پیگیر ثبت انجمن صنفی خبرنگاران هستم/فعالیت های زودرس انتخاباتی ممنوع است

خبرگزاری شبستان: وزیر کشور با بیان اینکه خبرنگار جمهوری اسلامی ایران باید حقیقت‌گرا باشد از پیگیری انجمن صنفی خبرنگاران خبر داد.

به گزارش خبرنگار شبستان، رحمانی فضلی، وزیر کشور و دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر امروز در نشست خبری ضمن تبریک روز خبرنگار و دهه کرامت گفت: خبرنگار نقش مهمی در اطلاع رسانی، انتخاب افراد در امور مختلف، تصمیم سازی و افکار عمومی و مسئولان دارد. هر چقدر ما بتوانیم این تاثیرگذاری را افزایش بدهیم رسالت خود را بهتر انجام دادیم.

 

وی با بیان اینکه امروزه سرعت خبر افزایش یافته است، بیان کرد: در عرصه خبر دو دسته ابزار فیزیکی، محتوا و شیوه های آن و نرم افزاری وجود دارد. آنچه در محتوا مهم است این است که خبرنگار جمهوری اسلامی ایران حقیقت گرا باشد.

 

وزیر کشور در ادامه تصریح کرد: خبرنگاران باید در حوزه حقیقت یابی، نشر و گسترش حقیقت کوشا باشند زیرا در این صورت اثرگذاری بیشتری خواهد شد چون انسان فطرتا حقیقت گرا است و هم عقل و هم فطرت این موضوع را تایید می کند و رسالت خبرنگار احیای ارزش های دینی و معنوی و مطالبه گری حق مردم و فعال کردن مسئولان در قبال پاسخگویی به حقوق مسئولان است.

 

وی افزود: به هر میزانی که خبرنگاران از حقیقت گرایی فاصله بگیرند پایداری نخواهند داشت و اثرگذاری آنها کاهش می یابد. موضوع اثرگذاری در درازمدت مهمترین عنصر به عنوان سرمایه خبرنگار است و اعتماد مخاطبان باید برای رسانه ها وجود داشته باشد چرا که جلب اعتماد در درازمدت موجب موفقیت می شود.

وی خاطرنشان کرد: تاکید ما همیشه در وزارت کشور این است که ما باید به دنبال سرمایه ماندگار که همان اعتماد مردم است، باشیم.

 

رحمانی فضلی با بیان اینکه کشور ما در شرایط کنونی دارای یک شرایط خاص و ویژه است، افزود: چرا که از طرفی امید فراوان در جامعه ایجاد شده است و امیدواریم در عمل نیز پاسخ مستمر و پایدار به این موضوع بدهیم و از طرفی دغدغه هایی در جامعه وجود دارد و باید بین دغدغه، نگرانی و امید به سمتی حرکت کرد که جامعه امید داشته باشد زیرا امید می تواند جامعه را حرکت دهد و مشارکت ساز باشد.

 

وزیر کشور ادامه داد: در صورتی که رسانه ها به سمت محور دغدغه بروند در حقیقت جامعه را به یأس و ناامیدی حرکت خواهند داد و توان، پویایی و جهل در جامعه دچار انفعال می شود.

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: رسانه وظیفه دارد جامعه را پشت سر مسئولان و نظام حرکت دهد اما این امر به معنای کارشناسی و انتقاد کردن نیست.

 

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه اذعان کرد: خبرنگاران باید ضعف و ناتوانی هایی را در جامعه ببینند و همچنین مطالبات ناحق در رسانه ها وجود نداشته باشد.

وی گفت: جامعه ما شرایط مطلوب و مناسبی دارد و همچنین در حوزه اقتصادی کشور شرایط و ثباتی وجود دارد و این به دلیل مشارکت مردم و نظام است چرا که همگی در این زمینه سهیم هستند.

 

وی افزود: شاخص های کلان اقتصادی کشور ثبات یافته و رو به بهبودی است اقتصاد مطلوب در کنار امنیت می تواند اعتمادسازی کند و این امر به نفع کشور است.

رحمانی فضلی اظهار کرد: کشورهایی که ادعای امپراطوری می کردند دچار ناامنی شدند اما کشور ما در حوزه سیاست داخلی دارای نشاط است و دغدغه ای در این زمینه وجود ندارد و شاهد بهم ریختگی ها و دخالت هایی که در گذشته بودیم در حال حاضر نیستیم.

 

وی ادامه داد: صحنه گردانان انتخابات ما گروه های سیاسی بودند که با عقلانیت، درایت، تأمل و تحمل به ما در این زمینه کمک کردند و ما توانستیم یک انتخابات خوبی را برگزار کنیم.

 

وی با بیان اینکه در حوزه اجتماعی دارای وحدت و انسجام بسیار خوبی هستیم، اذعان کرد: جامعه ما به یک تجمع و تکثر است و از نظر قومی و مذهبی گروه های زیادی در کنار هم زندگی می کنند و به یک درجه هوشمندی و تعقل رسیده اند.

 

وی با بیان اینکه کشور ما در حوزه سیاست خارجی گام های بلندی برداشته است، افزود: ما باید قدر این داشته ها را بدانیم، جنگ روانی و تهدیدهایی که علیه ایران در گذشته بوده ما دیگر شاهد آن نیستیم؛ این نشاندهنده اقتدار و ایستادگی مردم و درایت مقام معظم رهبری است.

 

وی ادامه داد: پس آرمان های ملت ایران این است که یک ایرانی، مقتدر و توانمند در صحنه جهانی نشان داده شود؛ پس هر فردی هر کاری که انجام می دهد باید برای عزت و سربلندی مردم باشد که بخشی از آن به اطلاع رسانی و آگاه سازی توسط شما خبرنگاران برمی گردد.

 

رحمانی فضلی با اشاره به مسئله اعتیاد در کشور گفت: مسئله مواد مخدر یک مسئله جهانی است. معتاد فقط در ایران نیست که بگویید در آمریکا وجود دارد و مسئله آنها حل شده پس چرا در کشور ما حل نمی شود. این مسئله یک مسئله خانمان سوز و جهانی است که همه باید پای کار بیایند ما توانستیم کشفیات را افزایش دهیم و همچنین بازدارندگی در مرزها را نیز زیاد کنیم.

 

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: سال گذشته 750 معتاد را تحت درمان قرار دادیم ولی مشکل اینجاست که بیش از 80 درصد معتادان بعد از ترک مجددا به چرخه جامعه بازمی گردند ولی واقعیت این است که خانواده ها در درجه اول و نهادها در درجه بعدی مراقب جوانان باشند.

 

وزیر کشور خاطرنشان کرد: در جلسه ای که اخیرا با رییس جمهور برگزار کردیم ایشان اعتبارات خاصی برای مبارزه با مواد مخدر اختصاص دادند و در دستوری که ایشان صادر کردند مقرر شد نگهداری معتادان از سه ماه به شش ماه افزایش یابد.

 

وی در خصوص قاچاقچیان تصریح کرد: قاچاقچیان در بازار تجارت 600 میلیارد دلاری تجارت می کنند بیش از 500 نوع انواع مواد مخدر وجود دارد که آنها از این طریق تجارت زیادی می کنند.

 

وی با بیان اینکه نیروی انتظامی شبانه روز زحمات زیادی را برای مبارزه با مواد مخدر متحمل می شود، اظهار کرد: در هفته جاری 10 تن مواد مخدر کشف کردیم و بین 13 تا 15 درصد کشفیات افزایش داشته است.

 

وی با اشاره به امنیت جانی خبرنگاران افزود: بنده مسئول امنیت جانی خبرنگاران نیستم ما تاکنون گزارشی از به خطر افتادن امنیت جانی خبرنگاران نداشتیم.

 

وی با اشاره به راه اندازی تشکیل انجمن صنفی خبرنگاران اظهار کرد: پیشنهاد پیگیری انجمن صنفی خبرنگاران را ارایه دادم  این موضوع را باید وزارت ارشاد  کند اما ما در وزارت کشور آمادگی داریم تا خبرنگاران در قالب NGO و سایر تشکیلات، فعالیت خود را در وزارت کشور به ثبت رسانده و انجمنی را ایجاد کنند.

 

وزیر کشور در مورد موضوع پول های کثیف گفت: این یک موضوعی بود که در ناجا مطرح شد و معتقدم اگر به صورت صحیح مدیریت و کنترل نشود به همه ی حوزه ها از جمله قدرت و سیاست ورود می کنم.

 

وی با اشاره به پیامک‌ های تهدیدآمیز خبرنگاران افزود: بنده، نیروی انتظامی را مسئول پیگیری این مسئله کردم.

 

وی در خصوص گزارش عملکرد نشست های مواد مخدر گفت: مقام معظم رهبری فرمودند گزارشی از عملکرد فوق العاده ارایه دهید. ما نیز به همه استان ها تکلیف کردیم که این وظیفه را انجام دهد.

 

وی در خصوص مسئله کاهش آسیب های اجتماعی گفت: مسئله آسیب های اجتماعی یک مسئله چندوجهی و چندجانبه است که باید از دیدگاه های مختلف مورد پیگیری قرار گیرد، ما نیز به دنبال کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه هستیم و اقداماتی نیز در این زمینه انجام دادیم.

 

وی با اشاره به فعالیت های زودرس انتخاباتی گفت: قطعا فعالیت های زودرس انتخاباتی ممنوع است و هر کجا که این فعالیت ها صورت پذیرد، تذکر خواهیم داد. ما سه نگرانی در تشکیل این جلسات داریم که امنیت یکی از این نگرانی ها است در بعضی از این جلسات ممکن است درگیری هایی صورت بگیرد لذا باید مسئله امنیتی آنها تامین شود دوم مسئله صدور مجوز است که باید برای برگزاری این جلسات مجوز داشته باشند در غیر این صورت خلاف قانون می باشد سوم اینکه تبلیغات باید در زمان موعد مقرر صورت گیرد.

 

وی با اشاره به عدم اعلام آمار طلاق از سوی ثبت احوال اظهار کرد: ثبت احوال این موضوع را اصلاح کرد، دیگر مشکلی وجود ندارد باید آمار طلاق ارایه شود تا اقدامات و راهکارهای مناسب برای آن اندیشیده شود.

 
وی افزود: لغو کنسرت ها در خراسان به علت تفسیرهای متفاوت است و تا جایی که میدانم نگاه حکومت این نیست در مورد آخرین کنسرتی که در سبزوار لغو شد به رئیس قوه قضاییه نامه نوشتم تا در این خصوص تعیین تکلیف کند.
 
 
وزیر کشور ادامه داد: همین فردی که در سبزوار مجوز کنسرتش لغو شد در بقیه شهرها بدون مشکل برنامه اجرا می کند البته مجوز کنسرت ها از لحاظ محتوایی بر عهده ارشاد و از نظر انتظامی و امنیت بر عهده ناجا است ضمن اینکه خود قوه قضاییه نیز می تواند در صدور مجوزها نظارت کند.
 
 
رحمانی فضلی تاکید کرد: اما اینکه برای کنسرتها نیت خوانی صورت بگیرد درست نیست در هر شهرستان متولی امنیت مشخص است مسئول امنیت کشور وزیر کشور است در استان استاندار و در شهرستانها شورای تامین آنهایی که نسبت به برگزاری کنسرتها ملاحظاتی دارند یک خط برای شورای تامین بنویسند تا این شورا که نمایندگان دستگاههای گوناگون در آن عضو هستند نسبت به برگزاری یا عدم برگزاری کنسرتها تصمیم گیری کند.

 

 

کد خبر 564140

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha