به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، مهدی صدفی، مسول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، امروز(6 مرداد)در نشست خبری به مناسبت فرا رسیدن سالگرد تاسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در 12 مرداد سال ۵۹ گزارشی از جایگاه، رویکرد و فعالیت های شورا ارائه کرد.
وی با بیان اینکه برگزاری مناسبات ها جایگاه ویژه ای در مبانی اعتقادی و آموزه های دینی دارد؛ با استناد به آیه ای از قرآن کریم، بزرگداشت شعائر الهی را نشانه تقوای قلوب دانست و تصریح کرد: خداوند یکی از ابزار هدایت بشری را بزرگداشت مناسبت ها و تذکر به ایام الله قرار داده که ابزار هدایتگر و تجلیل از خوبی ها است.
این مسئول ادامه داد: در نظام مقدس جمهوری اسلامی، بزرگداشت مناسبت ها، اهمیت ویژه ای دارد؛ هم از جهت حضور مردم که رکن تاثیرگذار انقلاب هستند و هم وحدت کلمه و وفاداری مردم نسبت به نظام و ارزش های انقلابی و اسلامی است.
وی حضور مردم را تبلور عینی جمهوریت نظام همراه با بعد اسلامیت و مکتبی بودن جمهوری اسلامی دانست و به کارکردهای مختلف شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اشاره و بیان کرد: ایجاد وحدت کلمه از جمله کارکردهای مناسبت ها است و خنثی کردن توطئه های دشمنان که در ببن مردم ایجاد تفرقه و نفاق کرده و مردم را نسبت به ارزش ها، بدبین و می خواهند بین مردم و آموزه های دینی و مکتبی فاصله ایجاد کنند.
صدفی همچنین تقویت بُعد نظامی و امنیتی نظام، تقویت بنیه معنوی نظام، تحکیم ارکان اصلی نظام از جمله تقویت جایگاه رفیع ولایت فقیه، ایجاد روحیه نشاط و شادابی در جامعه، تکریم ارزش های انقلاب اسلامی را از دیگر کارکردهای این شورا برشمرد و گفت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، به عنوان نهاد زیرمجموعه دفتر مقام معظم رهبری نقش آفرینی می کند.
وی در خصوص اهداف این شورا هم به ایجاد بستر مناسبت جهت تعظیم شعائر، ترویج فرهنگ انقلابی و افزایش انگیزه مشارکت مردم در مناسبت ها، نکوداشت مناسبت ها، اشاعه فرهنگ انقلابی و تعمیق بخشی به آن، استفاده بهینه از ظرفیت های موجود در برگزاری مراسم اشاره کرد.
صدفی در ادامه، اتخاذ تدابیر و سیاست ها و خط مشی ها و تنظیم مناسبت های سالیانه، ایجاد هماهنگی و جلب مشارکت های دستگاه ها و تشکل های مردمی در برگزاری مناسبت ها، سازماندهی و مدیریت مناسبت ها، تشکیل ستادهای برگزاری مراسم در شهرها و بخش ها، برنامه ریزی و اقدام لازم جهت تامین منابع مورد نیاز و اعلام مواضع در شرایط ویژه را از جمله وظایف شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی عنوان کرد.
وی افزود: رویکرد شورا تعمیق بخشی به محتوای مراسم، مشارکت اقشار مختلف باتوجه به اینکه اقتدار نظام برگرفته از حضور مردم در عرصه های مختلف است؛ حفظ ارزش های نظام، توجه به منویات امام(ره)و رهبری، تعامل و تفاهم با دستگاه های اجرایی، رعایت شئونات مذهبی، صرفه جویی در مراسم است و همه دیدگاه ها و جناح ها و افکار و آنها که معتقد به مبانی مکتبی و دوستدار ولایت هستند در شورا نقش دارند.
این مسئول با بیان اینکه سال گذشته قریب به ۵ هزار برنامه در مناسبت های مختلف برگزار شد؛ افزود: بعضی از مناسبت ها، صنفی است که شورا در آنها مشارکت و همکاری دارد اما برنامه ها و فعالیت های طول سال شورا شامل 12 فروردین سالروز تاسیس نظام، 14 و 15 خرداد، 7تیر، 8شهریور، 17 شهریور، 13آبان، روز زن، روز قدس، 9دی، ایام الله دهه فجر است.
وی در پایان، فرمایشی از رهبری را در بیان جایگاه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی عنوان کرد که معظم له فرمودند: «شورای هماهنگی تبلیغات» یکی از کهنترین و پرسابقهترین نهادهای نظام جمهوری اسلامی است. این اهمیت دارد که یک دستگاهی بر اساس یک نیاز واقعی و صادقانه در کشور به وجود بیاید و در طول سالیان متمادی، با تحولات گوناگون، آن نیاز را همواره مورد نظر داشته باشد و حق عمل و اقدام را به جا بیاورد. شورای هماهنگی تبلیغات، از این قبیل مجموعههاست.»
نظر شما