به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، سید مصطفی هاشمی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستائی استان همدان امروز( 2 تیر) در جمع خبرنگاران گفت: استان همدان دارای یک میلیون و 757 هزار نفر جمعیت است که 716 هزار نفر در 1071 روستا ساکن هستند.
وی افزود: شرکت آب و فاضلاب روستائی استان همدان 775 روستا معادل 85 درصد جمعیت روستائی را تحت پوشش قرار می دهد به طوری که جمعیت روستائی نسبت به شهری در استان 42 درصد و 13 درصد از آمار کشوری بالاتر است.
وی تصریح کرد: منابع تأمین آب استان از طریق آب های زیرزمینی می باشد و این در حالیست که از آب های سطحی بی بهره می باشیم.
وی اظهار داشت: 890 منبع تأمین آب در سطح استان داریم که از این تعداد ، 397 چاه عمیق، 320 چاه دستی، 143 چشمه و 20 رشته قنات می باشد و این در حالیست که چشمه ها و چاه های دستی دارای آب های سطحی هستند و با کمترین تنش آبی دچار خشکسالی می شوند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستائی استان همدان با بیان اینکه ظرفیت ذخیره ای آب در سطح روستاها 106 هزار متر مکعب است، خاطرنشان کرد: همچنین در روستاهای همدان 1900 کیلومتر خطوط انتقال آب و 4 هزار کیلومتر شبکه توزیع وجود دارد.
هاشمی ابراز داشت: از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون عملیات آب رسانی 97 درصد روستاهای استان همدان برای یک بار صورت گرفته است.
وی در خصوص اعتبارات شرکت آب و فاضلاب روستائی همدان نیز گفت: در طی سال های 94 و 95 ؛ 40 میلیارد تومان در بخش مجتمع های اولویت دار آبرسانی روستائی تخصیص داده شده است که مبلغ 5 میلیارد تومان از ردیف اعتبارات ملی و 36 میلیارد تومان از محل صندوق ارزی بوده است.
وی با اشاره به اینکه اعتبارات در 19 مجتمع آبرسانی و 88 روستای تک پروژه ای هزینه می شود، افزود: 9 پروژه مجتمع آّبرسانی و 34 روستا به عنوان پروژه های اقتصاد مقاومتی تا پایان سال مالی 95 تکمیل می شوند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستائی استان همدان بیان کرد: با تکمیل 9 پروژه مجتمع آبرسانی 70 هزار نفر جمعیت روستائی از خدمات آبرسانی بهره مند می شوند.
هاشمی اظهار داشت: همچنین 160 هزار نفر جمعیت روستایی در قالب پروژه های اقتصاد مقاومتی از خدمات آبرسانی بهره مند می شوند و برخی از این پروژه ها در ایام ماه مبارک رمضان و برخی بعد از این ماه به بهره برداری می رسند.
نظر شما