به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، ارسلان میری، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان، امروز(۱۵ تیر)در جمع خبرنگاران گفت: تعزیرات حکومتی، مرجع قضائی و یا شبه قضایی است که رسیدگی، صدور رأی و اجرای حکم در تخلفات اقتصادی و صنفی و... را در بخش های دولتی، خصوصی و تعاونی بر عهده دارد.
وی با تصریح به اینکه کار ما رسیدگی به تخلف است نه کشف تخلف؛ افزود: برای کمک به دستگاه های کاشف، گشت های مشترک داریم در سطح شهر به ویژه در زمینه قاچاق کالا داریم و در مجموع قریب 10 دستگاه در کشف قاچاق دخیل هستند که شامل علوم پزشکی، گمرک، صنعت و معدن، جهاد کشاورزی، محیط زیست، میراث فرهنگی، بانک مرکزی، شرکت دخانیات، شیلات، شرکت فرآورده های نفتی و در قانون جدید، نیروی انتظامی است.
میری با اشاره به شیوع تنباکو و استفاده از قلیان که فرهنگ جامعه را زیر سوال می برد؛ تأکید کرد: برخورد باید از عرضه کنندگان شروع شود و شرکت دخانیات و صنعت و معدن هم باید ورود کنند. بسیاری از دستگاه های استانی به وظایف مصرحه در این قانون عمل نمی کنند و بسیاری از خانواده ها نگرانی مصرف تنباکو دارند.
وی گفت: استانداری به عنوان دستگاه اثرگذار استان و متولی تجمیع دستگاه ها باید دستگاه های دخیل در کشف قاچاق کالا را به چالش بکشد و اصناف هم باید پای کار بیاید و چون در قانون نظام صنفی مواردی وجود دارد که نمی توانند از دادن پرونده خودداری کند، باید این قانون هم بازنگری شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان ادامه داد: با برخورد قضایی و نظامی، مشکل قاچاق کالا حل نمی شود بلکه باید خواست عمومی باشد و مردم به کمک دستگاه های متولی آمده و رسانه ها هم پای کار باشند.
جعفر سالاری نسب، مدیر شرکت ملی فرآورده های نفتی استان هم با بیان اینکه در دو سال گذشته بسیار موفق بودیم و جلوی توزیع 742 میلیون لیتر سوخت قاچاق را گرفتیم؛ افزود: جلوی ترانزیت سوخت هم گرفته شده و ما امروز صادرات مرزی هم داریم.
نظر شما