کانسپتی که از سوی گروه هنری کژور از همان آغاز مطرح شد این بود که این گروه تلاش کرده تا هنرمند برداشتی آزاد و نشاءت گرفته از حال و هوای درونی خویش را پیش روی مخاطب قرار دهد و مخاطب نیز بدون اطلاع از نام هنرمند و صرفاً بر اساس میل درونی و تاثیرپذیری از تصویر، اقدام به انتخاب و خرید اثر کند و در انتها گروه هنری کژوراست مجری طرح بر این باور است که این رویداد چالشی است برای هنرمند تا با جدا شدن از سبک و سیاق خاص خود تجربه ای کاملاً متفاوت را در خلق اثر داشته باشد.
در این نمایشگاه آثار هنرمندانی چون مهرداد محب علی، كامبيز درم بخش، احمد وكيلی، اسرافيل شيرچی، هادی جمالی، منيژه صحی، ناصر پلنگی، حسين علی ذابحی، رامين اعتمادی، محمد هادی فدوی، جمشيد حقيقت شناس، عبدی اسبقی، احمد مرشد لو، عادل يونسی، ساغر پزشكيان، رضا رينه ای، حسين چراغچی، رضا افسری، بهمن نيكو، آنا محمد تاتاری، داريوش قره زاد، بهمن عبدی، اميد شايان، رسول سلطانی، علی سلطانی، بهزاد شيشه گران، فرشته ستايش، همايون سليمی و .. به نمایش در آمد و در روز اختتامیه با حضور هنرمندان حاضر در نمایشگاه از امضاء پشت آثار رونمایی شد به این ترتیب که هر هنرمند یک اثری که دوست داشت را انتخاب می کرد تا نام هنرمندش را رونمایی کند.
گفتنی است در این رویداد بیش از نیمی از آثار به فروش رفت.
رضا بنی اردلان، مدیر گروه هنری کژ و راست در پاسخ به این سوال که آیا فروش آثار موفقیت آمیز بود؟ گفت: بیش از نیمی از آثار به فروش رسیده است این در حالی است که خرید و فروش آثار هنری از ابتدای پاییز تا پایان خردادماه ادامه دارد. در واقع بسیاری از هنردوستان، مجموعه داران و هنرمندان در این فصل سال فعالیت هنری ندارند با این تفاسیر فروش تا اینجا بسیار رضایت بخش است.
وی همچنین درباره اینکه این ایده نه تنها برای مخاطب که برای هنرمندان هم یک چالش بود بیان کرد: در برگزاری این نمایشگاه هنرمندان هم به چالش کشیده شدند. به طور کلی ایده نبود امضا در پایین بوم هم برای هنرمندان بسیار جالب بود هر چند برخی از هنرمندان متوجه موضوع اصلی کارمان نشدند و بر اساس سبک همیشگی شان نقاشی کشیدند. هنرمندان با حضور در نمایشگاه از این ایده لذت بیشتری می بردند و با تماشای آثار تلاش می کردند خالق اثر را تشخیص دهند. مخاطبان هم از اینکه یک بار بدون هیچ دغدغه ای و حساب و کتاب مالی صرفا تابلوی مورد نظرشان را انتخاب و خریداری کردند حس بسیار خوبی داشتند. یکی از مجموعه داران در این زمینه گفت برای اولین بار یک تابلویی که صرفا از تماشای آن لذت بردم را انتخاب کردم. پس دیگر برایم اهمیتی ندارد که این تابلو اثر کدام هنرمند است.
در این نمایشگاه بالغ بر ١٠٠ اثر از 90 هنرمند معاصر به نمایش در آمد.
نظر شما