اگر مسجد آباد شود، دیگر  دادگستری نمی خواهیم

خبرگزاری شبستان: امام جمعه موقت تهران با اشاره به نقش مسجد در تربیت انسان های صالح، گفت: اگر مسجد آباد شود، امنیت تأمین و دیگر احتیاج چندانی به دادگستری نداریم.

به گزارش خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در اولین همایش «محله مسجدمحور» که عصر روز گذشته (دوم شهریور ماه) از سوی قرارگاه فرهنگی شهید عبدالله میثمی در حسینیه ارشاد برگزار شد، گفت: برای اولین بار شاهد این اتحاد و ابتکار با حضور علما، ائمه جماعات و مسئولان در برگزاری چنین همایشی هستیم، تا دارایی های خودمان را بازشناسی کنیم.

 

وی با اشاره به نقش قابل توجه مسجد در جامعه بیان کرد: همان گونه که ما برای حفظ امنیت و حفظ کشور به مرزبان و پاسگاه‌های مرزی نیازمندیم و در مقابله با تهاجم نظامی دشمن همانند هشت سال دفاع مقدس به ارتش و سپاه و نیروهای مسلح و برای حفظ سلامت‌مان احتیاج به درمانگاه، بیمارستان و وزارت بهداشت داریم، همه این موارد بدون فرهنگ، اخلاق و ایمان هیچ گونه اثرگذاری نخواهد داشت.

 

امام جمعه موقت تهران گفت: جنایات مختلف در جهان نشان می‌دهد که برای تأمین آرامش و امنیت بشر به اعتقادات، اخلاقیات، شرعیات و آشنایی با وظایف اجرایی نیاز است. اولین گام پیامبر اسلام (ص) نیز در تشکیل حکومت اسلامی ساخت مسجد بود تا روح انسان ها پالایش یابد.

 

نقش مسجد در مقابله با دشمنان

صدیقی با بیان اینکه مسجد زمینه ساز  پیوند با خدا را فراهم می کند، اظهار کرد: عشق به خدا، صالحان و پیامبران به انسان انرژی می دهد و مسجد در مقابله با دشمنان قدار که چنگ و دندان خود را برای ما تیز کرده‌اند، نقشی اساسی دارد.

 

وی ادامه داد: مسئولی که در مسجد تربیت شده، خداباور و متخلق به اخلاق است و تفاوتش با انسان فرنگی تربیت شده متکبر از آسمان تا زمین است.

 

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه کانون‌های دینی از مسجد  شکل گرفتند، ادامه داد: حوزه علمیه را مسجد تولید می‌کند و علمای صالح را مسجد پرورش می دهد و علمای صالح همانند طبیبان بی‌مرز در تمام صحنه‌ها حضور دارند.

 

صدیقی با بیان اینکه  شهدایی که در محراب و علمایی که در جبهه‌های جنگ به شهادت رسیدند و افسران رشید این میدان مانند استاد مطهری و شهید بهشتی همگی نشانه‌ هایی از برکات دینی و آثار دین‌محوری برای جامعه هستند، به همین جهت امام خمینی (ره) از مسجد به عنوان سنگر نام می‌بردند.

 

وی اظهار کرد: در عصر حاضر که همه دنیا با همه ددمنشی، چنگ و دندان به ما نشان می‌دهد و از طریق منحرف کردن افکار دینی،‌ داعش را شکل می دهد و بیچارگانی را تعلیم می‌دهد که جان‌شان را در این مسیر از دست بدهند، ضرورت تقویت مساجد احساس می شود.

 

سبک مدیریت، معاشرت و زندگی در مسجد تبیین  می شود

امام جمعه موقت تهران با تاکید بر محور قرار گرفتن مساجد در محلات، ادامه داد: قرآن ‌محوری، دین ‌محوری، محبت‌ محوری، معنویت ‌محوری و جهاد محوری و نیز سبک مدیریت، سبک معاشرت و سبک زندگی در فراز و نشیب ها، در مساجد تبیین می شوند.

 

وی بر لزوم به کار گیری قالب های نوین در ارایه مطالب از سوی  ائمه جماعات تاکید کرد و گفت:‌ با این شیوه می توان مستمعین را از رکود و یکنواختی بیرون آورد و علم جدیدی تحویل آنان داد.

 

امام جمعه موقت تهران با اشاره به روایات مختلف در زمینه فواید حضور در مسجد گفت: تربیت یافته مسجد انسان معتاد، رشوه خوار، منزوی و مبتذل نمی شود، بلکه انسانی منضبط، اجتماعی و با نشاط  است.

 

صدیقی گفت: خانه های خدا، رزمنده‌پرور و دلاورپرور هستند و  انسان‌های نترسی که امروز در حلب سوریه با  امکانات کم همراه با مقاومت، معجزه‌ها خلق می‌کنند و دنیا را تحت تأثیر خود قرار می‌دهند، پرورش یافته مساجد هستند.

 

وی بر لزوم حضور مسئولین در مساجد تاکید کرد و افزود: وقتی وزیری، نماینده‌ای و رئیس جمهوری مسجدی باشد و در کنار مردم نماز بخواند، جامعه‌ آسیب‌ناپذیر خواهد بود و همه مشکلات را با این روحیه پشت‌سر می‌گذارد و اهداف خود را در همه میدان‌ها تأمین می‌کند.

 

امام جمعه موقت تهران خاطر نشان کرد: عمران  فیزیکی و معنوی مسجد بر اساس آیات الهی بر عهده کسانی است که  ایمان به خدا و روز معاد دارند. اگر مسجد آباد شود، امنیت تأمین می شود و دیگر احتیاج چندانی به دادگستری نداریم.

 

گفتنی است، در این همایش، محمد باقر قالیباف؛ شهردار تهران، مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران و جمعی از نمایندگان تهران در مجلس و علما و ائمه جماعات مساجد تهران نیز حضور داشتند.

 

 

 

 

 

 

کد خبر 568417

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha