به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، الیاس حضرتی، نماینده مردم تهران در حاشیه جلسه علنی صبح امروز چهارشنبه مجلس در جمع خبرنگاران گفت: در هفته جاری شاهد محاکمه حمله کنندگان به سفارت عربستان بودیم. کسانی که باعث تخریب بیشتر روابط فی مابین دو کشور و بهانه دادن به عربستان شدند و فرصت طلایی که ایران میتوانست از اعدام شیخ نمر به دست بیاورد را ازبین بردند و منافع ملی را به خطر انداختند، این افراد پیش از این به سفارت انگلیس هم حمله کرده بودند.
حضرت در ادامه از محاکمه علنی حمله کنندگان به سفارت عربستان را نشان دهنده جدیت قوه قضاییه در برخورد با بر هم زنندگان نظم عمومی دانست و اظهار کرد: قوه قضاییه نشان داد با کسانی که با هر تابلویی به دنبال از بین بردن نظم عمومی و مناسبات داخلی و خارجی کشور هستند واز شعارهای انقلابی و ارزشهای دینی سوء استفاده میکنند مقابله خواهد کرد.
وی اضافه کرد: من معتقدم وزارت خارجه باید گزارش مبسوطی به مراجع ذی ربط درباره خسارتهایی که این گونه اقدامات یعنی حمله به سفارتخانهها در پی داشته را ارائه کند چرا که اقدامات این جریان مشکوک خسارتهای زیادی به دنبال داشته است.
حضرتی با اشاره به جلسه روز گذشته هیات رئیسه این فراکسیون برای انتخاب هیات رییسه دائم آن تصریح کرد: من از روز قبل از انتخابات اعلام کرده بودم که قصد کاندیداتوری ندارم تا ظرفیت بیشتری برای نمایندگان استانهای مختلف، اهل تسنن و خانومها به وجود بیاید. خوشبختانه ترکیب خوبی هم شکل گرفت و انشاء الله من و بقیه اعضای فراکسیون مثل آقای تاج گردون و آقای وکیلی پشت این مجموعه کمک خواهیم کرد تا انشاءالله انسجام فراکسیون بیشتر شود.
وی با اشاره به حمایت فراکسیون امید از اصولگرایان معتدل تصریح کرد: من فکر میکنم مجلس شاهد تشکیل فراکسیونی مستقل ولو ضعیف خواهد بود.
این عضو فراکسیون امید درباره تعداد نمایندگان حاضر در نشست روز گذشته فراکسیون امید گفت: به عنوان کسی که در مجلس حضور داشتم میگویم که فراکسیونها هیچ وقت با ظرفیت کامل تشکیل جلسه نمیدهند بلکه معمولا 50 درصد اعضای فراکسیون در جلسات حضور مییابند. دیروز نیز بین 80 تا 100 نفر از اعضا در جلسه فراکسیون حضور داشتند که امری طبیعی است.
وی با اشاره به دستگیری مدیر عامل بانک ملت توسط اطلاعات سپاه اظهار کرد: ما از هر اقدامی جهت فساد زدایی، استقبال میکنیم و امیدواریم با هر گروه و جناحی که بیتالمال و منافع ملی را به خطر انداختند مقابله شود. اما معتقدیم مبارزه با فساد نباید سیاسی شود و شائبه سیاسی پیدا کند. ای کاش اطلاعات سپاه وارد این موضوع نمیشد. قوه قضاییه دراین زمینه اقدام میکرد. البته حتما موضوع ویژه حاد امنیتی پشت سر این موضوع بوده است.
وی در مجلس با تاکید بر این که قوای سه گانه نباید منافع مجموعه کشور را به افرادی که منتسب به آنها هستند وصل میکنند تاکید کرد: انشاءالله همانطور که در بحث فیشهای حقوقی شاهد بودیم دولت این چالش را نیز پشت سر بگذارد و مصالح ملی رعایت شود.
حضرتی درباره کودتای اخیر در ترکیه نیز خاطر نشان کرد:عکسالعمل دولت و وزارت خارجه در این زمینه بجا بود. در خصوص ماهیت این اتفاق نیز حدس و گمانهای زیادی مطرح شد قویترین احتمال این بودکه این آخرین تلاش نظامیان برای برگشتن به سیاست بوده است. من معتقد نیستم که این کار توسط آقای گولن انجام شده و یا این که صفر تا 100 آن توسط اردوغان صورت گرفته است. البته آقای اردوغان سوار این موضوع شد و این تهدید را به فرصت تهدید کرد.
وی با اشاره به انتخاب محمد علی وکیلی به عنوان ناظر مجلس در هیات نظارت بر مطبوعات گفت:موضوعات سرنوشت سازی در این هیات مطرح میشود و بعضا بدون این که صاحب یک رسانه در جلسه حضور داشته باشد نسبت به تعطیلی و توقیف یک رسانه تصمیم گیری میشود. لذا حضور فردی درد آشنا با حضور رسانه میتواند در این زمینه مفید باشد.
مدیر مسئول روزنامه اعتماد با اشاره به اینکه دولت باید در سالگرد تصویب برجام نتایج ملموس اجرای برجام در شش ماه گذشته را به ملت ارائه میکرد گفت: به اعتقاد من دولت در این زمینه قصور دارد و دستگاههای تبلیغاتی و رسانهای دولت بی تفاوت و بی انگیزه هستند. در حالی که مخالفین داخلی در جهت تخریب برجام و منفی نشان دادن دستاوردهای آن از هیچ تلاشی فروگزار نمیکنند و مخالفین در آمریکا ، اسرائیل و سعودیها هم تلاشهایی را انجام می دهند لذا دولت باید دربارهی دستاوردها با مردم صحبت کند .
وی درباره پیگیری استیضاح وزیر کار از سوی محمدعلی وکیلی تصریح کرد: تلاش ما بر این است اشکالاتی که در این استیضاح مطرح شده مرتفع شود. من در این شرایط با استیضاح مخالفم و آن را با توجه به مشکلاتی که در فیشهای حقوقی مطرح شده بود به مصلحت نمیدانم. اگرچه سوال استیضاح حق نمایندگان است و دولت باید از آن استقبال کند.
نظر شما