محمد باقر خسروی مدرس نقاشی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان، با اشاره به حضورش در نمایشگاه قرآن، گفت: دراین نمایشگاه به عنوان نقاش و نگارگر حضور پیدا کردم، از ابتدای روز نمایشگاه طرح اولیه یک اثر با اشاره به روز رستاخیز و زمانی که در صور دمیده میشود و تمامی موجودات وارد روز محشر میشوند، شروع کردهام که امید میرود تا انتهای روز نمایشگاه این کار تکمیل شود.
وی افزود: همچنین یک تابلو نگارگری با موضوع ضربت خوردن حضرت علی (ع) در ابعاد 70 در 50 در نمایشگاه به بازدید عموم گذاشته شده است.
رشد کمی و کیفی نمایشگاه
مدرس نقاشی درباره سطح آثار هنری در نمایشگاه عنوان کرد: آثار هنری در نمایشگاه از نظر کیفی نسبت به سالهای گذشته در سطح بسیار عالی هستند همچنین اداره نمایشگاه قرآن در سالهای گذشته زیر نظر اداره کل ارشاد استان تهران بوده است اما اکنون به معاونت سپرده شده که این نشان دهنده رشد کمی و کیفی نمایشگاه در سال جاری است.
الهام از قرآن در جهت خلق آثار هنری
خسروی اظهار داشت: جوانان میتوانند با مفاهیم قرآنی، آیات و روایات اهل بیت(ع) که منابع عظیمی از موضوعات هنری هستند الهام بگیرند و اثر هنری خلق کنند همچنین جوانان با دیدن این آثار از نظر فکری و شخصیتی جایگاه اجتماعی میتوانند امتیازات را درک کنند و به سمت خلق آثار هنری با موضوعات قرآنی بروند.
وی بیان داشت: هنر در واقع ابزار بسیار خوبی برای معرفی کردن ارزشهای دینی است به خاطر طرح و رنگ و لعاب هنری میتواند مخاطبان زیادی را جذب کند و در بیننده تأثیر گذار باشد قطعاً اگر انواع هنرها مانند خط با نگارگری ترکیب شود تأثیر بسیاری در مخاطب خواهد گذاشت از این رو بهتر است که هنرهای بصری تجسمی با یکدیگر ترکیب شوند تا شاهد تأثیر بسیاری در بیننده اثر هنری داشته باشد.
خسروی گفت: متاسفانه مسئولین نسبت به هنرمندان یک مقدار کوتاهی کردهاند اگر در سطح جامعه در خیابانها، دیوار شهر و سایر موارد نگاه کنید اثری از هنر و معماری سنتی دیده نمیشود از این رو زمانی که کودکی در محیط هنری رشد پیدا کند قطعاً به سمت هنر میرود و راحتتر با هنر عجین میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: به همین خاطر مسئولین باید بیشتر در این زمینه دخل و تصرف کنند و در سطح شهر آثار هنرمندان را قرار دهند و از هنرمندان حمایت کنند تا جامعه به سمت و سوی بهتری سوق پیدا کند.
نظر شما