به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، مهندس حسین صادق عابدین، استاندار جدید فارس در مراسم معارفه خود و شورای اداری استان که پیش از ظهر امروز (8مرداد) در تالار شهید امامی استانداری فارس برگزار شده بود، با اشاره به اینکه تنها با وحدت و همدلی است که میتوان انتظار داشت فضل الهی نصیب ما شود، گفت: شاه بیت فعالیتها در این استان ایجاد وحدت و همدلی است، اگر وحدت و همدلی ایجاد شود، عنایت خدای متعال شامل حال مردم خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه خدا را شاکرم که افتخار خادمی حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) را نصیبم کرد، گفت: سند چشم انداز توسعه 20 ساله و برنامه پنجم توسعه را به عنوان 2 سند بالادستی برای توسعه فارس مهم محسوب می شود و باید جایگاه استان فارس در این 2 سند مشخص شود و به گونهای عمل کنیم که بتوانیم از کارکردهای خود در آینده دفاع کنیم.
صادق عابدین با تاکید بر اینکه شیراز سومین شهر مذهبی کشور است و مستند به همین برنامه باید فارس چهارمین استان برتر کشور باشد، خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری دهه چهارم انقلاب را دهه پیشرفت و عدالت خواندند و همه می دانند که ایثار و از خودگذشتگی یکی از ویژگیهای بارز جهاد است که در سال جهاد اقتصادی باید برای دستیابی به پیشرفت و عدالت آن را مد نظر قرار دهیم.
استاندار جدید فارس از فارس به عنوان قطب توسعه جنوب کشور یاد کرد و افزود: ظرفیت بالای این استان در بخش کشاورزی و تولید محصولات استراتژیک، صنعت و معدن به ویژه معادن گازی، توریسم و گردشگری، قابلیتهای جذب سرمایههای ملی، داخلی و خارجی زمینه ساز توسعه این استان است.
بر اساس این گزارش، در ادامه محمد رضاییکوچی، نماینده مردم جهرم در خانه ملت و رئیس مجمع نمایندگان استان فارس نیز گفت: این روزها هم شاهد همدلی و همراهی و وفاق بین ائمه جمعه و جماعات، نیروهای ارزشی و نمایندگان و نیروهای دلسوز هستیم.
رئیس مجمع نمایندگان استان فارس افزود: مصوبات 3 سفر ریاست جمهوری و سفر مقام معظم رهبری در استان فارس هنوز روی زمین مانده در حالی که اگر این مصوبات را دنبال کنیم، انقلاب عظیمی در فارس رخ میدهد.
این گزارش می افزاید: در ادامه سید فرهاد سجادی، سرپرست سابق استانداری فارس و معاون برنامه ریزی این نهاد اذعان داشت: با وجود اینکه اعتبارات عمرانی استانی در سال 88 به نسبت 87 حدود 6 درصد کاهش داشت، اما در سال 89 شاهد رشد 36درصدی این اعتبارات بودیم، وصول نشدن درآمدها باعث میشد حداکثر تخصیصها در فارس 75 درصد باشد، حال آنکه بعد از دوازده سال در دوران دکتر احمدزاده شاهد تخصیص 100 درصدی اعتبارات عمرانی بودیم و باوجود درخواست رشد در اعتبارات عمرانی استانی در سال 90 بهدلیل سیاستهای مجلس، رشد قابل توجهی در این اعتبارات اعمال نشده است و اکنون در اعتبارات ملی تحول مهم و اساسی داشتیم.
وی با تاکید براینکه تیم مدیریتی استان در دوران احمدزاده براساس گفتمان پیشرفت و عدالت در چهارچوب سیاستهای دولت و رئیسجمهوری برنامههای خود را تدوین و اجرا کرده بود، تمرکز بر توسعه مناطق روستایی و محروم و توسعه متناسب با اولویت صنعت، بهبود فضای کسب و کار، مهیا کردن فضای سرمایهگذاری، پیگیری مصوبات سفرهای مقام معظم رهبری و دولت را از برنامهها و اهداف استاندار سابق فارس دانست.
سجادی با طرح این ادعا که 80 درصد 2 هزار و 372 پروژه، با اعتباری بالغ بر 13 هزار و 872 میلیارد ریالی، سفر مقام معظم رهبری محقق شده است، گفت: تعهدات استان در خصوص مصوبات سفر مقام معظم رهبری 100 درصد انجام شده و اگر تاخیری هست در محقق نشدن تعهدات وزارتخانهها است.
وی با بیان اینکه سه سفر هیات دولت به فارس در مجموع 850 مصوبه داشت، گفت: 87 درصد مصوبات دور اول، 64درصد مصوبات دور دوم و 55 درصد مصوبات دور سوم اجرایی شده حال آنکه مصوبات سفرهای دوم و سوم مربوط به سال 88 بوده و باید در بودجه سنواتی دیده میشد و زمان شروع اجرای آنها سال 90 است.
سجادی با بیان اینکه شرایط توسعه زیرساختهای شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) فراهم شده و برای امسال 300 میلیارد ریال به توسعه شاهچراغ (ع) و زیرساختهای گردشگری مذهبی اختصاص داده شده است.
سرپرست سابق استانداری فارس فراهم کردن بستر برای برگزاری کنگره سرداران و 14 هزار و 600 شهید استان را به تیم مدیریتی احمدزاده نسبت داد و تصریح کرد: آبرسانی به 300 روستا، برگزاری جشن برقدار شدن روستاهای زیر بیست خانوار، گازرسانی به 16 شهر و 187 روستا، آغاز عملیات اجرایی آزادراه شیراز، اصفهان و افزایش ظرفیت تولید برق از یک هزار و 750 مگاوات به 3 هزار و 800 مگاوات از افتخارات تیم مدیریتی استان به شمار میرود.
وی با بیان اینکه در زمان تحویل گرفتن استان در ایجاد پتروشیمیها تنها نیم درصد پیشرفت حاصل شده بود، گفت: اکنون که استان را تحویل میدهیم این میزان علیرغم تمام مشکلات و تنگناها به هشت درصد رسیده است.
به گفته سجادی کسب مقام اول در کارگروه اشتغال و توسعه، آغاز ساخت 6 سد مهم و بهرهبرداری از 2 سد دیگر، ایجاد 82 هزار فرصت شغلی و نهادسازی در جذب سرمایهگذاری خارجی را از دیگر اقدامات ماندگار دوران تصدی احمدزاده بر استان فارس بوده است.
سرپرست سابق استانداری فارس ضمن اشاره به اینکه ایجاد فرصتهای شغلی در فارس به تایید وزارت کار رسیده است، استاندار سابق فارس را فردی ولایی، سختکوش و عدالتمحور دانست که علیرغم همه اقدامات انجام شده، در استان مظلوم بود و بهدلیل وجود اختلاف نظر و تفاوت دیدگاهها خدماتش دیده نشد، وی امروز به عنوان معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اعتبارات بخش میراث فرهنگی فارس را در سال 90 به 2 برابر افزایش داده است.
خاطر نشان می شود، روحالله احمدزاده کرمانی در دی ماه سال 88 بهعنوان استاندار فارس جایگزین مهندس رضازاده، استاندار وقت فارس شد و 2 ماه قبل پس از آنکه به عنوان رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور و معاون رییس جمهوری منصوب شد، سکان مدیریت این استان به سیدفرهاد سجادی، به عنوان سرپرست استانداری فارس سپرده شد.
پایان پیام/
نظر شما