامه‌ریزی‌های کلان در عرصه فرهنگی هستند و باید همه ما در عین حفظ تنوع و اعمال سلیقه‌ها تحت مدیریت واحد آنها و به عنوان زیرمجموعه‌های نظام ولایت‌فقیه کار کنیم.

 

وی تصریح کرد: نباید بر حذف بعضی از نهادهای قرآنی اصرار کنیم، زیرا آن‌قدر در کشور فضا برای فعالیت قرآنی وجود دارد که اگر ده تا سازمان دارالقرآن یا وزارت ارشاد هم داشته باشیم باز کم است، به عنوان مثال ما حتی آمار هم نداریم که چند میلیون نفر در کشور حتی روخوانی قرآن را بلد نیستند.

 

حجت‌الاسلام محمدی با اشاره به اینکه 30 درصد از اعتبارات نیم درصدی مربوط به قرآن به روستاها اختصاص دارد، گفت: امسال چهار هزار مرکز قرآنی در روستاها فعالیت خود را آغاز می‌کنند و امیدوارم این روند با فعالیت و همدلی بیشتر ادامه پیدا کند.

 

قائم‌مقام وزارت ارشاد با اشاره به نام‌گذاری دهه چهارم انقلاب به نام دهه تمدن‌سازی گفت: ما دو حرف کلیدی در عرصه تمدن‌سازی برای مردم جهان باید داشته باشیم، اول اداره معنویت در جهان و دوم اداره معنوی جهان.

 

وی تأکید کرد: بحمدالله در طول تاریخ هیچ‌گاه چنین فرصتی در اختیار قرآنیان قرار نگرفته و با توجه به بن‌بست‌هایی که تمدن‌های غرب و شرق تجربه کرده‌اند شرایط برای فعالیت قرآنی در سراسر جهان فراهم است و مردم جهان تشنه معارف ناب اسلام و مکتب قرآن هستند.

 

شایان ذکر است، اولین همایش مؤسسات قرآنی مردمی سراسر کشور جمعه هفت مرداد با حضور حجت‌الاسلام محمدی، قائم‌مقام وزیر ارشاد و تنی چند از مسئولان قرآنی کشور در سالن حوزه هنری برگزار شد.

پایان پیام/
 

کد خبر 55136

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha