رقابت یک هزار و ۲۰۰ دانش آموز در مسابقات قرآنی/همدان میزبان سی و چهارمین مسابقات قرآنی

خبرگزاری شبستان:مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان از برگزاری سی و چهارمین مسابقات قرآنی کشور در همدان خبر داد و گفت: در این دوره از مسابقات یک هزار و ۲۰۰ دانش آموز به رقابت می پردازند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، عبدالرضا فولادوند، مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان امروز(30 تیر) در جمع خبرنگاران گفت: استان همدان میزبان برگزاری سی و چهارمین دوره مسابقات قرآنی دانش آموزان دختر و پسر کشور از (3 لغایت 11) مرداد جاری است.

 

وی افزود: این دوره از مسابقات ویژه دختران (3 تا 6 )  و پسران (8 تا11) مرداد در رشته های حفظ، قرائت، نهج البلاغه، اذان، ترتیل و.... برگزار می شود.

 

وی تصریح کرد: 10 کمیته ویژه مسابقات قرآنی دانش آموزان سراسر کشور با حضور350 نفر از فرهنگیان و فعالان قرآنی تشکیل شده است.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه 6 میلیون دانش آموز در مرحله ای آموزشگاهی و استانی با یکدیگر به رقابت پرداختند، اظهار داشت: این در حالیست که یک هزار و 800 نفر دانش آموز در مرحله ای کشوری حضور خواهند داشت.

 

فولادوند خاطرنشان کرد: بازدید از آثار تاریخی ، باغ موزه دفاع مقدس، غار علیصدر، شهر جهانی لاله جین، جاذبه های تفریحی و طبیعی از برنامه های در نظرگرفته شده برای دانش آموزان سراسر کشور است.

 

وی گفت: 160 نفر از عوامل آموزش و پرورش استان همدان کار اجرایی این دوره از مسابقات را برعهده دارند که از این تعداد 20 نفر از اساتید قرآن هستند.

 

وی تصریح کرد: هیئت داوری تخصصی وزارت آموزش و پرورش داوری مسابقات را بر عهده دارند و قضاوت به صورت محرمانه انجام می شود و تا روز اختتامیه کسی حق دسترسی به نتایج را نخواهد داشت.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان ابراز داشت: 700 نفر از شرکت کنندگان پسر و 500 نفر دختر می باشند که در مجمع یک هزار و 200 نفر در مسابقات شرکت می کند و با احتساب مربیان و همراهان به یک هزار و 800 نفر می رسد.

 

فولادوند از قرائت پیام آیت اله نوری همدانی مرجع عالیقدر در مسابقات خبر داد و گفت: همچنین وزیر آموزش و پرورش و مسئولان کشوری و استانی در آئین افتتاحیه یا اختتامیه این دوره از مسابقات جضور پیدا می کنند.

 

وی، شناسایی نخبگان قرآنی را هدف اصلی برگزاری مسابقات قرآنی دانش آموزان سراسر کشور دانست و افزود: تقویت روحیه ای معنوی و دینی ، ارتقای سطح دینی و قرآنی دانش آموزان از دیگر اهداف این دوره از مسابقات است.

 

وی با اشاره به استفاده از تشکل های قرآنی در برگزاری مسابقات، اظهار داشت: آموزش و پرورش از توان دارالقرآن ها مؤسسات قرآنی استفاده می کند که مربیان این مؤسسات در توانمندسازی دانش آموزان، از شرایط مسابقات استفاده خواهند کرد.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان بیان کرد: وزارت آموزش و پرورش بر اساس سند تحول بنیادین روخوانی قرآن را در سه سال اول، روانخوانی را در سه سال دوم، فهم قرآن را در سه سال سوم و فهم و تفسیر آن را در سه سال چهارم دنبال خواهد کرد.

 

 

کد خبر 560028

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha