به گزارش خبرنگار دولت شبستان، حسن روحانی رئیس جمهور شب گذشته در ضیافت افطاری میزبان اهالی فرهنگ و اصحاب رسانه بود. که در این ضیافت حضور گویندگان مشهور تلویزیونی به چشم می خورد. همچنین چهره هایی چون حسینعلی امیری سخنگوی وزیر کشور، احمد توکلی نماینده سابق مجلس شورای اسلامی، الیاس حضرتی نماینده مجلس دهم شورای اسلامی، حسین فریدون دستیار ویژه رئیس جمهور، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرتضی بانک معاون نهاد ریاست جمهوری، محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور، حسین انتظامی معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این ضیافت رئیس جمهور را در این میزبانی همراهی می کردند.
اما در کنار خبرنگاران و مدیران عامل رسانههای داخلی و چهرههای ذکر شده رئیس جمهور میزبان میهمان ویژه ای بود که با حضورش در این ضیافت رسم هر ساله غریبانه بودن صداوسیمایی ها در ضیافت افطاری رئیس جمهور را شکاند.
علی عسگری رئیس جدید سازمان صداوسیما در این مراسم حضور یافته بود تا اولین رئیس رسانه ملی باشد که میهمان ضیافت افطاری رئیس جمهور و دولتی ها می شود.
در ابتدای این مراسم امیر محبیان مدیرعامل خبرگزاری آریا در جایگاه سخنرانی قرار گرفت تا در حضور رئیس قوه مجریه ایرادات وارد به دنیای رسانهای ایران را بیان کند.
وی در بخشی از اظهارات خود از ضعف رسانهای دولت یازدهم انتقاد کرد و افزود: دولت راهبرد رسانهای لازم را که به جامعه اطلاعرسانی انجام دهد ندارد و در بسیاری از موارد دولت در برابر امواجی که در کشور وجود دارد موضع منفعل داشته که این برای دولتی که همگان به آن امید بستهاند مناسب نیست.
وی تاکید کرد: زمان سریع می گذرد مبادا دولتی زمانی را یابد که عمر گذشته باشد.
الیاس حضرتی نماینده مجلس دهم شورای اسلامی و مدیرمسئول روزنامه اعتماد دومین سخنرانی بود که در حضور رئیس جمهور از درد و دلهای اهالی فرهنگ بود سخنرانی حضرتی متفاوت از باقی سخنرانی ها بود او در ابتدا با صدایی ارام درخصوص حوزههای نابسامان فرهنگ و اجتماع سخن گفت اما کمی بعدتر صدایش کل سالن را فرا گرفت در حالیکه او با فریاد می گفت اقای رئیس جمهور حال اهالی فرهنگ ناخوش است.
وی در قسمتی از اظهارات خود به برخی از خبرنگاران زندانی نیز اشاره کرد و از رئیس جمهور خواست تا برای روشن تر شدن وضعیت انها تلاش کند که این اظهارات الیاس حضرتی با تشویق حضار همراه بود.
نکته دیگری که حضرتی به ان اشاره کرد بسته بودن دست روزنامه نگاران برای گزارش وضعیت جامعه بحرانهای اجتماعی بود و وی همچنین از نبود انجمن صنفی روزنامه نگاران نیز انتقاد کرد.
در ادامه مدیرمسئول روزنامه دنیای اقتصاد در جایگاه حضور یافت و کل مباحث مطرح شده خود را به وضعیت اقتصادی کشور متمرکز کرد و از رئیس جمهور خواست تا فضای رانتی سازمانهای دولتی و غیردولتی را به منظور اشتیاق بیشتر بخش خصوصی برای سرمایه گذاری از میان بردارد.
ندا عابد مدیر مسئول نشریه تخصصی آزما آخرین سخنران پیش از اظهارات رئیس جمهور در این جلسه بود که برخلاف سنن گذشته به نمایندگی از نشریات تخصصی برای روحانی سخن میگفت او ضمن درخواست از دولت برای توجه ویژه به نشریات تخصصی و رسانههای مستقل خطاب به رئیس جمهور گفت: وضعیت اجتماعی ما وضعیت خوبی نیست و در کنار حال بد اهالی فرهنگ حال نشریات تخصصی اصلاً خوب نیست.
قسمت پایانی مراسم پیش از افطار شب گذشته به سخنرانی رئیس جمهور در جمع اصحاب رسانه گذشت که وی در بخشی از اظهارات خود به حضورش در دیدار با مقام معظم رهبری به همراه هیئت اقتصادی دولت اشاره کرد و گفت: من که برای استفاده از نظرات ایشان در چند بخش در این جلسه حضور یافته بودم معظم له در بخشی تاکید کردند که مهمترین دستاورد دولت یازدهم ایجاد آرامش اقتصادی در جامعه بوده که باید این دستاورد حفظ شود.
روحانی در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به حضور رئیس سازمان صداوسیما در این جلسه گفت: دولت حتماً نیازمند رسانه است و ما امروز بوی بهار را در مشاممان احساس می کنیم که اشاره وی به تغییر سیاستهای صداوسیما در همکاری با دولت بود پس از این مراسم اهالی رسانه به همراه رئیس جمهور و چهره های دولتی حاضر در این جلسه به اقامه نماز جماعت پرداختند و پس از ان همگی در حضور رئیس جمهور در ضیافت افطار حاضر شدند.
که از جمله حاشیههای این ضیافت افطار گفتگوهای خصوصی و رودرروی اصحاب رسانه با رئیس جمهور و اطرافیان وی بود.
نظر شما