مرکز آموزش تخصصی هنر اسلامی 16 مرداد ماه رسماً راه اندازی می شود

معاون پژوهش وآموزش حوزه هنری از راه اندازی رسمی مرکز آموزش تخصصی هنر اسلامی در16 مرداد خبرداد و گفت: این مرکز آموزشی فعالیت خود را با تمرکز بر سه رشته سینما ، انیمیشن و بازی های رایانه ای آغاز می کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان ، خسرو زینال پورهنری با بیان این مطلب افزود: تاسیس مرکز آموزش تخصصی هنر اسلامی مقدمه و تاکیدی بر مستقل بودن هویت هنر اسلامی است ما معتقد به وجود هنر اسلامی هستیم که باید از هنر غیر اسلامی تفکیک شود .

 

وی گفت : آنچه در سال های بعد از انقلاب در این زمینه اتفاق افتاده، تامین کننده نیازهای جامعه هنر اسلام نبوده و به صورت حداقلی وجود داشته و به اندازه کافی نتیجه بخش نبوده است . از سوی دیگر واقعیت هنر اسلامی که از سوی مقام معظم رهبری تعریف شده، نیاز به سازماندهی نیروهای خوش استعداد معتقد را برای تولیدات هنری بیشتر نشان می دهد.

 

معاون پژوهش و آموزش حوزه هنری با بیان این که مرکز آموزش تخصصی هنر اسلامی فعالیت خود را در شاخه های مختلف هنری به ویژه سینما و انیمیشن و هنرهای رسانه ای متمرکز کرده است ، افزود : افرادی که قبلا به لحاظ تربیتی و اخلاقی ، اسلام را بنیه اعتقادی خود قرار داده اند، در این مرکز با مفاهیم دینی از یک سو و با مهارت های هنری از سوی دیگر آشنا می شوند.

 

زینال پور ادامه داد : چون بیشتر فعالیت های آموزشی در زمینه هنر اسلامی به صورت پراکنده انجام شده بود و نبودِ تمرکز باعث شده محصول این تلاش ها به ثمر مطلوب نرسد. از این جهت حوزه هنری تصمیم گرفت این مرکز را در درون خود راه اندازی کند تا بتواند پاسخگوی هنرجویانی باشد که معتقد و برخاسته از فرهنگ انقلاب اسلامی هستند .

 

وی با بیان این که گرایش اصلی هنرجویان در این مرکز معطوف به ارزش های اسلامی است ، تصریح کرد : تربیت هنرمند مقدماتی را می طلبد؛ از جمله این که هنرجوی شرکت کننده هم گرایش و استعداد لازم را داشته باشد و از طرفی پاسخگوی تامین محصولات برخاسته از فرهنگ انقلاب اسلامی نیز باشد.

 

زینال پور در بخش دیگری از صحبت های خود گفت :این مرکز آبان ماه سال گذشته با پشت سرگذاشتن دو ترم آزمایشی با گزینش 80 هنرجو، فعالیت خودرا آغاز کرد و طبق برنامه ریزی هایی که انجام گرفت 16 مرداد ماه فعالیت رسمی خود را در حوزه هنری آغاز می کند.

 

معاون پژوهش و آموزش حوزه هنری افزود: محدوده دوره های آموزشی هنر شباهت زیادی به دوره های آموزش هنر در دانشگاه ها دارد. ضمن این که مهم ترین ویژگی این مرکز انتخاب هنرجویان متعهد از بین دانشجویان سراسر کشور است. با راه اندازی این مرکز تقریبا تمامی هنرجویان و دانشجویان از رشته های دیگر صِرف علایق و اعتقادشان ورود پیدا می کنند.

 

به گفته وی شاخه هنرهای رسانه ای از جمله سینما ، انیمیشن و بازی های رایانه ای به عنوان اولویت نخست که برای راه اندازی این مرکز در نظر گرفته شده و در آینده نیز شاخه های دیگری هنری اضافه خواهدشد.

 

زینال پور تصریح کرد : اغلب مراکز آموزش هنرهای اسلامی به سمت هنرهای سنتی رفته اند. به همین دلیل لازم است ما پاسخگوی نیازها در حوزه های هنرهای جدید باشیم به طور مثال ما تحت تاثیر امواج صدها شبکه تلویزیونی و ماهواره ای هستیم و تهاجمی که از این سو به فرهنگ ، اعتقادات وانقلاب ما صورت می گیرد، بسیار سنگین است. به طوری که ما تاثیرات این تهاجم را در نسل های اخیر به وضوح در می یابیم در حالی که فرهنگ ما از نظر عمق و برترین فرهنگ هاست .

 

بنا برگزارش روابط عمومی حوزه هنری ،وی تاکید کرد:این ما هستیم که امروز باید تهاجم وسیع خود را به فرهنگ های دیگر به ویژه فرهنگ غرب به انجام رسانیم. اما از این حیث در حوزه رسانه ها چه به لحاظ تکنیکی و چه به لحاظ نیروی انسانی دچار ضعف هستیم . به همین خاطر این ذخیره اصیل فرهنگی در اختیار جامعه جهانی قرار نمی گیرد در حالیکه ما در حوزه فرهنگ حرف اول را می زنیم بنابراین لازم است عناصر فرهنگی متناسب با نظام ارزشی الهی تربیت بشود و امیدوارم این مرکز چنین وظیفه ای را به انجام رساند .

 

معاون پژوهش و آموزش حوزه هنری در بخش پایانی صحبتهای خود خاطر نشان کرد:سعی کردیم بهترین اساتید از لحاظ علمی ، مهارتی و بینشی برای ارائه دروس تخصصی این مرکز دعوت شوند .
پایان پیام/

کد خبر 56356

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha