در نگاه قرآن دختر منشا خیرات است/حیا در گفتار و رفتار ویژگی دختر نمونه

خبرگزاری شبستان: استاد حوزه و دانشگاه گفت: نگاه قرآن به دختران ارزشی و بلندمرتبه است و قرآن زن و دختر را منشا خیرات می داند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، زهرا علویان پیش از ظهر امروز (۱۳مرداد) در گردهمایی رابطان خواهر دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان که با عنوان دختران و نقش سازنده آنها در جامعه برگزار شد، بیان کرد: ولادت حضرت معصومه (س) را به نام روز دختر نام نهاده اند و ان شاالله با الگوگیری از ایشان مسیر درست را طی کنیم.

 

وی ادامه داد: اگرچه دشمن با تمام قوا تلاش می کند تا اجازه ندهد ما موفق شویم ولی هر یک از ما به تنهایی می توانیم اثرات خوبی را گذاریم و اعضای کانون های مساجد نیز هر یک باید با حرکات، تفکر و رفتار خود سعی کنند چند نفر را تحت الشعاع قرار دهند.

 

این استاد حوزه و دانشگاه عنوان کرد: برای این منظور ابتدا باید از خود شروع کنیم و بازیابی و بازخوانی هویت داشته باشیم و بدانیم که دشمن بسیار می کوشد تا به اسلام ضربه بزند به طوری که 133 موسسه ایران شناسی و شیعه شناسی در قلب اسرائیل دارند کار تخصصی می کنند.

 

وی افزود: بنابراین اولین قدم برگشت به خود است یعنی هر کس باید نسبت به اصلاح رفتار خود تلاش کند برای نمونه کسی که چادری است باید نماد کامل اخلاق باشد و اگر چادر باشد ولی اخلاق نباشد در این جبهه دشمن پیروز است و ما می خواهیم این پوشش همراه با اخلاق باشد.

 

علویان اعلام کرد: در قرون وسطی دختر و زن به عنوان موجودی بی ارزش بود که اختیار تام او در دست پدر و همسرش بود به طوری که حتی اجازه زنده بودن او هم دست خودش نبود  و بعد وقتی دنیا صنعتی شد از زن استفاده ابزاری شد و در دنیای غرب روی کالا بودن زن کار کرده و بسیاری از زن ها را جذب کردند.

 

وی تأکید کرد: شهید مطهری بیان کرده زن خصوصیت ذاتی اش این است که می خواهد جلوه نمایی کند اما برای این جلوه نمایی خدا جای خاصی را قرار داده ولی آنها(غرب) کاری کردند که این امر در اجتماع باشد.

 

این مُبلغ دینی با اشاره به ویژگی های دختر نمونه افزود: در قرآن کریم برای دختران ویژگی هایی ذکر شده به طوری که قرآن، دختران حضرت شعیب را می گوید که با حیا راه می روند و همچنین در خصوص حضرت مریم نیز ویژگی هایی در قرآن آمده است.

 

وی توضیح داد: حضرت مریم چند ویژگی داشت به طوری که رفتارهای حیاگونه دارد، حیا در رفتار، گفتار و راه رفتن و همین مشخصه ها سبب شد تا این بانو افتخار دختران شد و بعد حضرت فاطمه (س) را می بینیم که ویژگی های بسیار شاخصی داشتند که این ویژگی و ظرفیت ها موجب شد تا از سوی خداوند متعال انتخاب شوند.

 

علویان تصریح کرد: اگر تقوا و رفتارحیاگونه را در خود ایجاد کنیم انوار حکمت به سمت ما سرازیر خواهد شد و از دامان بانویی همچون حضرت فاطمه، فرزندانی تربیت می شوند که در عالم اثرگذار هستند.

 

وی با اشاره به لزوم توجه به شأن و جایگاه دختران در جامعه اعلام کرد: ایران در مصرف لوازم آرایش رتبه دوم دنیا را دارد و در بررسی که داشتیم چند علت وجود دارد یک بحث این است که برخی دختران خود زشت انگاری دارند، بحث دیگر پیدا نکردن هویت و عدم شناخت نسبت به شأن و جایگاه است و دختران باید این شأن و جایگاه را در خانه احساس کنند.

 

 این استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: پیامبر گرامی اسلام با آن مقام شان در گفتار و رفتار احترام به دختر را نشان دادند به طوری که در مقابل دخترشان برخواسته و می ایستادند بنابراین زمانی که پدر در خانواده شأن دختر را بالا ببرد او متوجه می شود که چه جایگاهی دارد و نباید این شأن زیر سوال رفته و ابزار شود.

 

وی خاطر نشان کرد: دختر اگر جایگاه خود را تشخیص دهد منشا همه خیرات است و اجازه ابزار شدن به دشمن را نمی دهد و یک دختر نیز برای رسیدن به جایگاه واقعی خود باید حیا در رفتار و گفتار داشته باشد.

 

علویان گفت: ما باید فاصله خود را با قرآن کم کنیم لازم است اعضای کانون های مساجد آیاتی که در خصوص دختران وجود دارد برای آنها بگویند و اطمینان داشته باشند که دختران این مطالب را می پذیرند زیرا دین زیبا و جذاب است و نگاه قرآن به دختران ارزشی و بلندمرتبه است و قرآن زن و دختر را منشا خیرات می داند.

 

وی یادآور شد: وقتی ارزش دختری را نشناختید او را زنده به گور کرده و روحش را شکسته اید و وقتی این روح شکسته شود این فرد دیگر مادر موفقی نخواهد بود.

 

کد خبر 562948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha