مهدی فقیه بازیگر سریال حضرت مریم(ع) در گفتگو با شبستان با بیان اینکه قرآن نقش و جایگاه خاصی در زندگی اش دارد، گفت: توفیق داشته ام که در بسیاری از فیلم های قرآنی و دفاع مقدس حضور داشته ام و بارها از خدا به دلیل دادن این فرصت در زندگی ام تشکر کرده ام و معتقدم که بازی در فیلم های ارزشی و قرآنی سعادت می خواهد که خدا آن را به من هدیه کرده است.
وی ادامه داد: قرآن نقش زیادی در زندگی من و خانواده ام دارد به طوری که از دوران نوجوانی علاقه خاصی به قرآن داشته ام و بحمدالله این شوق و علاقه را در فرزندانم هم می بینم.
فقیه افزود: فیلم حضرت مریم (ع) و ملک سلیمانی از جمله آثار ماندگاری سینمای قرآنی کشورمان است که توفیق بازی در این فیلم ها را داشتم و واقعا گروه فنی و حرفه ای در این فیلم ها با هم همکاری داشتند و امیدوارم در آینده نیز شاهد ساخت فیلم هایی قرآنی با استفاده از روش های مدرن و به روز باشیم، چرا که سینمای جهانی با استفاده از تکنیک های روز در حال تاثیرگذاشتن بر روی مخاطبان است و نباید سینمای قرآنی در ایران از تکنیک های روز عقب بیفتد.
بازیگر فیلم «ملک سلیمان» در ادامه با بیان اینکه فیلم قرآنی باید با استاندارهای جهانی ساخته شود، افزود: قرآن برای تمام انسان ها فرستاده شده است و فیلم های قرآنی هم باید برای تمامی مخاطبان جهان ساخته شود تا بتواند با یک زبان جهانی مفهومی قرآنی را به دیگر مخاطبان منتقل کرد.
وی با اشاره به اینکه قصه های قرآن گوشه ای از یک حقیقت را برای مخاطب به تصویر می کشد، ادامه داد: قرآن، اهدافی را از قصه ها دنبال می کند و این اهداف بیان واقعیت هایی است که هر کدام دارای فلسفه ای خاص است و فیلم سینمایی قرآنی نیز تکه ای از واقعیت یا زندگی است.
این بازیگر با بیان اینکه پیشرفت سینمای قرآنی نیازمند توجه مسئولان است و باید بیشتر از این ها از تولیدات سینمایی قرآنی حمایت شود، افزود: فیلم ها با محوریت قصه های قرآنی، نیازمند بودجه کلان برای تولید است که برآورده کردن آن از عهده بخش خصوصی بر نمیآید.
فقیه با اشاره به اینکه فیلمهایی که به معنای قرآنی هم توجه کردهاند، جزء کارهای قرآنی محسوب می شوند،افزود: فیلمها یا سریالهایی که قصص قرآن را محور قرار دادهاند به شکل زیباتری بیانگر مفاهیم قرآنی هستند، چون به لحاظ زیباییشناسی قصص قرآنی در خود زیبایی فراوانی نهفته دارد.
این بازیگر گفت: تصور اشتباهی که از سینمای قرآنی وجود دارد این است که سینمای قرآنی صرفا به روایت زندگی انبیا و معصومان(ع) ختم می شود، در صورتی که مفاهیم قرآنی و دینی این قابلیت را دارد که در تمامی گونه ها نمود پیدا کند.
نظر شما