شروع طرح باران مهربانی/ تحت پوشش گرفتن ۲۰۰ خانواده یتیم و سادات

خبرگزاری شبستان: مدیر عامل مرسسه خیریه هل اتی به آغاز طرح باران مهربانی اشاره کرد و گفت: این طرح مانند دیوار مهربانی است ولی دارای زیرساخت‌ها و فرهنگ قوی‌تری است تا با فرهنگ کشور ما نیز مطابقت بیشتری داشته باشد.

محمد کرمانی، مدیر عامل مؤسسه خیریه هل اتی با حضور در غرفه خبرگزاری شبستان در سیزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان با اشاره به عملکرد مؤسسه خیریه هل اتی و برنامه‌های انجام شده سال‌های گذشته اظهار داشت: مؤسسه خیریه هل اتی در سال 1388 با تحت پوشش قرار دادن 50 خانواده شروع شد و طی سال‌های گذشته به تعداد 200 خانواده از ایتام و سادات رسیده که هر ماه مقداری پول به آن‌ها اهدا می‌شود.

 

وی ادامه داد: در سال 1392 ایده‌ی جدیدی بر پایه‌ی اقتصاد مقاومتی شکل گرفت که طبق آن اجناسی که در خانه‌های مردم استفاده نمی‌شود اعم از کهنه یا نو را به صورت مجانی و با رضایت کامل خانواده‌ها جمع‌آوری کرده و پس از بازسازی اجناس، تحویل خانواده‌های نیازمند بدهیم و این طرح را تحت عنوان «باران مهربانی» معرفی کردیم.

 

مدیر عامل مؤسسه خیریه هل اتی درباره طرح باران مهربانی و نحوه فرهنگ سازی آن بیان کرد: رسانه‌ها و مردم در شبکه‌های مجازی در رواج و معرفی طرح دیوار مهربانی که شروع آن از خارج کشور بود و با فرهنگ کشور ما سازگاری کاملی به علت محجوب بودن قشر نیازمند کشورمان نداشت، تلاش بسیاری کردند و ما انتظار داریم که از طرح باران مهربانی که ایده‌ آن با فرهنگ کشورمان مطابقت بیشتری دارد، استقبال بیشتری شود و مردم و رسانه‌ها در گسترش و معرفی این طرح کوشا باشند.

 

وی درباره شناسایی و نحوه کمک به خانواده‌های نیازمند افزود: خانواده‌هایی که به خیریه مراجعه می‌کنند اگر تحت پوشش خیریه باشند باید پرونده خود را به مؤسسه ارائه دهند و اگر تحت پوشش خیریه نباشند، بازرسان مؤسسه برای تحقیق و بررسی وضعیت آن خانواده اقدام و در صورت تأیید کمک می‌کنند.

 

کرمانی درباره استقبال از طرح باران مهربانی و دیگر طرح‌های مؤسسه گفت: استقبال از این طرح تا اینجا بسیار خوب بوده ولی هنوز به طور کامل در جامعه رواج پیدا نکرده و جای تبلیغ بسیار زیادی دارد و علاوه بر این طرح، مؤسسه در فراهم کردن جهیزیه و سیسمونی نیز جضور یافته است.

 

وی افزود: مؤسسه این کالاها و لوازم را در عوض گرفتن مقداری پول از نیازمندان هر چند که این مقدار ناچیز باشد، انجام می‌دهد تا از ایجاد فرهنگ گدا پروری جلوگیری کند و این یکی از شعارهای مؤسسه می‌باشد که نیازمندان باید مقداری از نیازهای خود را به طور خودکفا رفع کنند و در خصوص نیازمندانی که این توانایی را ندارند اقدام به یافتم حامی و خیر برای آن‌ها می‌شود.

 

مدیر عامل مؤسسه خیریه هل اتی درباره پیشرفت طرح باران مهربانی و گستره‌ی کمک‌های انجام شده در کشور بیان کرد: اجناس و کالاهایی که از بین مردم جمع‌آوری شده بود تاکنون به مکان‌هایی مثل، سیستان و بلوچستان، بوشهر، مازندران و طلاب خارجی قم فرستاده شده و تعدادی از دانشجویان دانشگاه جامة ‌المصطفی را نیز تحت پوشش قرار داده‌ایم.

 

کد خبر 553298

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha