کامل گلباغی، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کردستان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در سنندج گفت: کانونهای تخصصی با تنوعبخشی به برنامهها و فعالیتها، تعمیق ریشههای نظری و عملی آن در حوزههای تخصصی در زمینههای دینی، اعتقادی، آموزشی، علمی، فرهنگی، خانوادگی، تربیتی، حقوقی و ... در کانون های مساجد فعالیت می کنند.
وی با اشاره به تعداد کانون های تخصصی سطح استان بیان کرد: در حال حاضر 18 کانون تخصصی در رشته های قرآن، آموزش، کتابخانه ای، مهدویت، پژوهش، عقاید، نماز، هنرهای تجسمی، حجاب و عفاف، برگزاری همایش ها، ورزش، سلامت، ایثار و شهادت و مشاوره در مساجد این استان فعالیت دارند.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کردستان ادامه داد: رسالت کانونهای تخصصی مساجد در راستای تقویت برنامههای فرهنگی هنری تبیین شده است و در صورت عدم فعالیت کانونی در حوزه تخصصی اش، امکانات و تجهیزات آن به کانونی که توانایی فعالیت دارد، جابجا می شود.
گلباغی، با بیان اینکه تا پایان سال گذشته 489 کانون فرهنگی هنری در سطح مساجد این استان افتتاح شده اند، اذعان کرد: بر اساس برنامه پنجم توسعه بایستی تعداد کانون های مساجد استان به 506 باب برسد که در حال حاضر برای رسیدن به این مهم راهی همواری پیش روی ماست.
وی توسعه کانونهای دانشگاهی و مصلی، حذف کانونهای غیرفعال، بازدید و بازرسی های ویژه از تمامی کانون های مساجد سطح استان، توسعه مراکز دیجیتال، حمایت از طرح های استانی و اشتغالزایی، برون سپاری فعالیت ها، توجه به فرهنگ روستا و عشایر، تقویت و توسعه کانون های تخصصی، کمک به راه اندازی کانون های تازه تاسیس، تجهیزات مشارکتی و حمایت از کتابخانه های مخزن دار را از جمله برنامههایی سال جاری دبیرخانه مساجد برشمرد.
نظر شما