مهدی حقی، مسئول ستاد جهادی شهید سیرتنیا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعهسرا اظهار داشت: اردوی جهادی از یکم مرداد آغاز شده و تا پایان شهریور ماه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه در مدت زمان مذکور 5 مرحله اردوهای جهادی اتفاق میافتد، افزود: در هر مرحله حدود 40 نفر جهادگر در بازه زمانی 10 تا 15 روزه حضور دارند.
مسئول ستاد جهادی شهید سیرتنیا با بیان اینکه اساس کار اردوهای جهادی فرهنگی است، گفت: پروژههای عمرانی در دست کار احداث مدرسه، خانه عالم، سرویس بهداشتی و غسالخانه برای روستا کوهستان دوم حویق است.
حقی با بیان اینکه عدهای از طلاب جوان مجرب در حوزه تبلیغ در بازههای زمانی مختلف در این اردوها برای تبلیغ در روستاهای محروم حضور مییابند، تصریح کرد: 11 و 12 شهریور یک تیم پزشکی شامل ماما، دندانپزشک، پزشک عمومی و تیم آزمایشگاهی در مناطق محروم حضور و به صورت رایگان مردم را ویزیت میکنند.
وی با بیان اینکه در اوایل شهریور ماه حدود 40 خواهر جهادگر دانشجو و فارغالتحصیل از دانشگاههای مختلف در بازه زمانی یک هفتهای در اردوی جهادی حضور خواهند داشت، خاطرنشان کرد: در مجموع بیش از 200 نفر در اردوهای جهادی دوماه مرداد و شهریور حضور دارند.
مسئول ستاد جهادی شهید سیرتنیابا اشاره به اینکه ستاد جهادی شهید سیرتنیا در زمینه اقتصاد مقاومتی یک کار فرایندی انجام میدهد، اظهار کرد: در حوزه صنایع دستی و خانگی زیرساختهایی فراهم میکنیم مثلا در حال حاضر یکی از محلات کم برخوردار شهر رشت از طرف شهرداری در اختیار ستاد جهادی قرار گرفته و جهادگران در آنجا فرایند آموزش فرش بافی، چرم دوزی و تولید قالی را در دستور کار قرار دادهاند.
حقی با بیان اینکه فروش تولیدات دستی در مناطق فوق از طریق کمیته امداد و بهزیستی فراهم میشود، افزود: در چند ماه آینده که زیرساخت این صنایع دستی در مناطق کم برخوردار فراهم شد از این زیرساخت برای نواحی روستایی استفاده میشود.
وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی یک چرخه است، گفت: در این چرخه باید آموزش، تولید و فروش داشته باشیم و مادامی که بازار فروش و تولید به راه نباشد نمیتوان زیاد آموزش داد، زیرا هر میزان آموزش داده شود نهایتا افرادی که آموزش میبینند آن قدرت را ندارند که برای خود کارگاه تولیدی راهاندازی کنند.
نظر شما