به گزارش خبرگزاری شبستان وبه نقل از روابط عمومی شهرستان سرخه، حجت الاسلام فاطمی بصیر در نشست شورای اداری سرخه با محوریت تشریح برنامه های اقتصاد مقاومتی به میزبانی سالن یادگار امام (ره) این شهرستان، به تبیین لزوم رعایت اخلاق اداری پرداخت و اظهار داشت: رسول گرامی اسلام (صلّی اللَّه علیه و اله و سلّم) وقتی مأموریت هدایت و ارشاد را یافت خداوند بزرگترین منتی که بر او نهاد این بود که «آیا ما سینه تو را فراخ و گشاده نگردانیدیم» یعنی خدا می خواهد عظمت این انشراح را به پیامبر(صلّی اللَّه علیه و اله و سلّم) گوشزد کند که اگر شرح صدر نداشته باشی، نمی توانی موفق شوی و به عبارتی دیگر از مهمترین ابزار مدیریت شرح صدر محسوب می شود که نمونه بارز آن شهید بهشتی هستند.
وی افزود: شهید بهشتی ویژگی های اخلاقی برجسته ای داشته است که با بررسی ابعاد شخصیتی ایشان می توان گفت از بارزترین شاخصه های شهید بهشتی سعه و شرح صدر آن شهید بزرگوار است.
امام جمعه سرخه با بیان اینکه یک مدیر اگر شرح صدر نداشته باشد، صلاحیت نشست بر مسند مدیریت را ندارد، گفت: شهید بهشتی آماج حملات رضالت ها، خباثت ها و تهمت های ناجوانمردانه بود و به او مستبد، دیکتاتور، رادیکال، انحصارطلب، وهابی زدند اما هرگز از کوره در نرفت و همواره سکوت اختیار می کرد و وقتی به وی می گفتند شما به عنوان رییس دیوان عالی کشور می توانید به عنوان یک شهروند شکایت کنید «والله یدافع علی الذین آمنوا... خدا از مؤمنان دفاع خواهد کرد» تنها شعارشان بود.
فاطمی بصیر با تاکید بر اینکه ما باید به شهدای نظام که در اوج افتخار هستند، تمسک بجوئیم، بیان داشت: سعه صدر شهید بهشتی ممتاز بود، آن شهید برابر شعارهایی که بر علیهشان بود خمی بر ابرو نیاورد و حتی یک بار از ظرفیت هایی همچون صدا و سیما استفاده نکرد که مظلومیت خود را بیان کند.
وی افزود: قاطعیت، صداقت و صراحت شهید بهشتی منطق این شهید بود چرا که وی هیچگاه ضوابط را فدای روابط و صداقت را فدای رفاقت نمی کرد لذا مدیران دستگاه های اجرایی نباید از هر حیله و ترفندی استفاده کنند و باید کارها را برمدار قانون انجام دهند و این حرف شهید بهشتی که فرمودند «از پلکان حرام نمی شود بر بام سعادت حلال رسید» را آویزه گوش قرار دهیم.
معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سمنان نیز دراین نشست با تاکید بر استفاده از کوچکترین گام ها برای تحقق اقتصاد مقاومتی، گفت: پروژه های اقتصاد مقاومتی در اولویت تخصیص اعتبارات سرمایه ای است.
رقیه نانگیر اظهار داشت: تک تک ما به عنوان ایرانی مسلمان و تابع فرمایشات رهبر معظم انقلاب برای اجرای اقتصاد مقاومتی علاوه بر یک مدیر و کارمند باید از خانه و خانواده خود شروع کنیم و به جامعه نشر دهیم.
وی بیان داشت: یک باور همگانی باید ایجاد شود که از کوچکترین گام برای انجام نقشی در اجرا و تحقق اقتصاد مقاومتی دریغ نشود.
معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سمنان تأکید کرد: وقتی نام ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به میان می آید بدین معناست که در جنگی تمام عیار قرار داریم و باید تک تک ما نقش خود را در این راستا به نحو احسن انجام دهیم.
نانگیر با بیان اینکه در سطح شهرستان غیر از خود مدیران احدی نمی تواند واقف بر روند اجرایی کردن پروژه ها و تسهیل و تسریع آن باشد، گفت: قانون بودجه سال جاری نگاه ویژه به عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی داشته است.
وی با تاکید بر اینکه اولویت دادن اعتبارات سرمایه ای به پروژه های اقتصاد مقاومتی از جایگه ضوابط اجرایی بودجه در اولویت تأمین اعتبارات است، افزود: مجلس و دولت در راستای اجرایی کردن فرمایشات رهبری تمهیدات لازم را مدنظر قرار خواهند داد.
فرماندار سرخه نیز دراین نشست با بیان اینکه یکی از اقدامات مثبت در راستای تحقق شعار سال، تاسیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است، گفت: این ستاد تنها در سایه عزم جدی مسئولان خواهد بود.
رضا کرمی بااشاره به نامگذاری سال ۹۵ با عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، اظهار داشت: دولت برنامه ها و سیاست های کاری خود را مبتنی بر تاسیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برمبنای اقدام و عمل قرار داده و جلسات، برنامه و سیاست های کلی ابلاغ شده آن را به جد در دستور کار دارد.
وی افزود: امروز اقتصاد مقاومتی نیازمند عزم و اراده جدی است و در نخستین مرحله باید بکوشیم تا این مقوله را همگانی کنیم تا به دغدغه عموم مردم بدل شود و سپس با عزمی جدی در تبیین سیاست ها و اهداف اقتصاد مقاومتی مورد تاکید مقام معظم رهبری بکوشیم.
فرماندار سرخه با بیان اینکه ما باید به تلاش مسئولانمان در راستای تحقق شعار سال ایمان و باور داشته باشیم، ابراز داشت: عزم جدی در تحقق اقتصاد مقاومتی وجود دارد که برگزاری نشست های تخصصی، کمیته های ویژه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با حضور قریب به اتفاق دستگاه های اجرایی نشان دهنده این ادعا است.
کرمی افزود: کلیت بودجه بر اساس اقتصاد مقاومتی شکل گرفته بنابراین برای اجرای پروژه ها باید بحث جذب اعتبارات استانی و شهرستانی دنبال شود لذا از مسئولان نهادهای اجرایی شهرستان سرخه می خواهیم تا برنامه ها و پیشنهادهای خود را در تحقق شعار سال تحت عنوان اقتصاد مقاومتی و نهاد متبوعشان، به فرمانداری و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ارسال کنند.
وی همچنین گفت: تحقق اقتصاد مقاومتی لازمه اش این است که مدیران دستگاه های اجرایی هر یک در حوزه کاری خود با این مسئله به صورت عملیاتی برخورد کنند؛ بنابراین باید برنامه ریزی هایی که انجام می گیرد واقع بینانه باشد و اهدافی را دنبال کنیم که عملیاتی همراه با نظارتی قوی و آگاهانه باشد تا منجر به عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی شود.
کارشناس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سمنان نیز در این جلسه گفت: مردمی کردن اقتصاد، کاهش وابستگی به نفت، حمایت از تولید ملی، مبارزه با مفاسد اقتصادی، مدیریت درست منابع از جمله الزامات تحقق اقتصاد مقاومتی است.
عزیزالدین با اشاره به اقدامات استان سمنان در خصوص تحقق اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: کاهش وابستگی ها و تأکید بر مزیت های تولید داخل و تلاش برای خوداتکایی و دفع موانع پیشرفت و کوشش در مسیر دستیابی به روند باثبات رشد و پیشرفت از جمله اهداف تحقق اقتصاد مقاومتی است.
وی افزود: بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب رویکردهای اساسی اقتصاد مقاومتی شامل برون گرا کردن، برون زا کردن، مردمی کردن، عدالت بنیان کردن و دانش بنیان کردن اقتصاد است.
کارشناس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سمنان با بیان اینکه مواردی از قبیل مقاوم شدن در برابر تهدیدات و مخاطرات و توانمند کردن در استفاده از تحولات فناورانه از جمله ویژگی های اقتصاد مقاومتی است، گفت: اقتصاد مقاومتی یعنی اقتصادی که به یک ملت اجازه می دهد حتی در وضعیت فشار هم رشد و شکوفایی خودشان را داشته باشند و بر اساس فرمایشات رهبری باید اقتصاد مقاومتی گفتمان و الگوی اقتصاد مدیریتی قرار گیرد.
عزیزالدین هدف اساسی اقتصاد مقاومتی را کاهش وابستگی ها و تأکید بر مزیت های تولیدداخل و تلاش برای خوداتکایی دانست و گفت: عوامل متعدد بر ایجاد فضای منفی برای جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی، مشکلات تأمین کالاهای مورد نیاز بخش تولید، هدفمندنبودن یارانه ها، ناکارایی نظام پولی و بانکی از جمله چالش های مهم اقتصاد مقاومتی است.
وی با اشاره به تشکیل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به ریاست استاندار و ایجاد دبیرخانه ستاد در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان سمنان گفت: رسالت این ستاد ایجاد یکپارچگی و پیوستگی نظامند بین مدیران با فرهنگ روحیه و مدیرت جهادی و پرهیز از بخشی نگری و محلی نگری با تقسیم کار تخصصی، استفاده از تمامی ظرفیت های علمی و اجرایی و پذیرش مسئولیت و پاسخگویی جمعی و افزایش پیگیری برای رسیدن به اهداف است.
نظر شما