ظرفیت های اقتصادی آستارا شناسایی شود

خبرگزاری شبستان: امام جمعه بندر آستارا گفت: در شهرستان مرزی آستارا ظرفیت ها و فرصت های اقتصادی نهفته ای وجود دارد که باید شناسایی شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندر آستارا، حجت الاسلام کاظم حافظ نیا، امام جمعه آستارا صبح امروز (۲ تیر) در نشست هم اندیشی با ائمه جماعت، مبلغین، روحانیون و علمای این شهرستان که در راستای اقتصاد مقاومتی در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد به سال اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل اشاره کرد و افزود: در اقتصاد مقاومتی هیچکس منکر ارتباط اقتصادی با خارج از کشور نیست.

 

وی تصریح کرد: اقتصاد ریاضتی در اثر عدم نگاه به بیرون به وجود می‌آید و چنین اقتصادی، قطعا فلج کننده است.

 

امام جمعه بندر آستارا به ظرفیت ها و پتانسل های این شهرستان اشاره و اضافه کرد: در بندر مرزی آستارا ظرفیت ها و فرصت های اقتصادی نهفته زیادی وجود دارد که باید شناسایی شود.

 

وی با بیان اینکه زندگی مردم این شهرستان تحت تاثیر بازارچه ساحلی قرار گرفته است، اظهارکرد: برای پویایی اقتصاد بندر آستارا باید از ظرفیت های موجود در صنعت کشاورزی و سایر بخش ها نیز استفاده شود.

 

حجت الاسلام حافظ نیا با اشاره به اینکه از شهرک صنعتی بندر آستارا تنها یک اسم باقی مانده است، گفت: در این شهرک به ظاهر اقتصادی در حال حاضر کار خاصی انجام نمی‌شود و باید فعال شود.

 

عدم وابستگی اقتصادی به خارج با توجه به تولید داخلی محقق می‌شود

حجت الاسلام احمد پروایی، نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری نیز در این نشست با بیان اینکه اینکه دولت آمریکا توان و نیروی خود را با پول ها و طلاهای رژیم آل سعود تامین می‌کند، اظهارکرد: دشمن از وحدت میان اهل تسنن و تشیع در هراس است و به همین دلیل سعی می‌کند تا با تهدیدها و حربه های مختلف اکسیژن تفرقه و دشمنی را در هوای اسلام تزریق کند که باید آگاه و هوشیار باشیم و نقشه هایشان را نقش بر آب و خنثی کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه مسئولین نظام و کشور نباید بیش از حد به وعده های آمریکایی ها دل خوش باشند و اعتماد کنند، افزود: اگر می‌بینیم که برخی از کشورها با شکست اقتصادی مواجه شده اند به این دلیل است که آنها وابستگی اقتصادی به آمریکا دارند.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری قاچاق کالا را یکی از مصادیق کسب روزی حرام دانست و خاطرنشان کرد: مقابله با پدیده قاچاق که از دغدغه های رهبر معظم انقلاب است عزم مضاعف دولت و ملت را می‌طلبد.

 

وی احداث مدرسه و ساخت مسجد و واحدهای تولیدی را از مصادیق بارز اقتصاد مقاومتی دانست و خاطر نشان کرد: عدم وابستگی اقتصادی به خارج از کشور با کسب روزی حلال، رونق بازار و توجه به تولید داخلی محقق می‌شود.

 

حجت الاسلام پروایی گفت: وقف، صرفه جویی در مصرف، خدمت به محرومین، ایجاد فرصت های شغلی، حمایت از تولید داخل و فعال کردن بنگاه های زودبازده از اولویت های اقتصاد مقاومتی است که باید مورد توجه مسئولان و تصمیم گیرندگان نظام قرار گیرد.

 

خود باوری و تکیه بر توان داخلی سبب محقق شدن اقتصاد مقاومتی می‌شود

سیروس شفقی، فرماندار بندر آستارا نیز در این نشست با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بر اساس مقتضیات کشور سال ۹۵ را به سال اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل نامگذاری کردند، گفت: مسئولیت اجرایی این شعار بر عهده تمام آحاد مردم است.

 

وی با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی محور اشتغال و خودکفایی کشور است، افزود: خود باوری و تکیه بر توان داخلی سبب توسعه و ترقی کشور و محقق شدن اقتصاد مقاومتی می‌شود.

 

فرماندار بندر آستارا با بیان اینکه هر زمانی که جامعه روحانیت در میدان حضور داشته طومار استثمار و استعمار از کشور برچیده شده است، تصریح کرد: باید از نقش تاثیر گذار و بی‌بدیل جامعه روحانیت در تمام عرصه های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و سایر زمینه ها استفاده کرد.

 

وی با اشاره به اینکه جامعه ای که به دنبال تحقق اقتصاد مقاومتی و اهداف آن است باید روحیه امید نیز در آن جامعه جریان داشته باشد، اظهارکرد: استقلال اقتصادی، توازن و ثبات اقتصادی و افزایش صادرات از بارزترین نتایج تحقق اقتصاد مقاومتی است.

 

شفقی با بیان اینکه ایران اسلامی امیدی برای جهان اسلام است، گفت: دشمنان نظام در تلاشند تا با تحریم ها و تهدیدهای پوشالی پویایی و امید جهان اسلام را فلج کنند اما کورخوانده اند به جایی نمی‌رسند.

 

کد خبر 553313

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha