علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار مسجد و کانونهای خبرگزاری شبستان گفت: «مسجد» جایگاه رفیعی در اسلام و انقلاب دارد که برخی کارکردهای آن، فراموش شده است.
پیوند مردم با مسجد، کاهنده آسیبهای اجتماعی است
وی در این گفتگو که در حاشیه گردهمایی ائمه جماعات در مسجد احمدیه صورت گرفت، افزود: احیای کارکردهای مسجد با اجرای طرح «بهزیستی مساجد» میتواند پیوند دهنده ارتباط بیشتر مردم با خانه خدا و کاهنده آسیبهای اجتماعی باشد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره پیشینه طرح «بهزیستی مساجد» خاطرنشان کرد: چند ماه پیش این موضوع با حوزه علمیه قم و مرکز رسیدگی به امور مساجد طرح شد زیرا دولت یازدهم معتقد به ارایه خدمات اجتماعی در بستر مسجد است.
فراموشی کارکردهای مسجد به مرور زمان
وی اضافه کرد: کارکردهای اجتماعی مسجد در طرح «بهزیستی مساجد» احیا میشود؛ کارکردهایی که طی سالیان اخیر، فراموش یا کم رنگ شده اند.
ربیعی ادامه داد: جایگاه مسجد در دوران مدرنیزم و شهر مدرن باید بازطراحی شود؛ به طوری که «مسجد» محل پیوند خدمات دولت و مردم باشد.
مهمترین برنامههای طرح «بهزیستی مساجد»
وی گفت: شناسایی نیازمندان، رسیدگی به فقرا، مبارزه با سوء تغذیه، راه اندازی مراکز مشاوره (طلاق و ازدواج) و شناسایی و توانمندی خانوادههای ناهنجار، مهمترین برنامههای طرح «بهزیستی مساجد» است.
وزیر تعاون افزود: هدف وزارت خانه تعاون، همکاری با مرکز رسیدگی به امور مساجد برای اجرای حداکثری و مطلوب طرح در سراسر کشور است.
«تهران» نقطه آغاز طرح «بهزیستی مساجد» است
وی خاطرنشان کرد: «تهران» نقطه آغاز طرح «بهزیستی مساجد» است؛ البته به سازمانها برای فراهمسازی زمینههای اجرایی این طرح در تمام استانها، دستورات لازم ارسال شد.
ربیعی در پایان گفت: هدف طرح «بهزیستی مساجد» استفاده حداکثری از ظرفیت «مسجد» برای ارایه خدمات اجتماعی است.
نظر شما