به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، فضال عبادی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی در آئین تجلیل از فعالان قرآنی استان همدان گفت: جامعه ای اسلامی ما مدیون مفاهیم قرآنی است و این در حالیست که نارسایی در مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی وجود داشته باشد در سایه تدبر و عمل به فرامین الهی در این کتاب نورانی برطرف خواهد شد.
وی با بیان اینکه با فراگیری اخلاق قرآنی هر چه بیشتر به جامعه آرمانی مد نظر پیامبر نزدیکتر می شویم، افزود: همه ما باید با خواندن و تدبر در آیات الهی و عمل به آن در ایجاد جامعهای در طراز فرامین قرآنی سهیم باشیم.
وی، از برگزاری جشن رمضان شامل برنامه هایی چون محافل قرآنی، برپایی نمایشگاه، نشستهای علمی، نمایش، شعرخوانی، مسابقه و تفسیر خبرداد و تصریح کرد: گسترش معارف اسلامی و دینی، بر پایه قرآن و عترت از طریق تشکلهای قرآنی، کانونهای فرهنکی و هنری مساجد و موسسات قرآنی از سیاست های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
تربیت 200 معلم قرآنی روستائی در همدان
جواد صدیق، مدیر بنیاد قرآن استان همدان با بیان اینکه فعالیت بنیاد قرآن به دو بخش سطح شهر و روستا تقسیم میشود، گفت: در سطح شهر جلسات مختلف قرائت و تفسیر قرآن و درس نهجالبلاغه به طور مستمر برگزار میشود و تاکنون 35 هزار نفر در این کلاسها دوره دیدهاند.
وی از تربیت 200 معلم قرآنی برای روستاها خبرداد و افزود: طرح تعلیم معلم قرآن از روستا در استان نهادینه شده و در بقیه روستاها نیز در حال جریان است که در این صورت سایر برنامههای قرآنی را نیز موثر خواهد بود.
نظر شما